משלוח מסין

savil

New member
משלוח מסין

שלום לכול אנשי הפורום אני קונה כול הזמן דברים מסין קטנים בעיקר בגדים שולחים לי דרך emc המשלוח מאוד יקר וגם תמיד גובים מכס גם על דברים קטנים רציתי שישלחו לי דברים דרך אייר מייל אני מחפס דרך לעשות משלוח יותר זול אולי דרךchina post honk kong post אני מחפס מחירי הובלה של החברות האלה תודה על העזרה

w2s

New member
אני משתמש לא מעט בשירות של HK POST

הוא אמין זול יחסית ומהיר כמעט כמו EMS במשלוחים לארץ (חבילות שאני שולח מגיעות תוך 8 ימים). מאחר ומרכז הפעילות שלנו נמצא בשנז'ן שזו עיר דרומית ב MAIN LAND , אנחנו לא הולכים לשלוח את המוצרים בעצמנו בדואר בהונג קונג, אלא משתמשים בשירות של סוכן שילוח (פורווארדר), הוא גובה עמלה מסוימת, אך עדיין המחירים תחרותיים וכדאיים. מחיר המשלוח בדואר הונג קונג דרך הסוכן שלנו בשנז'ן עולה כ 0.105 RMB לגרם + 15 RMB למספר מעקב. זאת אומרת שאם תשלח קילו המחיר יהיה בערך 120 RMB שהם 17.7 USD. אלה מחירי ההובלה שאנחנו עובדים איתם וזה יכול לתת לך אינדיקציה לגבי המחיר שאותו הספקים שלך ידרשו אם תבקש שישלחו בצורה זו.

savil

New member
תודה על התשובה אני

קיבלתי המלצה על http://www.yw56.com.cn/english/index-en.asp אתה מכיר אותם המשלוחים שלי באים מבייגין אתה יכול להמליץ על סוכן כדי לשלוח בהונג קונג פוסט תודה רבה אני חדש בכול הנושא הזה של המשלוחים מחול אני בעקר קונה בגדים שהם לא שוקלים הרבה

w2s

New member
אין לי היכרות עם החברה הזו

אני הייתי ממליץ לך להסדיר עם המוכר שלך, שהוא יתאם את השילוח מול החברות שאיתן הוא עובד או שימצא חברה שעושה את השילוח שאתה מעוניין בו. אחרת, אם תרכוש מוצרים ממוכר מסוים ותצטרך לעבוד בניפרד מול חברת השילוח הדבר עלול ליצור בעיות. כמו כן גם עלויות נוספות של שילוח פנימי מהספק לסוכן השילוח, זאת במידה ואין קירבה גאוגרפית בין השניים כגון ספק מבייג'ין ומשלח ומשנז'ן.

savil

New member
אני רוצה לתת

למי שקונה לי דברים מסין שם של חברה לא יקרה כדי שעלויות המשלוח לא יהיו גבוהות אני פשוט מבקש שתשלח לי אולי לינק לעלויות דרך honk kong post מחירון כדי שידע מה העלויות הצפויות לי ומי שקונה עבורי לא יעבוד עליי בעלויות המוכר אף פעם לא שלח דרך זו רק בems תודה על העזרה

w2s

New member
תנסה את החברה הזו יש להם מחשבון לחישוב עלויות

boltrade

New member
אז ככה...

חבילה של בגדים מסין שסך עלותה מעל 50$ (תכולה + דמי משלוח) תמיד תחוייב במכס 12% + מע"מ 16% + עמלת שחרור לא משנה באיזו דרך תשלח אותה. מה שכן, EMS יחסית לדואר רגיל מייקר את המשלוח ומשפיע על המכס אבל מקצר את זמן ההגעה. כמו תמיד, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. הפתרון: ליבא כמויות יותר גדולות ולחלק את סך העלויות על כמות פריטים יותר גדולה או ליבא במשלוח ימי. בברכה,

w2s

New member
לא מדויק

כשמדובר במוצרי הלבשה הפטור הוא עד 75$. אני מסכים איתך על הנקודה שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אך הפרקטיקה במציאות שונה מהספרים, וידוע שמרבית החבילות הנשלחות בדואר אויר בצרורות של עד 2 קילו משוחררות בהליך שניקרא שחרור קולקטיבי. בהליך זה החבילות לא נבדוקת ע"י המכס ברמה דקדקנית והתוצאה היא שמרבית החבילות פשוט מגיעות לנמען (או לדואר הקרוב לביתו) ללא עיכוב או דרישה של תשלום מיסים. זה מה שקורה בפועל. ובטווח הרחוק גם מדי פעם יצטרך לשלם מיסים על חבילות, עדיין הוא יחסוך בשימוש בשיטת שילוח זו. לכן לא יהיה זה מדויק לומר שתמיד הוא יחוייב ב 12% + 16%. לגבי זמנים, כמו שציינתי חבילות שאני שולח מגיעות בדואר אויר תוך 8 ימי עסקים, לעומת זאת EMS יכול לקחת 7 עד 10 ימים + סיכוי גבוה יותר להתעכב במכס + 35 שקלים עמלת טיפול עבור שחרור על חבילה שמעולם לא עוכבה. הפיתרון להביא כמויות גדולות יותר לא בהכרח מתאים לו, לא עושה רושם שמדובר ביבואן מסחרי. אך ניתן לחסוך בעלויות בשילוח ימי, אם זמן השילוח לא קריטי. ניתן לשלוח מדואר הונג קונג בשילוח ימי חבילות של עד 20 קילו בעלות של 500 הונג קונג דולר שהם בערך 250 שקלים. זמן המשלוח הוא בטווח של 45 ל 60 יום. בברכה,

boltrade

New member
צודק , סליחה, בביגוד אכן 75$...

אבל אני מניח שסך משקל החבילה תמיד יותר משני קילו... גם אם לא מדובר ביבואן מסחרי (ואולי כן, או שיהפוך לכזה) הצעתי לו לבדוק את עיניין הכמויות בהתחשב בעובדה כי חלק מההוצאות הן קבועות בין אם המשלוח קטן ובין אם גדול. חן חן,

savil

New member
חברה אני עדיין מחפס תשובה

המוכר שלי טוען שהם לא שולחים דרךhonk kong post מבייגין הוא טוען שאין להם סניף שם רציתי לדעת האם זה נכון או שהוא מנסה לעבוד עליי גם חיפסתי מחירון של ציינה פוסט ולא מצאתי הבנתי שפשוט לוקחים חבילה לדואר שם וניתן לישלוח לארץ מבקש עזרה איך אני יכול לקבל חבילה משהו כמו שני קילו בדרך הזולה ביותר לא חייב ליהיות דרך מהירה אני מחפש מחירון למשלוח מסין לישראל דרך אייר מייל תודה וחג שמח

w2s

New member
הגיוני שלא עובדים עם דואר הונג קונג מבייג'ן

המרחק הוא עצום, וזה הופך את העניין ללא כדאי. לגבי משלוח, אם אתה רוצה להוזיל ממש את העלויות ולא משנה לך כמה זמן ייקח לזה להגיע, אני הייתי ממליץ לך על משלוח ימי של דואר סין. זה יכול לקחת בין 45 ל 60 יום, אך אתה יכול לשלוח עד 20 קילו בעלות של 300 שקל פחות או יותר. בהצלחה.

savil

New member
אתה איש מקצועי

לפי התשובות שלך אני מבין שאתה מבין עיניין אני צחפש לשלוח דואר שיקח עד חודש האם זה איפשרי דרך דואר רגיל דרך צינה פוסט דרך אויר אני רוצה לדעת כמה יעלה לי דרכם 3 קייג או 5 קייג בו נאמר אני רוצה הלשלוח חבילהה של 8 קייג דרך הים מה הסיכוי שזה יעצר במכס

w2s

New member
תשובות

עד חודש תוציא מכלל אפשרות לשלוח בדואר ימי. דרך דואר סין אתה יכול לשלוח חבילות של עד 2 קילו בדואר אויר רשום, מעל 2 קילו EMS סין, בחברות שילוח כגון DHL, אם מדובר בחבילות מעל 3 קילו אני ממליץ על DHL דרך סוכן שילוח, סוכן כזה יכול לקבל הנחה של 50% ויותר מאחר והוא שולח כמויות. אני ממליץ לך לקבל הצעת מחיר ל DHL. אם למוצרים יש סוללות או שם מותג הדבר עלול לייקר את המשלוח. בהצלחה,

savil

New member
תגיד

אני יכול לבקש מהמוכר לשלוח את הסחורה בשני חבילות של קילו וחצי ואז המחיר לא יהיה כול כך גבוהמצאתי מחירון של ציינה פוסט אבל אין שם ישראל לכן אני לא יודע מה המחיר http://www.chinapost.cn/yyzn/zifei/guoji/gjkybgzf.htm אתה יכול לעזור לי למצאו מחירון שלהם תודה

w2s

New member
2 קילו 288 RMB

האתר שלהם לא ממש ברור , אני לא ממליץ לך להסתמך על זה. שמי ששולח לך יברר, זה הכי פשוט.

savil

New member
אני חושב שהמוכר לא יתן לי מחיר מציאותי

הוא ינסה להרווח עוד כצת כסך הרי ככה זה הסוחרים הסיניים לכן מחפס מחירון של משלוח דרך האויר לישראל תגיד למה בעוד חודשיים זה לא יהיה איפשרי לשלוח דרך הים זה מאוד זול לפי מה שהיבנתי

למעלה