משלוח חבילות ...

yifat100

New member
משלוח חבילות ...

בני בגבעתי ואני מידי פעם שולחת לו חבילות . כבר פעמיים ששלחתי לו חבילה והיא לא הגיעה אליו. הכתובת נכונה. יש מישהו שיכול אולי לכוון אותי למי לפנות ולשאול, אמא שמתגעגעת לחייל שלה. תודה רבה, כבר הייתי בפורום כמה פעמים אמנם בשם אחר , שכחתי פרטים ולכן לא ביקרתי המון זמן. שמחה לשוב ולקבל "תמיכה".(לא היה לי סבלנות להרשמה שנית- ) שבת שלום- ללא החייל שלי עוד שבת נוספת.. מקווה שיגיע לשבת הבאה מחכה בקוצר רוח.

היי לך

גם אני אמא ללוחם שם יסייעו לך למי לנות http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=1245

yifat100

New member
שלחת לי קישור ואני לא מצליחה לפתוח

שלחת לי קישור ואני מגיעה לאותו דף בפורום

yifat100

New member
מתגגעת ו...

חודש הולך עם נעליים צבאיות קרועות ולא מספר לנו ורק עכשיו אחרי שסיפר הלך כנה ימים על מדס ועכשיו נתנו לו. החבילה לא הגיעה אליו כבר שבוע וחצי שנשלחה. מתגעגעת. וקצת מרגישה שהצבא מזלזל בכולנו.

פולי44

New member
הי יפעת

אני כל כך מבינה אותך, אני לא חושבת שהצבא מזלזל, יש פשוט מקרים שנופלים בין הכסאות בכזה ארגון גדול ומסובך. חבל שהחייל שלך לא דיבר עם מישהו שיכול לעזור לו בקשר לנעליים, הוא לא אמור ללכת עם נעליים קרועות, זה לא תקין. לצערי, לגבי משלוח חבילות אני לא יכולה לעזור לך כי מעולם לא עשיתי את זה, אבל בטוח שאמהות אחרות מנוסות ממני יעזרו לך. בינתיים קבלי ממני
חזק, ורק תדעי שמתרגלים לגעגועים

פולי44

New member
בסוף גם הגעגועים

הופכים נוחים יותר ומתרגלים, באמת שמתרגלים...

למעלה