משלוחים ממסעדות.

משלוחים ממסעדות.

לא תמיד מתחשק לצאת מהבית ולפעמים גם אני חוטאת במשלוחים ממסעדות ומסתבר שלא כל סוגי האוכל שורדים את השליחות ומה גם הכי שווה לאכול את האוכל במסעדה. יש לכם מסעדה שהאוכל שלה שורד את השליחות? המלצות יתקבלו בברכה.

פינליש

New member
מנסיון של הימים לפני שידעתי לבשל

וסתם בא לי להתפנק: ביג מאמא עובר ביג טיים !! לוקח את כולם. ספגטים גם בסדר. לאגדיר יש יופי של אריזות ויחסית לזה שהמבורגר צריך לאכול במקום זה מגיע מצויין. לאלכסנדר ביהודה מכבי יש יופי של מנות מיוחדות והמשלוח שלהם מגיע גם כן מצויין. דומינוס פיצה - אין על המהירות שלהם. זהו, לא כל כך נזכרת בעוד. בתאבון.

מנסיון של הזמן האחרון ביג מאמא

אכזבו לרעה,מנות פושרות ולמען האמת לא ממש טעימות...אפילו הפיצה(שבמסעדה עצמה מאד נהנתי ממנה)אכזבה לרעה. אגאדיר היה מעולה. גם מהמשלוחים של הג'ירף באבן גבירול נהנתי מאד.

anat11

New member
מנסיון לא חדש עם ביג מאמא

אנחנו מאד נהנינו. בפעמים האחרונות (שהיו לפני כמה חודשים אמנם) חזרנו בהזמנה על סלט קפרזה ופוזילי ארביאטה. שתי מנות גדולות (הסלט גם מגיע עם פוקצ'ה). נדמה לי שגם הזמנו רביולי דלעת והוא קיבל ביקורת חיובית מצידו השני של השולחן, אם כי אני פחות חסידה של המנה הזו באופן כללי, כך שקשה לי להתרשם ממנה. הכל הגיע בזמן ובכלים בסדר.

liti

New member
משלוחים ../images/Emo26.gif

בדרך כלל- ג'ירף רמת החייל שעד כה לא איכזב. בעבר הזמנו הרבה מפקין צהלה אך הרמה שם לא אחידה, לכן הפסקנו.

עמית@

New member
ג'ירף עוברים יפה-

והמשלוחים מדיקסי תמיד עשו את העבודה (אם כי קצת יקרים- אבל האיכות נשמרה) וכידוע- פיצות נוסעות לא רע

למעלה