משלוח מארהב

volfson

New member
משלוח מארהב

שלום. אני רוצה לקנות פריט בEBAY, אבל בגלל המשקל - 8 POUND - נראה שאני צריך לשלם 50$ משלוח דרך USPS. האם יש שיטת משלוח אחרת זולה יותר ? תודה.

roeeya

New member
כן, לבקש מהמוכר שיעשה לך הנחה ../images/Emo13.gif

עקרונית, גם אם המשלוח עולה לו 30$ הוא יכול לקבוע שהמשלוח 50$. (יש עוד ויכוחים בנושא אם איביי בודקים את זה או לא) אתה יכול לדבר איתו ולראות אם הוא מוכן להוריד את המשלוח (ספק אם זה יעבוד) או לחפש מישהו אחר שישלח לך את זה. בגדול ל 8 פאונד (4 קילו +-) זה נשמע סביר. בארץ משלוח כזה היה עולה 150 ש"ח (לפי תעריפון הדואר החדש) אז זה אפילו נשמע סביר המחיר שהוא מבקש.

volfson

New member
זה לא המחיר שהוא מבקש

זה המחיר שקיבלתי מUSPS, ואני מחפש שירות זול יותר.

roeeya

New member
איך בדיוק USPS קשורים?

מאיפה אתה קונה את המוצר? לא הבנתי אותך כנראה, אתה יכול לתת הסבר יותר מפורט?

roeeya

New member
?

לא הבנתי איך USPS קשורים, הם הרי לא שולחים לו את המוצר, המוכר באתר שולח לו דרכם זה כמו שמישהו יתקשר לדואר ישראל ויגלה שעולה לשלוח מוצר 9.7 לארה"ב. בשביל זה ביקשתי הבהרה

volfson

New member
הסבר

אני קונה מוצר מספק אמריקאי בEBAY שמשלח רק לארה"ב, ויש לי חבר שמוכן לקבל את החבילה ולשלוח לי לארץ. נשאר לי לחשב את העלות של המשלוח מארה"ב לארץ. בדקתי בUSPS (שירות הדואר האמריקאי) ומצאתי שעבור חבילה במשקל 8P (בערך 4 ק"ג) יש לשלם 50$. בגלל הנפח הגדול לא ניתן להשתמש בשירות flate rate בו דוחפים כמה שאפשר לקופסאות שמסופקות ע"י הדואר ומשלמים רק 37$. והשאלה היא - האם יש שיטת משלוח זולה יותר. תודה.

roeeya

New member
או! עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif תודה

בגדול לא, אבל יש שיטה יותר זולה קוראים לה: "מי אני מכיר שטס לארה"ב בזמן הקרוב" יש לי חבר שאבא שלו טיס אלעל והייתה תקופה שכל שבועיים הוא היה עושה לי איסוף של ספרים מאמזון. תנסה לבדוק בחברות השילוח השונות, אני כרגע גיליתי שמשלוח 1 ק"ג בדואר אויר לפינלנד עולה 115 ש"ח לפני הרשום ו EMS עולה 102 ש"ח... קטע מוזר, מאז עליית המחירים בדואר רוב המשלוחים הכבדים יותר (חישבתי למוצרים עד 2 ק"ג) יצא לי או שEMS זול יותר או שההפרש עומד על 10 ש"ח מקסימום, אז שווה לנסות

טנזניה

New member
../images/Emo139.gif EMS- המלצה../images/Emo139.gif

מלבד המחיר השרות של EMS שווה כל אגורה, לעיתים יש תקלות גם לי זה קרה אך במקרה בודד אחד מתוך עשרות משלחים ללקוחות ומשלוחים פרטיים שלי לחברים ביפן ובלאס אנגלס.

למעלה