משימה בלתי אפשרית.

SoOren

New member
משימה בלתי אפשרית.

אבל אני מטיל את יהבי באינטלגציה הבלתי נילאת של חבריי הפורום. אני צריך לזהות 2 שירים לפי קליפים. שניהם כיכבו על מסכי ה mtv בתקופה של לפני "סורבייבר", שניהם "היפ-הופ" עם מעט תיבול לטיני. 1: הקל יותר.. בחורה שחורה שרוקדת עם מעגל גברים שחורים שרוקדים בחולות המדבר (בכל אופן לוק של חולות מדבר\ים) 2: בחורה שחורה שרוקדת צמוד צמוד עם בחור לטיני במראה אטניו בנדרס כזה.. צר לי על הבורות, אינני זוכר את שמות השירים ואת מבצעיהם. סבא יחלק קוביות שוקלד פרה לכל העוזרים!!
תודה.

יכול להיות שהשני הוא וויטני יוסטון

ואיגלסיאס
(איך קוראים לו בכלל? יש יותר מדי איגלסיאסים!) בקשר לראשון אין לי שמץ.

SoOren

New member
לא לא..

מכיר אותם - לא הקליפ הזה. אבל זה בסדר.. ממילא לא ציפיתי לזיהוי, באמת קשה לפי הפרטים המעטים שהבאתי.. תודה בכל אופן.

Golan24

New member
כן כן! תודה רבה.

ואם תמצא את השני.. אני בכלל אשלח לך שוקלד פרה שלם!

Golan24

New member
חברים.. נזכרתי בפזמון - אנא עזרה

פתאום בלילה.. נזכרתי בפזמון המגניב הזה.. או או או Dance with me.. רוב השיר מורכב מהפזמון הזה.. "או או או דנס וויז מי ..בייבי" כיכב קצת לפני סובייבר במסכי ה mtv לתקופה קצרה והקליפ הוא של בחורה שחורה שרוקדת צמוד צמוד לצלילי השיר עם בחור לטיני בחולצת סריג לבנה. נו!! נתתי לכם כבר כמעט את כל הפרטים
נ.ב לא - זה לא השיר של 112

Golan24

New member
אולי זה השיר של "דבורה מורגן"?

come and dance with me ?? אני פשוט רואה אותו ברשימות.. ואין לי מושג אם מדובר בשיר הזה. יש סיכוי?

Jenkins

New member
כן זה בהחלט זה

Debelah Morgan (לא דבורה, דבלה...) "Dance With Me" אגב אם זה לא זה, יכול להיות שזה שיר של דסטיניז צ´יילד עם אותו השם. אבל זה בטח זה.

Golan24

New member
תודה רבה.אני מוריד אותו כעת

אני מקווה שזה זה. תודה רבה על עזרתכם - פורום מועיל עם אנשים מעולים.

למעלה