משלוח בין לאומי

inbal121

New member
משלוח בין לאומי

שלום! יש מכירה פומבית באיביי גרמניה שאני מעוניינת להשתתף בה. המוכר אינו מבצע משלוחים לישראל. פניתי אליו ושאלתי אותו האם יש אפשרות לבצע משלוח לישראל ונעניתי בשלילה. שאלתי אותו האם אפשר שאני אקנה את המוצר אשלם בפיפאל ושישלח לכתובת באנגליה (אצל חברים )הוא מסר לי שאינו עושה עסקים עם ישראל ואנגליה על אף שברשימת המדינות אנגליה כן נמצאת . מה אני יכולה לעשות במצב כזה . ושאלה נוספת עקרונית ? האם כשמוכר אינו מבצע משלוחים לישראל (אני רשומה כלקוחה ישראלית ) אני יכולה להשתתף במכירת המוצר ובכתובת למשלוח לתת כתובת באנגליה שלשם יישלחו הפריטים שלי מבלי לבקש רשות/אישור מהמוחר, או עצם זה שאני רשומה כישראלית אני חייבת לבקש אישור? תודה למשיבים

noam weissman

New member
בעייתי אבל בכוח זה לא ילך..

את כן יכולה לבקש מחבר שיש לו חשבון בחו"ל לקנות עבורך. את לא יכולה להכריח מוכר למכור לך

ozitex

New member
תוותרי על הרכישה הזאת

ולגבי כתובת פייפל למשלוח, את חייבת לברר עם כל מוכר האם הוא מוכן לשלוח לכתובת שונה מזו המופיעה בפייפל שלך, אם זו כוונתך. לא ניתן לשנות את ארץ ה-DEFAULT שלך שתהיה תמיד ישראל. יש מוכרים אגב, המפעילים צ'ק אאוט, עוד לפני המעבר לממשק פייפל, במסגרתו ניתן לבחור את הכתובת למשלוח בלי קשר לכתובת המופיעה בפייפל, והכתובת הזאת היא הכתובת שבה משתמש המוכר.

BSMerchandise

New member
במצב כזה המוכר מכוסה?

זה שינוי הכתובת המקורית, האם גם במצב כזה המוכר מכוסה מהבחינה הזו? או שאפשר לעקוץ אותו, כמו שדובר כאן בעבר על מצבים בהם הקונים בקשו כסף חזרה ופייפל נעתרו כיוון שזו לא הייתה כתובת מאושרת.

ozitex

New member
לא בטוח

תוכנית ההגנה על המוכר של פייפל מדברת במפורש על משלוח לכתובת מדווחת בלבד. זהו צ'קאאוט המתבצע לפני שמועברים לדף התשלום בפייפל כך, שאולי יש מצב לכיסוי עקב הסכם שימוש כלשהו, אני לא יודע על כך.

LonaBlanca

New member
The sender of this payment is Unverified

זה מה שרשום למישהי שהיא מארה"ב רשום כך: Payment From: השם שלה והתוספת הזו... (The sender of this payment is Unverified) למעלה במלבן יש
ירוק ורשום באנגלית OK to ship האם זה בטוח לשלוח אליה מוצר (האם אני כמוכרת מכוסה?)

BSMerchandise

New member
זה מעניין..

כי יש אפשרות של צ'יינג בקטן. אני אבדוק בפורומים של איביי.

inbal121

New member
תודה לכל המשיבים,מס' שאלות נוספות

אין לי חבר עם חשבון איביי בחו"ל ,יש לי חברים שמוכנים לקבל את המשלוח עבורי -זו כוונתי. חבל לי להפסיד את המכירה הזאת ורבות נוספות בגלל שאין אפשרות לשליחת מוצרים רבים מגרמניה. מדוע מוכר מגרמניה לא ירצה למכור לישראל,יש סיבה לכך? היכן אני יכולה למצוא את ה"צק אאוט" בדף האיביי ? קצת על עצמי יש לי בסה"כ 30 קניות באיביי ,100% פידבק חיובי על מגוון של מוצרים בטווח מחירים רחב. שוב תודות

ozitex

New member
משלוחים

יש סיבה לכל דבר. למה המוכר הגרמני לא ירצה לשלוח לישראל? אולי כדאי שתשאלי אותו. צ'אאוט הוא לא דף שמגיעים אליו עצמאית אלא רק במסגרת תהליך הרכישה לאחר שלוחצים על PAY NOW בחשבונית או ביוזמתך. בהצלחה.

למעלה