משך זמן אוננות

משך זמן אוננות

רציתי לשאול שאלה בקשר למשך זמן אוננות ממוצע אצל גברים בגילאי 23-24.
אני יודע שזה תלוי בכל מיני דברים ושאצל כל אחד זה שונה וכמובן שאפשר להתאמן על זה, אבל באופן כללי- זמן האוננות (ללא עצירה והמשך) אמור לארוך כמה דקות? האם דקה נחשבת מעט? האם רבע שעה נחשב הרבה?
אשמח לקבל תשובה לגבי אותה שאלה במקרה של חדירה.

יותר חשוב

שתדע לשלוט בגמירה שלך-
ככה תוכל להחליט האם לגמור תוך דקה או תוך חצי שעה.
&nbsp
שליטה בגמירה שלך תעזור לך להיות מאהב טוב יותר ומענג יותר עבור הפרטנריות שלך.
&nbsp
יש ספרים טובים בנושא שיכולים לעזור לך להתאמן על העיניין. כמו למשל "פזמ" או "הגבר הרב-אורגזמי".
&nbsp
בהצלחה!

ofirofir2

New member
עוד נקודה מעניינת ?

השאלה היא גם לאחר השליטה מה קורה לאחר עצירה... האם חזרה מביאה לגמירה מיידית ?
אני לדוגמא מאוד שולט על נקודת העצירה, אבל חזרה לסקס תוך כמה דקות מחזירה אותי לאותה נקודה :)

עצירה היא

לא הפסקה קצרה מ"פמפום".
אם בעצירה תרד לה או תגמיר אותה עם האצבעות או עם ויברטור סביר להניח שלא תחזור ככ מהר לאותה נקודה.

עברתי על ה"גבר הרב-אורגזמי"

הבעיה עם זה היא, שכמו הרבה מאוד מקרים, יש בזה משהו נכון ועוטפים את זה בהמון בולשיט כדי "להצדיק" כל מני דברים.
הייתי נזהר מאוד עם הסיפורים שמקשקשים שם, אבל לוקח בחשבון שיש גרעין של אמת שמתחבא מאחורי הסיפור.
&nbsp
אני חושב ש"אימון" באוננות הוא הדרך המוצלחת ביותר, נותן לך את הזמן, הקצב והאפשרות לשים לב לתחושות השונות, לניואנסים הקטנים וכו'.

seymore butts

New member
מסכים לכל מה שכתבה לך מיצי ובנוסף לכך

אפשר לגמור תוך דקה ואפשר תוך רבע שעה, זה תלוי כמו שכתבת בכל מיני דברים. אני אישית אם יש לי את האפשרות מעדיף לנצל את סשן האוננות לתרגול "יכולות השליטה" ומסוגל למצוא את עצמי עושה את זה במשך למעלה משלוש שעות. אם תנסה אתה עשוי לגלות שעצם הזמן הממושך ששמרת את הזין עומד ודולף שיפר מאוד את יכולת השליטה שלך בשפיכה, לאותו סשן עצמו ובמצטבר גם בכלל.

כמובן שאתה אמור לעצור מדי פעם ו"לצנן" קצת כשאתה מתקרב לנקודת האל חזור. זה חלק מהתרגול, יחד משליטה על שריר ה-PC (עליו תוכל לקרוא בהרחבה בספר על הגבר המולטי אורגזמי).

seymore butts

New member
אכן

לא שמת לב? שאם הוא עומד מספיק זמן והגירוי נמשך מתחילה "דליפה" ?

seymore butts

New member
זה תואם למה שכתבתי

ואם מחזיקים את הזקפה עוד ועוד, יוצא במצטבר הרבה ממנו.

חופ שיה

New member
בחדירה :

דקה זה ממש מעט, אבל ממש! במיוחד אם זה קורה תמיד.

רבע שעה : יכול להיות עונג צרוף או יכול להיות מעיק. בעקרון (והוא שלי בלבד), היכולת לגמור רק אחרי רבע שעה של חדירה זה 'מיעולה'.

ומה בקשר למציצה?

האם כביכול משך הזמן עד הגמירה אמור לארוך יותר זמן מאשר בחדירה?
בקשר לדקה, האם זה נחשב גם כאשר הבחור לא הכי בכושר?

חופ שיה

New member
אין אמור או לא אמור בכאלה דברים.

תוציא לך מהראש שיש איזה שהיא טבלת זמנים לכל דבר בסקס (חוץ מדקה חדירה
). עושים כל דבר כמה שרוצים,מתאים ואפשר לשני הצדדים.
תהיה קשוב אליה ואל עצמך ולא לשעון. :)

בקשר ל"לא הכי בכושר", במצבים כאלה, אתה יכול לאונן בסמוך למפגש מיני או לגמור פעם ראשונה ממציצה (אם אתה מסוגל) ואז "הסיבוב השני" יהיה (אם יהיה) אולי קצת יותר ארוך מדקה. רק אתה מכיר את עצמך, תתמרן.

למעלה