חחחח גם אני קלטתי אותו...
S superjets New member 25/9/08 #124 עוד משימה לזכור בעל פה שני עמודים מספר ולדקלם אותם עם מקסימום 2 טעויות, אם יצליחו יקבלו עוד שעת שינה.
עוד משימה לזכור בעל פה שני עמודים מספר ולדקלם אותם עם מקסימום 2 טעויות, אם יצליחו יקבלו עוד שעת שינה.
א אורן עפרה New member 25/9/08 #129 כמובן שלא הצליחו מה שכן הם נראים עכשיו גמורים!!! נראה שרנין כל רגע עומדת להירדם
א אורן עפרה New member 25/9/08 #130 בונא'ה הם ממש מפונקים איתי רוצה שיביאו לו מים... שתה מהברז חח עלק רוצה מים מינרלים
P paranoid androidit New member 25/9/08 #132 ועוד תמונה כי זה מחזה נדיר איזה חמוד לאון כשהוא סיים את התפילה הוא הודה לאשר.
P paranoid androidit New member 25/9/08 #137 "יא וואלי על הבחטי" הרגה אותי רנין (בתרגום מהיר: מה יהיה על הגורל שלי)
ד דורון New member 25/9/08 #138 הבחורה הזאת פשוט בידור טהור ../images/Emo6.gif "האח הגדול ( צורחת למיקרופון), הלחץ דם שלי יורד, אין לי ויטמנים, אין לי ברזל, אני הולכת למות!!!"
הבחורה הזאת פשוט בידור טהור ../images/Emo6.gif "האח הגדול ( צורחת למיקרופון), הלחץ דם שלי יורד, אין לי ויטמנים, אין לי ברזל, אני הולכת למות!!!"