משלוח מאגאדיר

sharonchi

New member
משלוח מאגאדיר

רציתי לתת חח למשלוח שהזמנתי הערב מאגאדיר, בהיותי גלמודה בבית, עסוקה בעבודה קדחתנית על מצגת חשובה ליום א'. קצת פינוק לעמלים: הזמנתי מהסניף בנמל ת"א המבורגר מקסי עם גוואקאמולה וצ'יפס. המשלוח הגיע בזמן (פחות מ- 45 דקות) והשליח הגיע עם מכשיר אלחוטי להעברת כרטיס האשראי. סוף סוף הטכנולוגיה הגיעה למקומותינו. (אני רוצה לראות את המכשירים האלו בכל המסעדות, כדי שלא נצטרך להמתין בשולחן בבושת בזמן שהמלצר נעלם עם כרטיס האשראי שלנו). ההמבורגר גדול ועסיסי הגיע במצב צבירה מצויין עם גוואקאמולה יותר טעים משזכרתי מהמסעדה, עם הרבה בצל וכוסברה. הצ'יפס רק מעט רטוב, שזה טוב בהתחשב באתגר המשלוח שהצבתי בפניו. רק שעה אח"כ התקשרו להודיע לי שכנראה הפעם סופית סוגרים את החברה שלנו. יכול להיות שאין כבר טעם לעבוד על המצגת..

עמית@

New member
אאוץ'...

לפחות הטבעת את יגונך בשאריות הצ'יפס העבשות? חבל שלא הזמנת גם עוגת שוקולד שחיתותית במיוחד כדי לפצות. צר לי.

sharonchi

New member
שחיתויות

כל פעם שהגזירה פוסחת עלינו, אני מפנקת את עצמי כי יש לי עבודה. כשהגזירה מגיעה אני אפנק את עצמי כי אין לי עבודה. אין גבול לשחיתות.

Amoureuse

New member
That's the spirit

במקום לשקוע ביגון את לוקחת את זה יפה. כל הכבוד! (אני מאחלת לך ששוב הגזירה תחלוף מעצמה עם איזה נס).

גידי42

New member
כל פעם שסוגרים חברה זה צובט

בלב. מקוה שתסתדרי מהר. זה ממש מקסים איך את לוקחת את זה דיי באיזי!

liti

New member
הוצאת לי את המילים מהפה,

שרונצ'י מקסימה, תמשיכי לקחת את זה בקלות ולהיות אופטימית, והמון

למעלה