משלוח לוהט... חם מהתנור!
T TheIllustrator New member 10/3/02 #2 ../images/Emo78.gif../images/Emo110.gif../images/Emo72.gif../images/Emo41.gif
T TheIllustrator New member 10/3/02 #4 אני אענה לך מאוחר יותר ידידי... בסדר? רק צריך להעלות עוד תמונות ולאכול... אני גם לא יכול ללכת לישון יותר מדי מאוחר, אני עובד מחר.
אני אענה לך מאוחר יותר ידידי... בסדר? רק צריך להעלות עוד תמונות ולאכול... אני גם לא יכול ללכת לישון יותר מדי מאוחר, אני עובד מחר.
T TheIllustrator New member 10/3/02 #6 ../images/Emo78.gif../images/Emo111.gif../images/Emo15.gif../images/Emo19.gif
S Secular New member 10/3/02 #20 ליאור, תגיד אתה סובל ממחלת הקופירייטמניה,מה זה כל הקופירייטים האלה בכל מקום, חאלס!
T TheIllustrator New member 10/3/02 #7 ../images/Emo29.gif../images/Emo25.gif../images/Emo85.gif../images/Emo117.gif
T TheIllustrator New member 10/3/02 #8 ../images/Emo44.gif../images/Emo63.gif../images/Emo121.gif../images/Emo100.gif
S Secular New member 10/3/02 #15 תגיד,אתה גר בסיטי טאוור?? אני רואה שאתה כל הזמן נמצא שם,אגב אני הייתי 3 פעמים שם, פעם בבר-מיצווה,פעם לקחתי שם חדר ופעם בהרצאה-אחלה מלון ומקום!! אבל יש חיסרון אחד:לא מצאתי מירי בוהדנה,היא לוהטת
תגיד,אתה גר בסיטי טאוור?? אני רואה שאתה כל הזמן נמצא שם,אגב אני הייתי 3 פעמים שם, פעם בבר-מיצווה,פעם לקחתי שם חדר ופעם בהרצאה-אחלה מלון ומקום!! אבל יש חיסרון אחד:לא מצאתי מירי בוהדנה,היא לוהטת
T TheIllustrator New member 10/3/02 #17 האמת... כן. ../images/Emo13.gif ומירי לא באמת גרה במגדל, לכן לא ראית אותה. אגב, שכרת שם חדר!? מדוע??? כמה זה יצא?(לילה) איזה קומה? ומדוע... אין תמונות מהחוויה?????!!!!!!!!!!!!!
האמת... כן. ../images/Emo13.gif ומירי לא באמת גרה במגדל, לכן לא ראית אותה. אגב, שכרת שם חדר!? מדוע??? כמה זה יצא?(לילה) איזה קומה? ומדוע... אין תמונות מהחוויה?????!!!!!!!!!!!!!
T TheIllustrator New member 10/3/02 #21 הא... קלטתי אותך, יא קזנובה דה-לה שמעטא! ורק תגיד לי - איזה קומה זה היה וכמה עלה?
S Secular New member 10/3/02 #24 קומה 30 ומשהו...אני לא זוכר ממש... רק אני זוכר שזה היה כיף מכל הבחינות!
T TheIllustrator New member 10/3/02 #26 לא יכול להיות.. ../images/Emo10.gif המלון מסתיים בקומה 20... מעבר לכך מדובר בדירות יוקרה.
S Secular New member 10/3/02 #27 אתה בטוח,אולי זה בגלל שהייתי שיכור באותו לילה,אני לא זוכר כלום כמעט!!