======משימה======

החלום שחוזר על עצמו הרבה...

אני חולמת שאני באיזה מקום כזה יפה מול הים הכל שקט ורגוע ואני עם בטן עגולה וגדולה יושבת על כסא נוח ושומעת ברקע מוסקיה שקטה ואוכלת פפיה, מתה על פפיה מיובשת (מה שלאחרונה לא מסוגלת לאכול
) ואז פתאום אני רואה את הבת הגדולה שלי נכנסת למים ואני צועקת לא לעומק.. שלפתע מתעוררת תמיד לעשות PIPI שזה אצלי ממש שיגרתי לאחרונה... והאמת מתה שהחלום הזה יגמר יום אחד היא הוא חזר על עצמו כבר שלוש פעמים...

קסומה

New member
דרדסית.......

החלק הראשון מסמל את הרצון שלך להיות בהריון..... והשני מסמל את הניסיונות הנואשים שהיו לך והפחד לאבדם...... אולי עכשיו לא תחלמי אותו יותר.......

קסומה

New member
אממממ מוכנה....

אולי החלום שלך נובע מחיים עמוסי מתח, ועיסוקים, ודאגות. כל שאת רוצה זה להתנתק מכל מה שמזכיר לך את היום יום.... (ניחוש פרוע שלי)

מקסיקני

New member
חחחחחחח ולי יש חלום יותר נכון סיוט

שלא כדאי שאפרטו כאן....חחחחחח עקב חוסר בכוחות הצלה ...

קסומה

New member
מגיקו..............חחחחח

לחלומות שלך אין תקנה............חחח גם אם תפרט אותם, אני בטוחה שלא אמצא את הפתרון שלהם..........

יש לי רק חלום לקנות לך יהלום... |תו

לי יש בעיה מילדות... אני חולמת... ומיד רצה להגשים את החלום... זה מן צורך בלתי מוסבר, להוכיח לעצמי, שאין דבר העומד בפני החלום... או הרצון... רק חלום אחד שלי נשאר בגדר פנטזיה... אבל זה כבר לא בידיים שלי...

מזל שאין לך את החלומות של מקסיקני

לא היית עומדת בזה.... גם לא לא עמד בזה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
חחחחח אניגי

אני אתמול חלמתי על ברדקיסטית. קמתי בבוקר ואמרתי, וואלה... כאילו לא מספיקים לי אלה שאני חולמת עליהם + כול מיני אחרים שצצים לי עכשיו מהילדות... חחחחחחח זה קשור לגיל, אז גם יש לי עכשיו את הפורום. טוב... לפחות אני חולמת בוורוד
נעמי

אני והחלומות שלי...

בד"כ מתחלקים לשניים עיקריים שחוזרים שוב ושוב. הראשון הוא על שאני עד להתרסקויות של מטוסי בואינג בשלבי ההמראה שלהם. מוזר,משגע, ולא מבין מדוע זה חוזר שוב ושוב. החלום העיקרי השני הוא על מקלחת שלי עם קבוצה גדולה של בנות. יש להם כבר פרצוף מוכר,הן תמיד מקבלות אותי בשמחה....מסתבנים יחד...מדי פעם מצטרפת אליהן מישהי שנתקלתי בה פה ושם... כשאני קם בבוקר,מתמתח מול הראי,הבת זוג שלי מביטה ופולטת "עוד פעם חלמת על המקלחת ..???"

I HAVE A DREAM

And in my dream... ערפילים לבנים, מופזים, כפתותי שלג של לובן צח... כתמי צבע: ירוק אבוקדו, כתמתם, וורדרד בוהק... ואת כל היופי הזה מקיף קרום דק ופריך למגע, אצתי... לא. לא טריפ. סושי ענק... וכולו שלי. יאמממממי

למעלה