משלוח לסין

lilithmm

New member
משלוח לסין

שלום, אני רוצה לשלוח חבילת מתנה לסין. האם מותר לשלוח לסין דברי מאכל? מישהו שלך פעם לסין חבילת מתנה בדואר? תודה!!

yaelisam

New member
לגבי דברי מאכל אני לא יודעת

אבל שלחו לי מלא חבילות לכאן- ואפילו שלחתי משהו לעצמי (לפני הנסיעה- כדי לא לסחוב
) והכל הגיע בשלום. אני כמעט בטוחה במאה אחוז שהחבילה נפתחה ונבדקה מטעמי ביטחון / מכס / "ביטחון סיני"
אבל הכל הגיע בשלום וללא פגע.

lilithmm

New member
אולי את יכולה לעזור

אני רוצה לשלוח מתנה לקראת החג בפברואר לחברה שאנחנו עובדים איתה. יש הצעות?

אMור

New member
פירות יבשים, חלווה

ושאר מיני מעדני ארץ הזבת חלב ודבש. יעריכו וגם ייהנו.

lilithmm

New member
השאלה אם מבחינת החוק זה אפשרי

לניוזילנד למשל אני יודעת שאסור להכניס פירות וכו'.

renjintso

New member
אני לא נתקלתי בבעיה

שלחו לי אוכל מכל הסוגים, כל עוד הוא ארוז אין בעיה. ניו זילנד היא אי מאד מבודד והם חוששים שיגיעו לשם מזיקים וכל מיני צמחים ובע"ח זרים למקום. החוקים שם בעניין הזה הרבה יותר נוקשים מבכל מקום אחר.

אMור

New member
סינים חולים על שומשום

ואוכלים את הטחינה הגולמית כמו שהיא... אפילו אני התרגלתי לזה ואחת המנות הקבועות שלי היא נודלס ומעל טחינה גולמית (zhi ma hu), כאשר הם עושים אותה משומשום שחור - ולא לבן... לידיעתך, יש לנו כאן קהיליה של עירקים (משלנו, לא עירקים מעיראק) - ושלא תדע איזה משלוחים הם מקבלים: קובות, ובשר ומה לא... בחודש שעבר אמא של אחד מהם באה לבקר והביאה איתה במזוודה 5 ק"ג כבש!!!

yaelisam

New member
אז אתה אומר שאני יכולה

לבקש מסבתא שתשלח לי קובה?????????? אוף גרמת לי להזיל ריר

guanyin

New member
the giveret...

is in thailand. any special food u'd like from there? btw - my jap roomate also loved the tchina hagolmit!

yaelisam

New member
zai lai yi ge PATAI!!!

ותביאי כמה זוגות כפכפים כאלה ממשי (אזל לי המבחר- ולכאן בכלל לא הבאתי...) סתם- העיקר שתהני!!! וחוצמיזה גם אני אוהבת טחינה גולמית. זה לא הופך אותי לסינית!!!

yaelisam

New member
כן|

נו אז מתי עושים מישלוחה של קובה??? אבל אני עירקית מזוייפת- רק חצי (למרות שבארץ לא נראה לי שכבר יש הרבה עירקים טהורים חחחה)

Omiz

New member
גם אני קלטתי את

הקטע של העיראקית, והשאלה המתבקשת היא: 1. האם את גם יודעת להכין קטבה? 2. מה הקובה האהוב עליך? 3. מה אני צריך לעשות כדי שסבתא שלך תשלח גם לי....?

yaelisam

New member
../images/Emo13.gif

1. הלווווווווואי והייתי יודעת להכין קובה- ולמרות שאני אוהבת לבשל- זה כבר נראה לי קשה ומסובך מדי (סבתא ניסתה להסביר לי כמה פעמים- אבל מעולם לא ממש עברנו את השלב של התאוריה) 2. זה כמו לשאול- את מי אני אוהבת יותר את אבא או את אמא, או יותר נכון זה כמו לשאול אותי מה אני אוהבת יותר: קובה אדומה או קובה במיה? 3.קודם שסבתא תישלח לי קובה ואז נדבר...
וחוצמיזה נראה לי שזה יהרס בדואר...
ונ.ב- מה ז"א קלטתי את הקטע של העירקית???

Omiz

New member
קובה סלק?

כולה התכוונתי לעירקאית בקטע של קובה... לא להילחץ...

yaelisam

New member
אני חייבת ללמוד להכין קובה../images/Emo131.gif

ואוף כמה שאני רעבה עכשיו. נראה לי שאני הולכת לאכול
כאן ליד הבית.....

וונגית

New member
לא ידעתי שגם את עיראקית!

גם אני ! (עיראקית וסיני... מה אנחנו אמורים לבשל במטבח ?? ) והקובה הלבנה יותר טעימה מהקובה עם הבמיה... והיום ניסיתי להכין קבבים של סבתא ויצא לי משהו קרוב יותר לחומנים

למעלה