====== משימת היום ==========

====== משימת היום ==========

קנאה. קרה לכם שלקיתם בהתקף קל של קנאה..? קנאה גרמה לכם פעם לאיבוד עשתונות או לעשות מעשים שהיום אתם מתחרטים עליהם...? קנאת סופרים,קנאת אהבה,קנאת רכושנות...... ספרו...

נשית~37

New member
אני לא מכירה מישהו שהוא נטול

חחחחח כולנו נתקפים בהתקפי קנאה ברמה כזאת או אחרת... אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא "משתגעת" כשאני מקנאה חחחחח קנאית לייט.

קנאה כם יכולה להביא לטרוף..

ראה שירשור לא לא לא!! ולא מתכוונת אליך אישית, הקנאה שם נוטפת ובולטת תרתי משמע!! לגבי אישית, בחיים האישים שלי קנאת לא אחת, אבל מעולם הקנאה לא העבירה אותי על דעתי! תמיד הייתי שקולה והגיונית.. לעולם לא אתן לקנאה להשתלט על ההגיון שלי לעולם!!!

עכשיו את מבינה????????

את הבטחת משהו נכון? אבל מה עם הצד השני? הוא לא חייב לעמוד בהבטחות? רק אנחנו????

עד כמה שזכור לי.....

כבר ציינתי באיזה שירשור אחר... כשחילקו את האיפוק עמדתי האחרונה בתור ולכן לא נשאר לי כלום..... אגב, לא ענית לי על השאלה.... האם גם לצד השני יש מחויבות כלשהי של עמידה בהסכמים??? (כי זה ממש לא נראה כך) וכן, לצערי הרבה יש בך הרבה מהקסם האישי (לכן אני לא מצליחה לשנוא אותך... אוףףףףףףף וכמה השתדלתי...)

sahr12

New member
אז נעים מאוד!...לא מכיר במושג הזה..

זה ישמע יותר מידיי פוזאי אוליי...אבל אני תמיד חושב-מרגיש... שזה הפסד שלו-ה...בעיניי זו חולשה..לקנא למישהו-במשהו-.. ועבדתי על התכונה הזו...כי כל אדם נולד איתה... אישתי אומרת שאני פוקר-פייס.....חחחחחחח

נשית~37

New member
נכון, זו חולשה

גם אני מרגישה שפעם הייתי יותר קנאית...עבודה עצמית, בגרות, בטחון עצמי...זה כל מה שנדרש. יאללה...נעים מאוד חחחחחח

yafit75

New member
זה מה שקורה שיש לך בעל תיאום,,,

לבעלי יש אח תיאום,,, בערב אחד יצאתי עם כמה חברות למועדון לילה,,, בעלי רצה לבוא,, ואני בשלי,,, "ראבאק,,, אנחנו בחורות, לך לישון, מחר יש לך עבודה,,," בקיצור,,, הגענו למועדון,,, שתיה חריפה,,,, צחוקים,,, ריקודים,,,, פתאום,, באמצע הריקודים,, ראיתי אותו,, את בעלי,,, הוא היה שם,,, ורקד,,, ולא ראה אותי,,,, ואני השתגעתי,,, מתקשרת הביתה ואף אחד לא עונה,,,,, עשיתי את עצמי לא רואה אותו,,,, התיישבתי ונפלתי כזה על הכיסא,,,, ואני בהלם,,,, המומה,,,, אצלי ברכב,,, תמיד יש מצלמה,,,, שלחתי את אחת החברות שלי לצלם אותו,,, ובינתיים כולי קנאה,,, ואומרת לעצמי "בבית הדין הרבני,, יקרעו אותו אחרי שיראו את מה שאני אצלם,,," ואני,,, כמו משוגעת,,, דפקתי את כל הפיל עליו,,, מלמצת אותו בכל הפוזות,,, וכולי בכי,,,והוא לא רואה,,, ולא שם לב,,,, ברחתי החוצה,,, כדי שהוא לא ידע שאני ראיתי אותו,,,, ואיזה שלוש שעות אני רק בוכה,,,, על הריקודים שהוא רקד עם הבחורות,,,, אמרתי לעצמי "איך שאני מגיעה הביתה,,, אני אוספת לו את כל הדברים שלו ומעיפה אותו מהבית" וכך התכוונתי לעשות,,, רק ש,,,, הגעתי הביתה,,,, ולהפתעתי,,,, הופעתי,,,, לאאאאאאאאאאאאאאאאא יכול להיות!!!!!!! בעלי יושן,,,,, התחלתי כמו הבלה, להרביץ לעצמי,,, רציתי להרוג אותי ואת עצמי כשגיליתי,,,, שזה שהיה איתי במועדון לילה,,, לא אחר מאשר,,, גיסי,,, בחייאת,,, מה הייתם עושים במצב כזה?

קסומה

New member
קנאה?????????

בזמן האחרון לא נתקלתי בה.......אני מקבלת את הדברים כפי שהם ועם מה שיש אני מסתדרת.........

קסומי נשמתי../images/Emo25.gif

את מהכרותיח האישית חייבת אבל חייבת לציין מבין האנשים המיוחדים
וקנאה לא נראה לי שזו בכלל תכונה שנמצאת בך..מתה עליך!!!!!!! בוקר קסומקסום

לפי דעתי......

בקנאה יש גם משהו חיובי זה לא תמיד שלילי . לדוגמא שבעלי מקנא לי ולפעמים זה ממש מרתיח אותי אני יודעת שהוא מקנא לי כי הוא אוהב אותי כי אם הוא לא היה אוהב אותי ולא היה איכפת לו ממני הוא לא היה מקנא. וגם אני קנאית לא קטנה אבל לא קרה לי שאיבדתי את העשתונות ולא עשיתי מעשי טירוף למינהן ...

sahr12

New member
אז זהו שירשור...

שבתי העלמין מלאות בנשים שהבעל אהב אותן...חחחחחחח אני לא רוצה לתת ניתוח מעמיק של תהליך האהבה-קנאה-רכושניות.. השורה התחתונה בחשבון הרווח-הפסד אם אפשר לשייך את המונח הזה...לנושא.. עדיף שלא.

קנאה ל-מישהו או קינאה ב-מישהו ?

יש הבדל. הראשון מאוד לא בריא ולא מומלץ. השני - מותר לקנא באיך אחר נראה או במה שיש לו, אבל לא לעשות מזה סצנות, אלא פשוט לפרגן. יום טוב.

ואני מקנאה בך בגלל...

שהכרטיס האישי שלך מופיע בדף הכניסה לפורום... את רואה, גם זה הגיע (אולי מחר אני אהיה ברת המזל).

למעלה