משלוח לחו"ל אקספרס

fadetoblack2006

New member
משלוח לחו"ל אקספרס

שלום , אני רוצה לעשות עסקאות בחול דרך פייפאל ולשלוח בדואר אקספרס. התקשרתי לדואר ישראל לשאול אותם מה העלות ליעדים באירופה וארה"ב ואין להם תשובה ממש. הם מפנים אותי לכל מיני סניפים לקבלת תשובות. הייתי שמח אם מישהו פה יודע אולי מה העלות פחות או יותר כדי שאוכל לעשות את החישובים שלי. וגם תוך כמה זמן אספקה? המוצרים הם 2-4 קילו ומוצר אחר זה בעצם DVD פחות מחצי קילו.(או מעטפה, כנראה) תודה! ג

panayotiss

New member
תיכנס לאתר של דואר ישראל

וחפש במחשבון לפי EMS , זה המשלוח המהיר. Express mail service

fadetoblack2006

New member
תודה על התגובה המהירה

תודה לך :) אני יודע שיש דואר אקספרס של EMS ויש דואר אקספרס רגיל של רשות הדואר (לפי מיטב הבנתי לפחות מהמוקדנית). אני לא צריך שהשירות יהיה עד בית הלקוח אלא עד לסניף הדואר הקרוב לביתו בכי מהר שאפשר (ושעדיין לא יעלה לי מאות שקלים..) האם אתה יודע על שירות שכזה ?

panayotiss

New member
זה מה שאני יודע

ניתן לשלוח חבילה לחו"ל בדרך האוויר או בדרך הים והיבשה. המשלוח בדרך האוויר הוא מהיר יותר ואילו המשלוח בדרך הים והיבשה הוא זול יותר. קיימים מספר שירותי עזר, בהם ניתן להשתמש בזמן משלוח חבילה, הן בדרך האוויר והן בדרך הים והיבשה: שירות אקספרס הוא שירות עזר שמטרתו להחיש את מסירת דבר הדואר לאחר הגיעו לארץ היעד, כך שהמסירה לנמען נעשית באמצעות שליח. אתה יכול לשלוח בדואר אוויר רגיל רק שבמשקלים גבוהים מ 2 קילו EMS כבר יותר משתלם.

goolgol

New member
אין לך שליטה אם זה יגיע לסניף או לא

כי לא מעט מדינות קיים הדואר שהדוור מביא חבילה עד לבית ולא חשוב אם זה רשום או רגיל או ems אם אתה עסק, יש לדואר ישראל דיל לא רע של שרות משלוחים מהבית שלך עד לבית הלקוח, מחייבים אותך בשוטף+60 זה מומלץ לפריטים של מאות דולרים ומעלה.

fadetoblack2006

New member
לא אני לא חברה בארץ..

חבל שאין שירות שמגיע עד שבוע ונותן מחירים סבירים...

למעלה