משכורות במד"א!

billyray

New member
משכורות במד"א!

בטווחים כלליים, כמה מרוויח: פרמדיק? חובש בכיר? חובש? אני יודע שבטח יש הבדלים בעיקר בגלל וותק אבל מהם המספרים הכלליים? תודה.

billyray

New member
סתם עניין...

איך זה עלה? חשבתי על אם לעבוד בתור נהג חובש לכל החיים (ז"א, עד גיל הפרישה) זה שווה או שזה מתאים רק לאחרי צבא וקצת אחרי זה... אבל מה כל כך סודי במשכורות שאי אפשר להגיד? אני לא מחפש את המשכורת של x או y אלא בכללי... אז איפה הבעייה? אם יש בעייה אשמח לדעת.

Post War Dream

New member
זה ממש תלוי

חובש בעל ותק יכול להרוויח הרבה יותר מפראמדיק זוטר. הותק במד"א זה מה שנותן את המשכורת כל כמה זמן כל העובדים מקבלים העלאה בדרגה (דרגות של מס') ויש עובדים שמקבלים העלאות בדרגה בזכות פעילותם. כל זאת בשילוב של התפקיד (לדוגמא פראמדיק אחראי מרוויח יותר מסתם עובד על אמבולנס) ועוד כמה אספקטים...

orend123

New member
לא שווה

לך ללמוד משהו, תעבוד במקום נורמאלי ותוציא משכורת נורמלית, שיהיו לך חיים טובים. איך שאני רואה את זה אנשים שנשארים עד גיל מבוגר במד"א כשהתכנון המקורי שלהם היה רק לעשות קצת כסף זה אנשים שדיי נתקעו עם החיים שלהם...

Lydo

New member
תגידי לי למה את כל כך שלילית

אני לא מבין למה את כל הזמן מתקיפה ומאשימה.... הוא רוצה לדעת עניינו נכון הוא לא חייב שוב תשובות על השאלה הזאת ובכלל השאלה לא כזאת תמוהה... וזה בכלל יכול להיות מסקרנות.... באמת החיים קצרים תחייכי יותר...די לכעוס על כולם..

אני ממש לא כועסת

וממש לא תוקפת אני חושבת שזה מיותר לדעת דברים כאלו וזכותי לחשוב ככה אני מאוד חיובית תפסיק לשפוט אנשים בלי להכיר אותם

Lydo

New member
אני ממש לא שופט אותך

ואולי לא אמרתי את זה כמו שצריך וזה נראה ככה - אז אני מצטער אבל את כל הזמן נראית לי מחפשת כל מיני משמעויות וכל כך נוקשה והכל תשתחררי קצת...

אני פשוט לא מבינה למה זה צריך

לעניין מתנדב... אני מאוד לא נוקשה פשוט אני יודעת להציב לי גבולות מה שלא כל האנשים במערכת מסוגלים לעשות

Lydo

New member
אני יכול להבין

אני יכול להבין למה זה יעניין מתנדבזה מעניין לדעת כמה נהג מרוויח מישהו שהם עובדים איתוהרבה יותר פשוט לשאול נהג אבל כן...או לשמוע אותם מתלוננים על זה..זה לא שאלה כזאת אכזרית...את לא צריכה להיות הביביסיטר לכל דעה מעצבנתאו להגן על כל עקרון בחירוף נפש....לפעמים זה לא כזה נורא לחרוג פה ושם לא הכל נורא כל כך

SuperMedic

New member
תגובה לאקונומיקה...

תראי אין לי שום רצון ללכת פה אישית נגדך או נגד מישהו אבל את מוכנה להפסיק לתפוס תחת ולהבין שאת ילדה מעצבנת ...(קרציה)שאף אחד בפורום(חוץ ממעטים)לא סובל אותך ושאת צריכה להפסיק להתערב בחיים ובשאלות/תשובות של האנשים .... -------תסתמי כבר את הפה שלך :)---------

New member
א. תלמד לשרשר

יש מנגנון כתיבת תגובה בתפוז,למד אותו, הוא לא מסובך מידי ויחסוך ממך לכתוב "תגובה ל...". ב. כמדומני אף אחד לא מינה אותך לדובר של רוב הפורום, אשמח אם לא תדבר בשם אף אחד פרט לעצמך. ג. גם אם יש לך ביקורת אפשר לנסח אותה בדרך מנוסמסת וראויה כמו שעשה Lydo מעלינו, אם אתה לא יכול לעשות את זה, אולי כדאי שלא תתערב בשיג ושיח המתקיים כאן. ד. חן נמצאת בפרום ובמד"א הרבה מאוד זמן והיא תרמה דיי הרבה לחברי הפורום, מעשים שאתה בינתיים עוד לא עשית, אז אני אציע לך לא "לתפוס תחת" עד שלפחות תעשה חצי ממה שהנ"ל עשתה. ה. בברכה, אבירם

דן54

New member
מי שנשאר במד"א עד גיל פרישה

מקבל בד"כ פריצת דיסק ובזה מסתיימת הקריירה

eran84levi

New member
זה נכון....

וחבל שזה ככה,אני אישית מכיר נהג שעבד יותר מ15 שנים במד"א עבר 3 פריצות דיסק וכרגע הוא על תקן עובד מינהלה...

למעלה