משלוח חבילה - שאלה.

mory001

New member
משלוח חבילה - שאלה.

מאחר ואראה את החיילת שלי רק בעוד שבועיים, הייתי רוצה לשלוח לה (ולחברות שסוגרות שבת) חבילה. ועכשיו השאלות:
האם ניתן לשלוח חבילה לבה"ד 11?
האם מקובל לשלוח חבילות גם כשנמצאים בטירונות משולבת בקורס?
האם המפקדים רואים זאת בעין יפה? ואם התשובות לכל השאלות שלמעלה חיוביות אז:
כמה ימים לפני, צריך לשלוח את החבילה לבה"ד 11? (רוצה שיגיע ביום שישי, אבל אם לא מושכים דואר ביום שישי, אז ביום חמישי). אשמח לקבל טיפים בנושא. שבוע נהדר לכולם.

סמדר בנ

New member
חבילות

ניתן לשלוח חבילה לכל יחידה, כולל בה"ד 11. מקובל ששולחים חבילות לקורס ברגע שהסגל נותן את הכתובת למשלוח, ואז גם לסגל אין עם זה בעייה. כעיקרון החבילה צריכה לקחת יומיים. בפועל זה מאוד תלוי מתי היחידה מושכת את החבילות. מכיון שבה"ד 11 הוא במרכז הארץ לא אמורה להיות בעייה. אני הייתי שולחת ביום ב' ליתר בטחון. מקסימום היא תקבל את זה קודם.

mory001

New member
קיבלנו איגרת להורים,

ובה יש גם כתובת למשלוח דברי דואר. האם זה מספיק? לא רוצה לעשות לה "פדיחות" כדבריה, ושלא תהיה "חיימ'קה שלי"
, אבל רוצה לפנק אותן קצת בשבת הראשונה שהן סוגרות. מתלבטת מאוד.

אימשל2

New member
חבילות מההורים זה לא פדיחה

חבילות הן רק כיף. הבנים שלי תמיד שמחים לקבל חבילה מהבית, החל מהשבת הראשונה שהם סגרו בבסיס. תמיד שולחת כמויות גדולות של כל טוב, מהסוג שלא נמצא במנות קרב ו/או בשק"ם, כדי שיהיה גם לחברה. כך לא צריך "להרטיב את הוופלה" כדי שהחברה לא יששמעו שפתחת חבילה. אני חושבת שיש במאמרים שירשור שהיה בנושא מה להכניס לחבילות. את יכולה להעזר בו.

סמדר בנ

New member
אני מוכנה לחתום לך

עכשיו שהיא לא תהיה היחידה שתקבל חבילה. אם קיבלתם כתובת זה בהחלט מספיק. זהו, תתחילי לארוז... הבת שלי אגב ביקשה בחבילות רק מוצרי בריאות (??!!) - אז אני אקנה היום חטיפי בריאות, חבילות דגנים קטנות, קרטוני חלב קטנים ונראה מה עוד נמצא.

mory001

New member
שמעתי לעצתך...

הייתי בדואר, ביררתי לגבי שעות, וקניתי אריזה לחבילה. עכשיו בתנור נאפים להם בישקוטי - והריח משגע אותי. עוגיות פצפוצי שוקולד - ממתינות בסבלנות לתורם להיכנס לתנור. גם החיילת שלי לוקחת איתה רק חטיפי בריאות, אבל אחרי שראיתי בשבת איך היא הצטמקה לה... החלטתי לאפות לה קצת מתוקים מפנקים. בתיק היא סוחבת איתה כל מיני אנרג'י ופריכיות, אבל כשתסגור שבת, שיהיה לה מתוק יותר. הבנתי שאם אני רוצה שהחבילה תגיע עד יום חמישי, עדיף לא לקחת צ'אנס, ולשלוח כבר מחר בבוקר? ועוד שאלה (אני עדיין טירונית
) - חייבים לשלוח באריזות קרטון של הדואר, או שאפשר סתם קופסת קרטון?

אימשל2

New member
אפשר גם בקרטונים אחרים

אני אוגרת במשרד קרטונים של דפי A4. בקרטונים האלה רצוי להקפיד על הדבקה יסודית כדי שלא תתפרקנה. עוגיות רצוי להקפיד לשלוח בקופסאות נוקשות ורצוי שהן תהינה מהסוג הלא מתפורר. ככלל, אורזת כל מה שאפשר בתוך קרטונים נפרדים (כולל עיטוף הבמבה - שהיא היחידה שמגיעה שלמה מבין כל החבילות של החבר'ה). העצות שלי באות לאחר נסיון ארוך טווח של בנים אוהבי חבילות (יש כאלה שלא רוצים חבילות מהבית). אה, ועצה שכבר נתתי אבל עכשיו הופכת לרלוונטית שוב. קופסאות של קרמבו. קופסאות עבות וקשות עם 20 קרמבואים (אצלנו מעדיפים את המנבו של פלדמן, גם מבחינת הטעם וגם מבחינת העובי של האריזה). כזו קופסא בחבילה ומובטח לכם שהילד יהיה המלך של אותה השעה. מה זה לא בריא ! אבל איזו חגיגה ! סמדר, שכחתי לציין במזון הבריאות פיצוחים כמו קשיו ופיסטוקים ואפילו שקדים טבעיים הולכים.

mory001

New member
שלי אמרה שהיא לא רוצה חבילות

מהבית, אז זה הנסיון הראשון שאני שולחת לה בלי שתדע. מה היא תעשה? תסרב לקחת? מקסימום תכעס עלי בטלפון וכשתגיע הביתה, אבל אני בטוחה שלאכול ולחלק היא תישמח.

מורי, לא נראה לי שהיא תסרב

גם הבן שלי בהתחלה לא רצה ואני שלחתי והוא היה מאד מרוצה ושמח וכמובן גם החבר'ה. הם מערבבים את החבילות של כולם לחבילה אחת גדולה ויש להם נישנושים לכל השבוע.

אימשל2

New member
הצנחן שלי גם מקפיד על מזון בריאות

אחרי השריונר שאוכל בריא נכנס אליו לגוף באופן סלקטיבי, הצנחן משנה את מערכת המושגים. למענו הלכתי לחנות טבע ואני רוכשת לו (בנוסף לסוכריות הזבל שעליהן שניהם לא מוותרים) חטיפי אנרגיה קטנים וטעימים על בסיס פרות יבשים וקוקוס. מצאתי שם גם חמוציות במיפל טבעי, טעים לאלהה ועוד כל מיני מציאות שהבן אוהב ובעיני מוצאות חן. ככלל, שני הבנים דורשים רק שתיה 100% טבעית (שולחת קרטונים כדי שלא יתפוצצו) ומצרפת גם שוקו עמיד לבסיסים שבהם אין שוקו. כך המרובעים והצוואר העבה מלאים בויטמינים. רק בריאות...

למעלה