משלוח וכאלה

צקמן

New member
משלוח וכאלה

אמממ היי! יש לי כמה שאלות לגבי המשלוח... 1. הכתובת שכתובה בפייפל כתובה באנגלית, ובגלל אותיות כמו ח וצ בשם הרחוב היא נראית מוזר באנגלית. העתקתי את שם הרחוב כמו שמצויין על השלט מתחת לביתי. האם זה בסדר? 2. קניתי מ2 מוכרים שונים את מגדלי האנוי במשקל 350 גרם, ו2 ספרים עם 250 דפים בכריכה רכה, משקל לא ידוע. האם אצטרך לשלם מכס? אם כן כמה? 3. הספרים נשלחו מבריטניה ב8/4, ונאמר כי הם צפויים להגיע בין 10-12 ימי עסקים. חשוב לי לציין כי היה את הענן שעיכב טיסות. מתי אמורה להתקבל החבילה? אם לא תתקבל, כמה זמן אצטרך לחכות עד שאני פונה לאיביי? מהו התהליך של הפנייה לאיביי? תודה מראש!

ozitex

New member
תשובות

1.כן 2.כל חבילה שהערך שלה עולה על 50$ כולל משלוח מחוייבת במסים ו/או מע"מ. 3.יש מצב שבסוף החודש הזה. לאחריו פתח דיספיוט באיביי או פייפל על אי הגעת מוצר.

צקמן

New member
כלומר...

עד בערך האחד במאי אני אמור לקבל את החבילה? האם לענן הזה הייתה השפעה?

צקמן

New member
וישר פותחים דיספיוט?

לא מדברים קודם עם המוכר? איך פותחים דיספיוט? ומתי צפוי להגיע משלוח מתאילד שנשלח ב19/4? סליחה על כל השאלות הדיי מיותרות... אני פשוט דיי חדש בזה...

ozitex

New member
לא מייד

חודש אחרי הרכישה זה בסדר גמור. כן איסלנד או לא אתה חייב להגן על הרכישה שלך. צור קשר עם המוכר ויידע אותו שלא קיבלת את המוצר. שאל אם יש בידיו מידע כלשהו. בכל מקרה, גם אם תמשיך את התקשורת עם המוכר, יש לך 45 יום לאחר הרכישה לפתוח דיספיוט כך שתצטרך לעשות את זה בשלב זה או אחר ויפה שעה אחת קודם. תמיד תוכל לסגור את הדיספיוט אם המוצר יגיע. פתיחת דיספיוט נעשית באיביי או בפייפל דרך ה- resolution center.

למעלה