זה מה שקורה שיש לך בעל תיאום,,,
לבעלי יש אח תיאום,,, בערב אחד יצאתי עם כמה חברות למועדון לילה,,, בעלי רצה לבוא,, ואני בשלי,,, "ראבאק,,, אנחנו בחורות, לך לישון, מחר יש לך עבודה,,," בקיצור,,, הגענו למועדון,,, שתיה חריפה,,,, צחוקים,,, ריקודים,,,, פתאום,, באמצע הריקודים,, ראיתי אותו,, את בעלי,,, הוא היה שם,,, ורקד,,, ולא ראה אותי,,,, ואני השתגעתי,,, מתקשרת הביתה ואף אחד לא עונה,,,,, עשיתי את עצמי לא רואה אותו,,,, התיישבתי ונפלתי כזה על הכיסא,,,, ואני בהלם,,,, המומה,,,, אצלי ברכב,,, תמיד יש מצלמה,,,, שלחתי את אחת החברות שלי לצלם אותו,,, ובינתיים כולי קנאה,,, ואומרת לעצמי "בבית הדין הרבני,, יקרעו אותו אחרי שיראו את מה שאני אצלם,,," ואני,,, כמו משוגעת,,, דפקתי את כל הפיל עליו,,, מלמצת אותו בכל הפוזות,,, וכולי בכי,,,והוא לא רואה,,, ולא שם לב,,,, ברחתי החוצה,,, כדי שהוא לא ידע שאני ראיתי אותו,,,, ואיזה שלוש שעות אני רק בוכה,,,, על הריקודים שהוא רקד עם הבחורות,,,, אמרתי לעצמי "איך שאני מגיעה הביתה,,, אני אוספת לו את כל הדברים שלו ומעיפה אותו מהבית" וכך התכוונתי לעשות,,, רק ש,,,, הגעתי הביתה,,,, ולהפתעתי,,,, הופעתי,,,, לאאאאאאאאאאאאאאאאא יכול להיות!!!!!!! בעלי יושן,,,,, התחלתי כמו הבלה, להרביץ לעצמי,,, רציתי להרוג אותי ואת עצמי כשגיליתי,,,, שזה שהיה איתי במועדון לילה,,, לא אחר מאשר,,, גיסי,,, בחייאת,,, מה הייתם עושים במצב כזה?