משלוח חינם

yohi243

New member
משלוח חינם

היא עומדת בתור למשלוחים בסופר אישה בשנות השלושים לבנת עור מלאה שדיים גדולים תחת בולט שפתיים ורודות גדולות שיער בלונדיני עד לכתפיים התור ארעך מאוד אני מתקרב אליה בתמימות ושואל אותה האם לעזור לה לאוטו היא עונה לי תודה אין לי אוטו בעלי במילואים לקח לי את הרכב למה לך לחכות אני אקח לך את הדברים מבלי לחכות ומבלי לשלם משתהה לרגע ואומרת לי זה יכול להיות מצויין אך אני צריכה לעשות כמה סידורים תביאי לי את הכתובת ומספר הטלפון ואני הביא לך אותם יותר מאוחר מצויין היא אומרת לי אז אם כבר תבוא בערב אחרי שהילדים ילכו לישון בשעה תשע בערב מצפצף לי ביתה היא יוצאת עם בייבי דול קצר ושקוף פותחת לי את שער החנייה היא מתקרבת אלי ומבחין שהיא ללא חזייה הפיטמות החומות שלה בלטו והחבילה שלי החלה להיתעורר עוזרת לי להוריד את המוצרים מהרכב למטבח ואני אחריה כמה מוצרים קנית אני שואל כן בעלי כבר שבועיים לא בבית ועוד שבוע יחזור החרמנות שלי עלתה לי בראש איזה שלא קיבלה זיין שבועיים זה צייד קל היא מתכטפפת להניח את השקית האחרונה בריצפה מושיט את ידי לעבר התחת הגדול שלה וטוחב אצבע לחריץ נשמעה גניחה מיוחמת שנתנה הוראה להמשיך הנחתי את ידיה על השיש פיסקתי את רגליה והרחקתי אות מהשייש כל כובד משקלה נפל על הידיים כך שלא יכלה לעזוב אותם מהשייש והתחלתי לדחוף את אצבעותי לעבר הכוס הרטוב פשטתי את מכנסי ודחפתי את הזיין בכוח ןזיינתי אותה בעוצמה לאחר מכן התקרבתי לפיה ומצצה לי בטירוף עד שגמרתי לה בפרצוף ואמרתי לה אם היא צריכה עוד משלוח יש לה את הטלפון היא ניגשה לארנק ונתנה לי טיפ ואמרה לי זה עבור המשלוח תודה

yaron599

New member
איפה

הסופר הזה לעזאזל??
עשית חשק לעבוד שם בשליחויות......

האוריקה

New member
ניסיתי את זה עם

משלוחן חתיך..בערך את זה..פתחתי את הדלת במיני בלי חזיה ובלי תחתונים..המניאק השפיל מבט וברח.

yohi243

New member
הייתי טכנאי שירות שנים

ולא נתקלתי באחת כמוך אין מצב שהייתי מפספס

למעלה