משכורות

בן100

New member
משכורות

סטודנטים שמסיימים עכשיו את התואר (BSC במדעי המחשב) באוניברסיטה שלי מספרים על משכורות של 12-15. כמה לדעתכם מקבל היום בוגר חסר נסיון?

vinney

Well-known member
אם אתה ממש ממש ממש טוב

אולי תקבל מספרים כאלה. יותר סביר שתמצא משהו בסביבות 8-10K.

neko

New member
בן100 מצטיין למיטב זכרוני,

אז כנראה שהוא יצליח להגיע לתחום ה12-15. יש שניים לא מצטיינים מהבינתחומי מהמחזור שלי שמצאו ב11.

vinney

Well-known member
אני גם לא מצטיין

השאלה מה עוד יש לך בשרוול
11 זה מצב טוב.

ELIELI22

New member
אני הרווחתי לפני שהתחלתי ללמוד

אני הרווחתי לפני שהתחלתי ללמוד כ11 ובאותו הזמן כמעט וחתמתי על חוזה של 12.5 . אני חושב שהכסף חשוב אבל יותר חשוב התוכן .. הצעירים בעולם ההי טק מתלהבים מהמשכורת .. אבל לא מבינים שהשעמום עלול להרוג אותם מהר . עדיף להרוויח פחות ללמוד יותר ולהנות יותר ... (זו דעתי). היום אני עובד במשרת סטודנט (פיתוח בC) ומשתכר כ 3 לחודש , נכון אני לא ממש עובד הרבה . אבל יכולתי באותו הזמן לעשות 7 במקום אחר . תחשבו על זה קצת תעבדו תריצו ... כמה לופים בסוף אולי תסכימו איתי . (עבדתי כמעט 4 שנים בQA והייתי אחראי על מערכת בילינג בו בזמן) . (אני עובד כ9 חודשים בפיתוח בC) . יום טוב .

vinney

Well-known member
../images/Emo45.gif

בהחלט חשוב התוכן, כסף זה בועה, אבל אחרי שהיא תתפוצץ אם לא יהיה לך קבלות רציניות (ולא תלושי משכורת), תאכל חסכונות שנתיים, עברנו את זה כבר.

GuestOfHonor

New member
בלי נסיון?

אמנם רוב החברים שאני יודע כמה הם משתכרים הם עם נסיון, אבל 10K נשמע לי הגיוני. (חבר שסיים בפתוחה בציון 90~ קיבל משכורת בסדר גודל כזה בשנה ראשונה, ללא רכב)

edi18

New member
כתוב פה שבוגר אוניברסיטה מרוויח

14-17 http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20060711_736951.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=technology

vinney

Well-known member
אתה מתכוון ל

זה? "מהנדס NET שרק סיים הלימודים, מאוניברסיטה מוכרת, יקבל הצעות בטווח השכר של 17-14 אלף שקל ברוטו, לעומת 10-9 אלף שקל ברוטו לפני שנה." אני אומנם לא ביצעתי סקר שוק כבר שנתיים, אבל עדיין קשה לי להאמין שמישהו ישלם 14 עד 17 אלף שקל לבן אדם חסר נסיון ויקרא לו מהנדס NET. משום אוניברסיטה לא יוצאים מהנדסי NET.

ELIELI22

New member
לעשות מזה לינק נסיון 1

14-17 http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20060711_736951.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=&layer3=technology

Gunslinger

New member
אני מכיר שלושה

שמרוויחים יותר מ15 וכולם בוגרי בן-גוריון בלי נסיון

ביקוש והתפתחות השוק

יש ביקוש גדול לכל התפקידים בענף היי טק, וזה כולל גם מהנדסי תעשייה וניהול, רואי חשבון, משפטנים וכו' והמשכורות של כולם ולא רק של המתכנתים עולות בהתאם להיצע. אל תשכחו שתחום ההיי טק מאוד דינמי, היום המשכורות בשמיים, עוד עשר שנים אתה יכול להיות עם ילדים ומשכנתא והולך כל יום לעבודה בחשש שאולי יקצצו דווקא את הפרויקט שלך.

למעלה