משינה 2 היה נחמד...

Tha ©reep

New member
משינה 2 היה נחמד...

הייתי אתמול בהופעה החלטתי את זה 10 דקות לפני שיצאתי מהבית ב8 בערב הגעתי לשם ב10 בדיוק. הכרטיס עשה לנו בעיות (כי קנינו אותו לפני שיצאנו ובדרך אספנו אותו) לא הסכימו להכניס אותנו עד שבאה הילדה שקנינו ממנה ודיברה אם איזו אחת והיא נתנה לי את הצמיד במקום!! איזו מחווה מרגשת.. נכנסו באיחור להופעה ובדיוק שהיא התחילה אחרי השיר הראשון... נדחפנו קדימה והיה נחמד.. לא יותר מזה. 3 מילים לסיום: יובל בנאי מ-ס-ו-מ-ם!

Tha ©reep

New member
שכחתי משהו...

פגשנו שם את רועי ויונתן וטלאור ואחיה הקטן וזהו נראה לי...

fresh mishmesh

New member
ולמה לא פגשת אותי??..

חכמולוגים... כולכם! כבר איזה 70 שנה אני אומרת שזכיתי בכרטיס זוגי... למה לא באת להגיד שלום? עמר ואני הינו שם...

Tha ©reep

New member
ת'אמת חשבתי על זה שתהיו שם

אבל מיהרנו הביתה ולא ראיתי אותכם. את רועי וטלאור ראיתי בדרך פנימה ובדרך החוצה לא ראיתי אותם יותר מזה

כי היה שם פול פיפולים!!!

ד"א זאת טלאור אני אצל רועיקי כי מחר אין לי איך להגיע לרכבת ואני צריכה לנסוע לגרעין מטה אשר אימפריה!!! קיצור בשניה האחרונה בכלל היה לי כרטיס, אנחנו יושבים בסלון והבת של חבר של אבא שלי מתקשרת ואומרת שיש לה כרטיסים מיותרים, היא עובדת בקוקה קולה והיא השיגה לנו מלא כרטיסים! יו איך שמחתי בייחוד כי צ'ופי התקשר אליי שעה לפני זה ואמר שמישהו השיג לו וליונתן כרטיסים. היה נחמד, ציפיתי להרבה יותר. יובל בנאי הוכיח שהם חזרו להופיע רק כדי לממן את החובות מהסמים והם אפילו לא עשו את העמותה!!!! ביטצ'! וזהו... מחר מתחילים כיף קומונה עניינים בלאגנים! יהיה פצץ! צ'או

bobby6killer

New member
לוידע מה איתך

אנשים ראו את יובל בנאי מסניף בהופעה של משינה בנתניה (אם אני לא טועה). אז כנראה שצדצקת שאמרת:"3 מילים לסיום: יובל בנאי מ-ס-ו-מ-ם!" "

Tha ©reep

New member
הוא כ"כ מסטול שאם הוא לא היה שר הוא

נופל מהרגליים... זה היה מזעזע

גם אני הייתי אמורה להיות שם..

עם אח שלי וחברה שלו (אח שלה זכה בהמון כרטיסים..) שעתיים- שלוש לפני ההופעה אח שלי אמר לי שלא נוסעים בסוף. (ממש פארש!!) וזהו וחבל.

kedeman

New member
את מפגרת!!!!

את ידעת שאני הולך לשם! למה לא אמרת לי ואז היית יכולה לבוא איתי???

לא אמרת כלום על כרטיס מיותר

אני לא מתפגרת אח שלי פארש ואני מתגעגעת אליו

kedeman

New member
תאמת?

ברגע האחרון היה לי כרטיס מיותר אבל לקחתי את הילה איתי... חשבתי על לקחת אותך אבל את ישנת!!!

kedeman

New member
כשטלפנתי!!!

ד"א את מחוברת עכשיו? אם כן אז תשלחי הודעה באייסיקו

אני יכלתי להיות שם...

בהתחלה היו לי שני כרטיסים להגרלה , וכמובן שלא זכיתי באף אחד מהם. ואתמול בערך בשבע וחצי ידיד שלי מחופא"ש אמר לי שיש לו כרטיס בשבילי, אבל זה היה אחרי שכל הרכבות מהאזור כבר יצאו ולא היה לי איך להגיע
אז נשארתי בבית...

kedeman

New member
לא ראיתי אתכם!!!

אני והדס פאר קצת התבאסנו שלא מצאנו שם אף אחד כמעט היו שם מלא עולים ל-ט ועולים ל-י מהתנועה והכי מצחיק אני נדחף קדימה קצת לפני ההופעה פתאום אני שומע מישהו אומר "אני מעמוקה" אני מסתובב אליו "מאיפה אתה???" "מעמוקה" "אה, שלום אני הולך להיות גרעינר שלך שנה הבאה"

HairyPoota

New member
הוא כ"כ הומו!

משינה עושים מוזיקה מעולה אבל הם הומואים...הם פריקים סטייל איטיז...הייתי אתמול...וממש לא נהנתי מההופעה אלא מהמסיבה אחרי זה! שהיה בן זונה...חוצמיזה שאמא שלי התקשרה למשטרה כי אמרתי לה שאני מגיע ב3 הביתה והגעתי ב8...אווופס! יובל בנאי מתרומם ברמות על! הוא כזה עשה קטע מעבר והוא אמר "מאז שהייתי ילד קטן רציתי להיות זמר רוקנרול" מתרומם או לא?!?! אבל מה..עשו קטע יפה של כוורת...ורק אני שרתי כי כולם שם הומואים... "איך שהם רוקדים זה משגע...סטפס כאלה לא שמעת לא ראית בחיי יודעים כ"כ יפה להתנוע ולראות אותם זזים זה משגע..." שבק ס' אימפריה!!!! ובועז...הסתפרתי...ו...יש לי היום יום הולדת... ואני יציג גם את עצמי בגלל שאני רק קורא פה ולא ממש מגיב כי כולכם פה מש"צים ארורים!! מדמי"ם 2004 רולז! אני ניר גרבר מלב שרון... ונראה לי שההודעה הזאת ארוכה מידיייייי וקשת...תעשי לי גרעינר?! (אם לא הבנת...זה בגלל שאת גרעינרית שלנו...זהו...עכשיו את נגועה...בהצלחה דרך אגב) גם עדי יכולה...או שהיא עם ראובן?!?! את עושה מדחי"ם!!!!!! ראובן עושה את עדיייי ראובן עושה את עדייייי אךךך השעות הקטנות של הלילה...

למעלה