משך השירות..

עומר173

New member
משך השירות..

שלום! אני התגייסתי בספטמבר (מחזור 013) ורציתי לדעת כמה זמן אני אמור לשרת? אני מניח ששאלו אותכם את זה הרבה פעמים אבל כל פעם אומרים לי משהו אחר- פעם שנה וחצי ופעם שנתייים. תודה.

כעקרון מחזורים עד 2005 עושים שנתיים

החל מ2005 (מחזור 015 כמדומני) משרתים שנה וחצי.

עומר173

New member
כמו שבטח הבחנת קוראים לי עומר..

איזה עוד פרטים אני יכול לתת לך כדי שתיזכרי? האמת, אני לא בטוח שתזכרי כי אני בעצמי לא זוכר את כולם.

newKiticat

New member
חיל האויר?

חיל הים? גבוה, נמוך? משהו? אולי שם משפחה אפילו (במסרים?) בכל אופן, אני מירי.... אם זה אומר לך משהו...

Tomak19

New member
אני מכיר את מירי

היא באה למיונים בקש"ח אבל ויתרה...

o m e r g

New member
מירי....

מה המצב? את לא זוכרת שהיה עוד אחד בטירונות שלנו שקראו לו עומר?אפילו אני זוכר... ד"א:גם אותי העיפו מהמדור(הראיה שלי דפוקה),אני ממחר בסדרת ראיונות למדורים אחרים אולי בסוף אני אהיה ביחידה אחרת ואולי בחיל אחר עומר

o m e r g

New member
לא...

דווקא ממש לא דנית פקידה אייל טוחן שעות כמו גדול אלבז הוציא נשק
רומן במדור שלי.. בן דוד שלי עדין בגימלים מהפציעה... 4 פרשו(נכון?) מחיה"א.. עוד משהו??

newKiticat

New member
שכחת את אלון ושי

וישראל וענבר..... ואת דנית אני רואה מידי פעם על הרכבת ומדברות באיסיי. גם היא לא הכי מרוצה...
4 פרשו?? לא ידעתי....

o m e r g

New member
את אמרת לי

ש4 פרשו בערך ודנית מזה משחקת אותה מרוצה,חבל"ז..רק כי יש לה פטור ממדים.. מצחיקה בקיצור

newKiticat

New member
גם אתה לא היית

משחק אותה נורא מרוצה אם היה לך פטור ממדים? (בעיקרון לא, אבל כרגע בהתחשב בשפשפת שלי והפריחה מהדיסקית אני מתחילה לחשוב שזה די מגניב האמת...)

o m e r g

New member
לא יודע...

אצלי העיקר זה מה שאני עושה,הפטור הזה פחות חשוב לי ואם יש לך את כל זה,למה את לא מבקשת פטור ממקרפ"ר?תנסי... עומר

למעלה