משלוחים והר הגעש

djtut111

New member
משלוחים והר הגעש

האם יכולה להיות בעיה עם המשלוחים לאירופה עקב התפרצות הר הגעש? אני מתכוון לדואר אוויר

elians

New member
למה שייחייבו אותי ?

זה לא שאני מאכסן שם מרצון, זה המטוסים שלהם שמקורקעים :)

djtut111

New member
מה שבטוח יהיה בלאגן שלם

יהיו כל כך הרבה חבילות ומוצרים שנתקעים בנמלים בכל הארצות המקורקעות , אין לי מושג על מי תבוא האשמה בכל הסיפור הזה והשאלה היא עוד כמה זמן זה ימשך?

panayotiss

New member
נו...לא הגזמנו

יאללה שמישהו ישפוך שם דלי מים
ונמשיך עם החיים.

בוא נדייק בעובדות, המפה הסינופטית המוצגת כאן

היא תרחיש של ארוע שכבר קרה, זוהי לא תחזית, זוהי עובדה על פני השטח. שנית, ספרד ופורטוגל עוד שנייה נכנסות לעסק כאשר השקע (שימו לב לצורת הסיבוב מול חופי אנגליה) הנמצא מול חופי אנגליה אמור להדרים תוך יומיים (לערך) לשם (אם לא ייקרה משהו של הרגע האחרון). ההתפרצות עדיין נמשכת. מי שחלם על חורף 92, ככל הנראה החורף הבא עומד להיות מהקשים שחווינו בשנים האחרונות (התפרצות הר הגעש משפיעה על האקלים כאשר ענן האפר חוסם את קרינת השמש - מקרה זהה קרה ב91 כאשר הר געש התפרץ באסיה, דבר אשר גרם לחורף 92 להיות קשה). למתעניניים יותר: בשנת 1819, הר הגעש בילוסוטון התפרץ, בחלק מאזורי ארה"ב ה"חורף" התארך בחודשים רבים.

Led3d

New member
בהחלט

אנחנו הולכים מאוד לסבול מזה. אני מודיע לכל מי שקונה ממני על עיכוב אפשרי.

ozitex

New member
ברור

אני בטוח שבשבוע הקרוב לא יהיו טיסות לאירופה חוץ מרומא וברצלונה. זה יגרום לפקק אדיר של דברי דואר ומכאן ועד לאיחורים בהעברות הדרך קצרה.

evilihi

New member
למה חוץ מרומא וברצלונה?

לארצות האלה תמיד לוקח יותר זמן בכל מקרה

goolgol

New member
אוי, כמה דיספיוטים ירוצו באיביי של קונים מכל

הכיוונים. ואתם חושבים שאיביי תתחשב בבלאגן באירופה? קדחת תתחשב...

LonaBlanca

New member
יכול להיות שתהיה התחשבות של חודש וחצי חודשים

בהגעת המשלוחים (כלומר פתיחת דיספיוסים אחרי חודש וחצי ולא אחרי חודש) כדי להקל על הסיטואציה.. ולאפשר למערכות הדואר השונות להתארגן.. או שאני סתם חיה בללה לנד

elians

New member
בוודאי

ולא רק במשלוחים אל ... אלא גם במשלוחים מ... חבילה שלי תקועה כבר יומיים במחסני FEDEX בצרפת...

למעלה