משלוח ויסקי מmom

sagogago

New member
משלוח ויסקי מmom

אהלן חברים יש לי שאלה לגבי קניה שאני שוקל לעשות מmaster of malt, אשמח לתשובה ממי שבעניין לגביהם...
ממחר עד יום ראשון הבא חבר שלי נמצא בחופשת סקי בעיירה לה פלאן בצרפת. אני בודק אופציה של לשלוח לו משלוח של כמה בקבוקי ויסקי לא זולים למלון שלו ושיביא לי אותם לארץ.
כשאני רושם בתהליך תשלום בmom שאני רוצה לשלוח לצרפת, המשלוח עולה 10 פאונד ורשום שהוא יגיע ברביעי (או לפני).
מה שבעיקר חשוב לי לדעת זה שני דברים:
1. מהניסיון שלכם, האם אפשר לסמוך עליהם בעניין של זמן המשלוח? בסוף מדובר בעיירה קטנה בצרפת ואם זה לא יגיע עד שישי (שבת וראשון זה כבר ימי חופש) אז הוא לא יספיק לקבל את זה ובגדול זה אומר שכל המשלוח אבד (כמעט 2000 שח) כי עם המכס שלנו אני לא אשלח את זה מצרפת לארץ כמובן.
2. אם במקרה זה לא יגיע בזמן, מה יעשו איתי לדעתכם? האם אוכל לבקש מהמלון לשלוח להם בחזרה ואני אקבל החזר מלא על הקניה הגדולה מmom או שזה לא יעניין אותם אם נגיד הייתה בעיה בחברת משלוחים ובגלל זה לא הספקתי לקחת את החבילה כי חזרתי לארץ, ועכשיו כל הבקבוקים די הלכו לאיבוד...

תודה למגיבים!

foodnwine1

New member
מנסיון

משלוחים לחול בדכ מגיעים בזמן. אבל תמיד יתכנו עיכובים וצריך לקחת בחשבון.
תמיד תוכל להחזיר אבל לא לקבל משלוח חזרה.
יש להם דירות לקוחות מצוין. תתקשר ותברר. או אימייל.
מה אתה מזמין ?

sagogago

New member
כרגע הכוונה היא

Highland park 18
Highland park 21
Lagavulin 16
Glendronach 18
Glendronach 21

בסהכ 300 פאונד. אולי בסוף אני אוריד אחד או שניים נראה...

אתה אומר שאם זה יגיע באיחור אני אוכל לשלוח בחזרה לmom מהמלון ואני אקבל בטוח את הכסף חזרה על הויסקי ויצא לי לשלם רק את משלוח לצרפת ואת המשלוח חזרה מצרפת לאנגליה?

foodnwine1

New member
כמו שכתבתי דבר איתם

אני לא עובד שם ולא יכול להבטיח.
יש שירות לקוחות.

down under

New member
מה שהלכתי לאמר

אתה גורם לחבר שלך לנסות להכנס לארץ עם בין 3.75 ליטר לבין 5 ליטר(!) אלכוהול חריף (לא יין או בירה) כאשר החוק מתיר רק 1 ליטר
או אם יש מוכס שהוא בן אדם ואתה מגיע עם שני בקבוקים של 0.75 כל אחד הם בד"כ מוותרים גם אם תופסים אותך.
אתה מודע לזה שמעבר לכך שזה לא חוקי בכמויות כאלו זה כבר קנס עצום של כמה אלפי שקלים + מכס (או להשאיר במכס את הבקבוקים אבל כן מקבלים קנס) ואולי
גם רישום פלילי?

sagogago

New member
אתם צודקים במאה אחוז

ואני מכיר את החוק. אבל בדיוק בשביל זה הוא ישים בקבוק אחד בתיק של כל אחד מהחברים שחוזרים איתו. ויש 6-7 כאלה...

למעלה