משימה לאיגוד

גורילה

New member
משימה לאיגוד

כמוני ישנם חולי סי אף רבים אחרי גיל 20 שיושבים בבית ובגלל חושר מעש מגרדים כל היום ב___ איגוד סי אף עוזר רבות לחולי סי אף בכל הגילאים אבל למה הוא לא עוזר לבוגרים למצוא עבודה .. אפילו כזו בשכר מינימום .. ישנם חולים שגרים עם ההורים ורוצים לעבור ולגור לבד כמו בני אדם נורמאלים וה שעומד בינם ובין בשכרת דירה הוא עבודה עם שכר מינימום ... וישנם כאלה שמשכירים דירה אבל בגלל האישפוזים מחליפים עבודות יותר מהר מאשר אני מחליף גרביים (ותאמינו לי אני מחליף המון
) אני בטוח שאם איגוד סי אף רק ינסה יוכל לעזור בכך לחולי סי אף רבים ...מה דעתך ריקי ? וכל הנוגעים בדבר ?

גורילה יקר

ואם אני יודעת נכון אתה באמת עדין ונחמד כפי שדליה כתבה עליך בהתחלה, ואתה כנראה גורילה אמיתי, לפי דבריה של SUNBEAM. ולנושא התעסוקה- בימינו נושא זה מאוד כאוב לחולים ולבריאים כאחד. מצב התעסוקה בארץ הוא בכי רע, ורבים הם המובטלים. מאידך, נושא התעסוקה, אכן הוא נושא חשוב וכאוב במיוחד בקרב חלק מהחולים שלנו, וללא כל ספק לא השקענו בו מספיק מחשבה ועשייה. אני מציעה שבמקום לשבת בבית ולגרד את ה.... תקבע אתי פגישה באיגוד, וננסה לקדם ביחד את הנושא באופן כללי לחברי האיגוד. נוכל לבדוק כמה זקוקים לעזרתנו, למפות את הכישורים שלהם - בקיצור לעשות פרויקט משותף. ואם אתה תרוויח מזה גם באופן אישי - נפלא!!! אני לרשותך. אגב, יש לך "בסוף" רישיון נהיגה או לא??? מקווה להשתמע ולהתראות

גורילה

New member
יש רישיון ...

יש רישיון יש בגרות (לא ממוצע גבוהה אבל יש ) אבל אין עבודה ...

גורילה

New member
אה ... ועוד משהו ריקי ...

את נישמעת כאילו את יודעת מי אני זה נכון ?

גורילה

New member
יש רישיון ...

יש רישיון יש בגרות (לא ממוצע גבוהה אבל יש ) אבל אין עבודה ...

אני מאוד אשמח!

אחרי נדידה באתר אחר, חזרתי לקבל תשובתך, ושמחתי לראותה. אשמח גם להיפגש אתך וגם כשנצליח במטרתנו המשותפת (אמונה היא הההתחלה, לא ?!

jasmine38

New member
גורילה

הבנתי שיש לך תעסוקה, ושאתה מבדר אנשים בספארי.
ניסיתי לשלוח לך בצהרים הודעה בנידון, אך המחשב שלי כשל. בנוסף להצעות המבורכות של ריקי, יש מודעות דרושים באתרים ברשת. אם תרצה, תרים דגל, ואשלח לך לינקים. אם דיברת על שכר מינימום,,,,,,,, אתה מוכן לעסוק בטלמרקטינג ואו שרות לקוחות טלפוני?. אם נראה לך, תבדוק מודעות כאילו . בהצלחה נ.ב. יש לך מסר אישי בענין הגרדת שלך

למעלה