מעשה שהיה...
בשנה שעברה, היינו עדיין פרודים, הילדים היו אצלי בפורים. הכנתי משלוחי מנות לחברי וכו' והנה ביום פורים כאשר הכל מוכן ומזומן הילדים החליטו שהם רוצים לשלוח מנות לאמא. OK הם רוצים, אני מסכים. לקחתי את משלוח המנות היפה ביותר שהכנתי לחברי הטוב, שעמד בתקופה קשה כזו לימיני בכל עת ובכל שעה, אמרתי להם בבקשה זה בשביל אמא, נטלו את המשלוח ובסיוע שלי כנהג, הגיעו לביתה ונתנו לה את המשלוח מנות. נו, ומה היה ההמשך.... היא פנתה מיד לכל המי ומי, בצעקות וגידופים הייתכן שאני עושה לה ניצול ריגשי וכו', ולולא שרצתה למנוע אי נעימות מהילדים היא הייתה מחזירה להם את המשלוח מנות בו במקום וכו' אחרי פורים פנה אלי אחד מאלה שקיבלו ממנה את שיחת הטלפון הזועמת , והציג בפני את טענותיה, ואני פשוט לא יודע מהיכן זה בא לי, אמרתי לו לא שלחתי לה שום משלוח מנות וחלילה לי מלעשות לה ניצול ריגשי ועוד בפורים וכו' מה אתה מתבדח עימי? שאלתי אותו, והוא בשלו היא התקשרה אליו וטענה וכו' אההההההההה, פתאום נזכרתי, זה היה משלוח מנות של הילדים, אני לא הייתי בעסק למעט זה ש"תרמתי" לילדים את המשלוח מנות היפה ביותר שהכנתי לחברי הטוב, ועל זה אני מקבל צעקות וגידופים........ אולם לגופו של עניין, אם אין ילדים בשטח, לא צריך שום קשר ולא משלוח מנות. אם יש ילדים, ראוי שכל השנה יהיה קשר חיובי בכל מה שקשור לילדים ומשלוח מנות בפורים זה חלק מזה. אולם במקרה שלי משאלות לחוד ומציאות לחוד. בהצלחה