משלוח חדש לפריק.

ycyclop

New member
רעיונות לקידום האתר

לא שהם לא התקבלו, אלא כמו שהסברתי, באתר הנוכחי יש קושי לממשם. להקים אתר חדש עולה יותר כסף. גם כך הכסף יוצא מכיסי הפרטי ושל עוד כמה אנשים כך שיש גבול לכמה אני מוכן להשקיע

לועהארי

New member
וואללה, אני זוכר עכשיו שזה היה עניין טכני...

אם אני לא טועה, הצעת בזמנו ליצור איזה מסמך עם הפרטים של מי שמעוניין. אולי כדאי לנסות משהו כזה, ליצור "דף קשר" שיכיל פרטים של שחקנים שרוצים להשתדך.

בטטהמן

New member
ובכל זאת...

אני מבין שיש עלויות ייבוא, אבל משחקי קופסא (ותפקידים) נמכרים בארץ לרוב לפי תעריף של שישה שקלים לדולר. מדובר במחיר של 150%! שלא לדבר על זה שבאינטרנט חלק מהמשחקים נמכרים אפילו בהנחה של 25-30% מהמחיר המומלץ לצרכן...

טלד

New member
אף אחד לא מתייחס אליהם כאילו הם מקדש

פשוט לאחרונה היו די הרבה שירשורי "למה כל כך יקר בפריק" וזה די משעמם. הכל ידוע, הכל ברור, מי שקונה שם קונה שם, מי שמעדיף לקנות באינטרנט קונה באינטרנט, ומי שפעם ככה פעם ככה לפי הסיטואציה קונה פעם ככה פעם ככה לפי הסיטואציה. אני באמת לא חושב שהם מקדש, בסך הכל חנות נחמדה ולא הרבה יותר (ואני אגב מסכים איתך לגבי מרבית הלקוחות שלהם). אז אם אתה לא קונה שם - למה אתה מוציא על זה כ"כ הרבה אנרגיה.

ycyclop

New member
תשובות

א: לא נכון, אין לי קשרים עם פריק. פעם בכמה זמן אני עושה פעילות משחקים שם שאפילו לא מכסה לי את עלות הדלק, אבל בעזרתה כבר כה עשרות אנשים נכנסו לתחום ועל ידי כך אני משיג את מה שאני מנסה לעשות ב: ישנם עוד שירותים שהם נותנים, אותך הם לא מענינים אבל יש אנשים שכן. התשלום עליהם הוא לכולם גם לכאלה שאינם צריכים אותם, ולכן אכן יש אנשים שבגלל זה לא משתמשים בשרות של חנות עם מוכרים ג: לצערי בכל תחום 90% + מהאנשים ניגשים לחנות מבלי לקרוא בפירוט על מוצרים שהם הולכים לקנות. לפי דעתי בתחום המשחקים זה כמעט 100% ולכן אם יש מוכרים שיודעים להמליץ לחנות יש ערך מוסף גדול יותר. זה שאני מנסה להקים אתר שישנה את המצב אין קשר לעובדות. ב-BGG רשומים כ-100,000 איש, בחנויות למניהן קונים כמה מליונים כך שזה שוב מדגים את המצב שציינתי. ד: חווית קניה היא דבר שלא קורה במוצרי יסוד, אלא במוצרים יקרים יותר. על בסיס זה קמות חנויות מיוחדות בכל תחום שהדבר היחדי שהן נותנות הוא חוויה יחודית. הדבר היחדי הנכון חלקית בטענות שלך הוא שלמעשה אין בפריק את הידע בכדי ממש לתת תשובות לקונים ואת זה אני מקווה שהם ישפרו כי זו גורם חשוב עבור הקונים בפוטנציה. בכל תחום היום חנות אינטרנט זולה משמעותית מחנות רגילה ועדין חנויות רגילות קיימות וכמעט בכל תחום המוכרים לא תמיד בעלי ידע מספק, אבל עדין קונים מהם למרות מידע חלקי שהם נותנים וקונים מוצרים שעולים אלפי שקלים, לא מאות כמו משחק לוח. דבר אחרון בתור הערה כללית, אם אין בידך עובדות אל תנסה לתקוף אנשים בעזרת המידע שברשותך. זה לא ראוי ולא נכון. אני מוכן להמשיך את הדיון כול עוד הוא עניני ולא נגרר להיבטים אישיים

לועהארי

New member
אני רוצה לסיים את סיפור הזה...

אם לא הבנתי נכון את הקשרים של אנשים והטחתי האשמות שווא, אני מתנצל. בכל אופן, הנה רשימה של מוצרים בביתי שקניתי אונליין: מקרר, מיקרוגל, רסיבר,6 רמקולים, מחשב ורכיבים שהתחלפו כל הזמן, מצלמת SLR חצי-מקצועית, ספרות מקצועית, ספרי קריאה ובטריה לטלפון אלחוטי. אני באמת מאמין שאנשים נחשפים לרשת בודקים בה את המוצרים שלהם גם אם בסופו של דבר הם קונים בחנות, כשהעניין הסופי הוא התמכחות קלה. אני רק השבוע נרשמתי ב BGG אבל קראתי המון קודם, אני בטוח שעל כל משתמש רשום יש עוד כמה שאינם רשומים אך מבקרים באתר בקביעות וגם מבקרים מזדמנים. אני חושב שבתחום המשחקים, אם אנחנו מכלילים מעבר למשחקי לוח, אז יש עניין של שופינג. הורים וילדים הולכים לבחור מתנה לילד, כנראה בגלל שהתחום הוא בלעדי לילדים כרגע אין מסחר ער באינטרנט. אך משחקי לוח שאנו דנים בהם הם לא עניין לילדים ולכן קונים יותר ברשת, כולל חנויות וירטואליות בארה"ב. ולסיום, גם אם התחממתי אני רוצה להתנצל אם הטון שלי היה צורם או אם הטחתי האשמות שווא.

raviv n

New member
הגיע גם battlelore ?

המשחק הבסיסי, לא ההרחבות. אם לא, יש הערכה מתי יגיע ? תודה.

eraneldar

New member
איפה אתם נימצאים ואיל אפשר ליצור איתכם קשר?

איפה אתם נימצאים ואיל אפשר ליצור איתכם קשר?

כתובת + פרטים נוספים

בוקר טוב, אנו נמצאים במרכז ויצמן בת"א צמוד לבית החולים איכילוב. הטלפון בחנות הוא 03-6961826 ושעות הפעילות הם מ9:00 בבוקר ועד 21:00 בערב. מפה ופרטים נוספים http://www.freak.org.il/sg_page~183.htm. בתשובה להודעה הקודמת משחק הבסיס של Battlelore אינו במלאי והוא יחזור למלאי רק בסוף השנה, אנו כמובן נעדכן אתכם שיהיו לנו עותקים חדשים. בברכה, צוות פריק.

למה כ"כ יקר?

ANIMA אמור להיות 110 ARKHAN 280 ו-RUNEBOUND היה פעם רק 260 ש"ח. ועל תגידו לי שזה הוצאות משלוח, כי הדולר מאד מאד מאד ירד וזה גם מאד משפיע. אז למה כ"כ יקר?

jack of hearts

New member
כל פעם

כל פעם שאתם שמים מודעה כזו, תמיד יוצא אותו שירשור משם: אלו ששואלים בקשר למשחקים, אלו שאומרים מגניב ונותנים הערות שוליים לגבי משחקים מסויימים, ואלו שאומרים שהמחירים לה הגיוניים ושעדיף לקנות מחו"ל. אישית, אלה אחלה הודעות וטוב לדעת עם הגיע משהו חדש ו/או מעניין. אני באמת חושב שאפשר כבר לוותר על ויכוחי המחירים והפוסטים הנלווים לזה. אנחנו עוברים את זה כל פעם, וכל הפוסטים תמיד אותו דבר, בין אם אלו המתנגדים ובין התומכים. באסה שלומדים כל היום... הייתי מת לקצת BL עם איזו הרחבה או שתיים...

למעלה