שלום,
לאשתי יש אח, גרוש עם 2 בנים, גיל 45, הוא מגדל אותם בביתו. האח עובד בתחום המחשבים - שכיר.
האח החליט לרכוש דירה בסכום לא קטן, אחרי בדיקת הנושא עם הבנק, מסתבר שניתן לקחת משכנתא חלקית.
האח ביקש מאשתי שתעזור והיא הסכימה , בהתחלה בלי ידיעתי . אחכ אשתי התחילה לעדכן אותי.
מסתבר שצריך לקחת משכנתא לכמה מאות אלפי שקלים ל 25 שנה !
האח הבטיח להחזיר מידי חודש את הסכום שירד, לעשות הוראת קבע, לנסות לסגור את המשכנתא עם הזמן...
המשכנתא לא בוצעה, אבל זה יקרה בקרוב.
התחלתי להכנס לפחדים, לחץ, אני לא יושן טוב, אני מתנגד לכל הארוע הזה ואמרתי לאשתי שזה לא מתאים לי .
אשתי כן רוצה שזה יקרה, היא רואה רק טוב, אני רואה רק רע בעתיד, מדמיין בעיות, צרות, ובסוף הכל יפול עלינו, והתחילו בעיות בתקשורת ביננו...
דיברתי לליבה של אשתי, היא מנסה להבין אותי אבל מרגישה מחוייבות לאח שלה.
כרגע היא אמורה לדבר עם האח. לא יודע על מה, לנסות לבטל או לקבל הסברים והבטחות.
איך יוצרים מהסיפור הזה בלי בלגן במשפחה, עם אשתי, האח, המשפחה הרחבה ?
אני ממש נגד, לא אישית נגד האח, אלא בגלל בטחון כלכלי של משפחתי.
אשמח לעצות, רעיונות, עזרה...
אני מאד מוטרד !
תודה
לאשתי יש אח, גרוש עם 2 בנים, גיל 45, הוא מגדל אותם בביתו. האח עובד בתחום המחשבים - שכיר.
האח החליט לרכוש דירה בסכום לא קטן, אחרי בדיקת הנושא עם הבנק, מסתבר שניתן לקחת משכנתא חלקית.
האח ביקש מאשתי שתעזור והיא הסכימה , בהתחלה בלי ידיעתי . אחכ אשתי התחילה לעדכן אותי.
מסתבר שצריך לקחת משכנתא לכמה מאות אלפי שקלים ל 25 שנה !
האח הבטיח להחזיר מידי חודש את הסכום שירד, לעשות הוראת קבע, לנסות לסגור את המשכנתא עם הזמן...
המשכנתא לא בוצעה, אבל זה יקרה בקרוב.
התחלתי להכנס לפחדים, לחץ, אני לא יושן טוב, אני מתנגד לכל הארוע הזה ואמרתי לאשתי שזה לא מתאים לי .
אשתי כן רוצה שזה יקרה, היא רואה רק טוב, אני רואה רק רע בעתיד, מדמיין בעיות, צרות, ובסוף הכל יפול עלינו, והתחילו בעיות בתקשורת ביננו...
דיברתי לליבה של אשתי, היא מנסה להבין אותי אבל מרגישה מחוייבות לאח שלה.
כרגע היא אמורה לדבר עם האח. לא יודע על מה, לנסות לבטל או לקבל הסברים והבטחות.
איך יוצרים מהסיפור הזה בלי בלגן במשפחה, עם אשתי, האח, המשפחה הרחבה ?
אני ממש נגד, לא אישית נגד האח, אלא בגלל בטחון כלכלי של משפחתי.
אשמח לעצות, רעיונות, עזרה...
אני מאד מוטרד !
תודה