משלוחים

miki872

New member
משלוחים

היי חבר'ה, לא ידעתי כ"כ למי לפנות, ואני כ"כ הרבה זמן בפורום אז החלטתי שפה זה הכי נורמלי.

זכרתי שלא מזמן היה טופיק שדיבר על חברות משלוח ושUSPS הכי נורמלית מכולן.

אני הולך להזמין בזמן הקרוב טלפון מארה"ב לארץ ויש משלוח רק של FEDEX. אני לא מצליח למצוא את הטופיק ולא זוכר מה נאמר בזמנו על החברה.

אם למישהו יש קצת אור לשפוך לי על הנושא אני אשמח, למרות שזה לא קשור ב-א-מ-ת לכלי נגינה (מעבר לזה שאני הולך גם להקליט איתו
).

miki872

New member
אני מתכוון ספציפית לFEDEX

חנות אחת מציעה רק את השירותי משלוח שלהם כשזה מגיע לארץ הקודש.

השאלה אם כשהם ישלחו לי עם FEDEX (המשלוח הוא FedEx International Priority) האם לצפות לעלויות נוספות מעבר לטלפון עצמו+המשלוח?

שחרור/מע"מ(מכס אין על סלולרי)

כשיש לך את מספר המשלוח, צור קשר עם פדקס

בארץ ובקש מהם לא לבצע עמילות מכס עבורך - ולהודיע
לך כשהמשלוח בארץ.
מיסים ומע"מ תצטרך לשלם בכל מקרה.

><>

salo22

New member
בדקת לגבי מס קניה ?

בתעריפון המכס נראה שיש 15% אבל לא ירדתי לעומק. כמו כן, ייתכן שצריך אישור תקן מסויים או משרד התיקשורת, אבל גם זה לא מכיר ולא בדקתי לעומק. ואין שום הבדל בין להביא פדקס או USPS, זה לא מה שצריך להטריד אותך, הדיון דיבר יותר על הזמנות רבות מפדקס ואז אתה יכול להחשף לבעיות. פדקס באופן כללי הוא שירות קורייר ו USPS הוא שירות הדואר הלאומי של ארה"ב, כך שייתכן והגיוני שפדקס בבסיסו יקר יותר כשירות אך אין שום קשר ל"עלויות נוספות", בשניהם אם אתה מעל 75$ יש סיכוי סביר שתעבור במסלול המכס וקח בחשבון שבהחלט יש עלויות נוספות וכמובן לפחות מע"מ בקטגוריית המיסים.

למעלה