משינה מחזירים לאריק

I מ י ר ב I

New member
אריק סה"כ הביע את דעתו על השיר

וזכותו של כל אחד לאהוב או לא לאהוב שיר כזה או אחר. *ארץ דמוקרטית*

נו באמת

לעיתים אני חושבת שמדובר ילדים זאטוטים שרבים ואומרים אבל הוא התחיל
הם הרי נוקטים באותה שיטה שבפורום כל כך השמיצו אני מהתחלה לא נכנסתי לפורום של מישנה כי רק על פי אופן הביטוי של הגולשים שם ידעתי שזה יהיה כמו לדבר אל הקיר אני לא צריכה לנסות ולשכנע אף אחד אני את האמת שלי כבר יודעת כמו שאני אומרת הרבה זמן ולא רק בפורום הזה יש דרך לתת ביקורת שתגרום לי להסתכל ולהעריך ולחשוב גם אם היא ביקורת שלילית, בפורום הנ"ל נראה לעיתים כאילו הם מנסים למצוא משהו בפינצטה רע לכתוב על אריק....

Indie62

New member
אריק ברמן איבד אותי היום

די חיבבתי את אריק ברמן כשהשירים בהתחלה סלחתי לגוון השוביניסטי של חלק מהשירים שלו, כי חיבבתי את המנגינות ואת החריזה, וחשבתי שזה הכל בדיחה. אח"כ סלחתי לו כשאמר משהו כמו "הדיסק הוא טוב. אם מבקר מוזיקה לא יבין את זה אז אני קצת אצחק עליו כי הדיסק הוא טוב" אני מבינה שאתה חושב ככה, אבל יש דרכים להגיד בלי להישמע עד כדי כך מתנשא. לא שמעתי אף אומן מדבר ככה. אבל להתחיל להעליב את משינה בהופעה הראשונה שלך? זה ככל כך פאתטי. אתה אפילו לא ג'קו ש*מנסה* להיות רוקר. אין לך באמת בשורה חדשה ובועטת, אז מה דחוף לך לפגוע באחרים? (והשיר החדש של משינה דווקא מעולה! אחד הקאמבקים הבאמת מוצלחים אחרי תקופה די שחונה ודלה ללהקה הזו. ההבדל בין משינה לברמן זה שאת כל מה שהוא יודע להגיד יפה במפורש, הם כבר למדו להגיד במרומז ובלא פחות עוצמה.)

פומקי

New member
E-R

תקשיבי,אריק הוא זמר וכותב מוכשר מאוד ויש לו סיבה להיות בטוח בעצמו. הוא בסה"כ הסביר שהוא מאמין בעצמו ובדיסק שלו..ושאף מבקר לא יחליט אחרת.

אני לא אתפלא אם באת מפורום משינה

צדקת בזה שהכל בדיחה בערך אם לא בדיחה אז ציניות הומור קודם כל חשוב שאומן יאמין בעצמו ושהדיסק הוא טוב אם לא הדיסק יראה בהתאם אין על מה לסלוח על ההערה הזו בייחוד בהתחשב בעובדה שמול המבקרים בתקופה האחרונה צריך לפתח עור של פיל מול הביקורת הנלעזות שלהם....הוא היה צריך לאמור את המשפט הזה כבר ממזמן בנוגע למשינה:זה שמשינה השיר החדש שלהם מעולה לדעתך זה בסדר. לדעת אריק לא וזה גם בסדר... ממה שהבנתי הם גם הגיבו ממש לא במרומז על אריק בהופעה האחרונה שלהם..ממש ניסו להחזיר לו....איזו להקה בוגרת
איזו התנהגות בוגרת
לפחות עכשיו מדברים על אריק עוד דרך לשמוע את אריק ברדיו עוד דרך להגיע ולהשאר בתקשורת לא שהוא צריך את זה גם בלי המילה שאמר על משינה הוא מושמע ברדיו רע לא יצא מזה לפחותלא לאריק חבל שמשינה לא מבדילים בין הומור וציניות לרצינות בפעם האחרונה שבדקתי מדובר בשלטון דמקורטיה בארצנו ומכאן שנגזר שכל אחד יכול להביע את דעתו איך שרואה לנכון גם אם באמצע הופעה שלו עצמו אוי הוא לא ג'קו (ותודה על כך) אבל הוא מנסה להיות עצמו וחלק מזה זה להגיד את שעל ליבו ולא להיות מזויף אם זה מה שרצה להגיד באותו רגע נתון שיבושםלו זה היה שתי דקות על אריק ומשינה

מווורקי

New member
מילים כדורבנות!

יש אמת בדברייך, אבל כשרשמת " לפחות עכשיו מדברים על אריק, עוד דרך לשמוע את אריק ברדיו", אינני חושבת שהדרך הנכונה היא ללכלך בפומבי על משינה, וזה לא שאני חובבת משינה גדולה פשוט הפעם, המטרה לא מקדשת את האמצעים. שהתפרסם בזכות הכישורים שלו, וזה לא שחסר לו כאלו.

ס ו ל ר ו

New member
אני לא קשורה

ואני לא במצד של משינה או אריק ברמן. נטרלית לחלוטין שמחבבת+++ את מוקי. אז ככה.. לפי דעתי אומן שלא אוהב את הדיסק שלו, ולא שלם איתו, אין לו בשביל מה להוציא את הדיסק. אומן צריך להיות בטוח עם הדיסק ולדעת שהוא הכי טוב מכולם, או לפחות לחשוב ככה. זה שאריק ברמן אומר את זה בקול רם זה כבר משהו אחר. את לא יכולה לשאול אומן מה דעתו על הדיסק שלו, ושהוא יגיד לך שהוא ככה ככה. זה הכי פתטי בעולם.

למעלה