משלוח מיילים sql server 2000

משלוח מיילים sql server 2000

שלום, יש לי טבלה המכילה 20000 כתובות מייל. ברצוני לשלוח הודעה לכל כתובת. האם קיימת שיטה או מישהו מכיר דרך ליצור רשימת תפוצה או לשלוח בנפרד מייל לכל כתובת באופן אוטומטי? כלומר, שלא אצטרך להקליד 20000 כתובות אלא שתוכנת הדוא"ל תקרא או שאצרף לה רשימה בצורת קובץ אקסל או טקסט ? או כל שיטה אחרת כמובן. תודה

Ice Age

New member
בוודאי

תכניס הכל לטבלה (נניח עם DTS) ואז תשלח מייל באמצעות sp_sendmail או sp_smtpsendmail שאפשר להוריד.

rnan

New member
?

האם השליחה נעשית ברמת רשומה ( אחרי שהכנסתי ישר) או ברמת קוד ? אפשר דוגמא ? זה פשוט מעניין אותי מאוד סליחה על הבורות

Ice Age

New member
בקווים כלליים

אתה בונה קטע קוד ש: 1. פותח cursor על רשימת המיילים שלך 2. עבור כל אחד מריץ את sp_sendmail ושולח

ShlomoBenAri

New member
עוד שאלה בבקשה

האם אפשר לשרשר את כל הכתובות (עם הגבלת כמות אם צריך) ולשלוח מייל אחד לכל קבוצה משורשרת

גם אני חייב לך תודה

אבל לפני כן אנסה למצוא ולהוריד את הפרוצדורות ולהריץ אותן ואז אחזור אסיר תודה או עמוס בשאלות ושאילתות לרוב... ובכל זאת תודה

ניסיתי ומעדתי מיד

הרי הודעת השגיאה הראשונה לאחר הרצת 20 השורות הראשונות:
Cannot load the DLL xpsmtp80.dll, or one of the DLLs it references. Reason: 126(error not found).​

Ice Age

New member
RTFM ../images/Emo13.gif

אני מניח שניסית להוריד את ה-smtpsendmail? תקרא את ההוראות המדויקות כאן. צריך להתקין את ה-DLL.

למעלה