משכורת

משכורת

תגידו, דם לכם עדיין לא נכנסה משכורת? אני יודעת שהיה יום כיפור, אבל כבר צהריים... וכסף - אַיִן.

דינדין22

New member
אצלינו בגלל כיפור

הכניסו את המשכורת ב29/9 התחשבות

אנחנו קיבלנו היום בגלל החג

לא יכולנו לקבל קודם כי יש לנו משמרות גם בשישי שבת והחודש התחלף רק ביום ראשון. מה שכן טעו לי במשכורת במשהו כמו 800 שח וזה ממש מרגיז

צרות של עשירים יש לך.

דברו איתי בעשירי, אם יהיה לי מזל המשכורת תהיה בבנק. אם לא, אני בטח אקבל צ'ק ב-13 כשהתאריך עליו יהיה 8 לאוקטובר. וגם אז יהיו חסרות שעות השבת של כל החודש. זה בדיוק מה שהיה בחודש שעבר.

In Limbo

New member
אצלנו

המשכורת נכנסה כבר ביום שישי לבנק (בדקתי באינטרנט) אבל פיזית קיבלתי אותה רק היום על הנייר.

אצלנו המשכורת נכנסת ב-10

ויש לי שאלה לאלו מכן שמקבלים משכורת ב-1 לחודש - אתם מקבלים משכורת על כל החודש? כי למיטב ידיעתי הסיבה שהמשכורת נכנסת לרוב כמה ימים אחרי ה-1 לחודש היא שצריך לחשב את השעות ולארגן את התלוש.

לא כל המשכורת

כל חודש נכנס שכר היסוד ב-1 לחודש. את התוספות (שעות לילה, שבת ושעות נוספות) מקבלים חודש אחרי. אבל ברגע שעובדים יותר מחודשיים לא מרגישים את זה כי כל חודש נכנסת משכורת שכוללת שעות נוספות וכמה ימים לפני קבלת התלוש מקבלים גם דוח שמפרט כמה שעות עבדנו ואת כל השעות הנוספות וכו.

haych

New member
אוף, עד ה-10........

הדוח תנועה שלי מחכה למשכורת שתשלם אותו! החוצפנים האלה-בשבוע שעבר תגברתי עם עוד כמה חבר'ה במסוף אחר והייתה להם תקלה בשעון החתמה או משהו-אז כתוב כאילו לא עבדנו! ההחזר יגיע רק בחודש הבא :(

מותר לי

New member
שלשום תקנו אותו ../images/Emo3.gif

מגיע אלי מישהו "איפה השעון של החניה?" הייתי בטוחה שהוא צוחק עלי, מי משלם על חניה אצלינו? ועוד לפי זמן?
מסתבר שהוא התכוון לשעון החתמה (אבל יש שניים!
) אמרו לו שהשעון מקולקל והוא רוצה לתקן... יופי נחמה, שמאלה ושמאלה אחרי המכונה של הפחיות, בהצלחה!

haych

New member
גם אתם לא קיבלתם על הימים האלה?

בטח מילאתם כ.א. אני לא ארד להם מהוריד עד שאני אקבל החזר!

מותר לי

New member
היא לא נתנה לכם למלא? ../images/Emo12.gif

תצטיידי בהרבה אוכל ושתיה ותקימי האחזות על הווריד שלהם
בהצלחה

אצלנו..

גם בעשירי מקבלים, וגם היה בעיהעם השעון לשלושה ימים, דווקר בימים שעבדתי 3 משמרות די רחוויות ועשיתי בערך 700 שקל שלא יכנסו למשכורת הזאת.

למעלה