משימה בלתי אפשרית

משימה בלתי אפשרית

אולי השאלה הזאת היא קצת דבילית, אבל מצד שני אני גם די דבילית אז זה בסדר. אם הייתים יכולים לבחור שיר אחד, אבל רק אחד של כנסיית השכל שנחשב בעיניכם להכי טוב שלהם, איזה הייתם בוחרים?

N a V e

New member
כמו במקרה../images/Emo45.gif

אחת היצירות הטובות שנעשו לאחרונה בתחום המוזיקה בארץ... ולא כל יום תשמעו כזו מחמאה ממני...

maayan15

New member
למישהו איכפת להזכיר לי...

את המילים של כמו במקרה?...לפחות את הפיזמון או משו כי אין לי מושג על איזה שיר אתם מדברים...יש לי את שני הדיסקים שלהם אבל לא שמעתי שנים...

wings of dark

New member
רק כי אני נחמד

לילה חם יורד על העיר הוא יצא הוא יפגוש אותה בצד הרע של העיר ליד הים זונות מוכרות אהבה ליד הים שם קריר הוא מכיר אותה זה לא מהיום בשבילה החיים הם רק צל חלום בשבילה החיים הם פחות ממשחק ה שותקים עכשיו מביטים למרחק אין לה כח ללכת כלום לא משנה לא אכפת לה שלכת כמו במקרה היא עוזבת את הבית יוצאת לרחוב כמו במקרה אם מישהו מוצא טעויות אפשר לתקן וחוץ מזה הם הופיעו היום בבית ספר בבש הייתה הופעה נחמדה

wings of dark

New member
יש המשך..

אם זה מאוד חשוב לך תודיעה/י לי וחוץ מזה לדעתי שלושה שירים הכי טובים ביחד את מתפשטת-היא הולכת- אני לא בטוח בקשר לשם נראה לי -היא כבר לא ילדה כולם מהדיסק השני שלהם!!!

maayan15

New member
חח...זה מספיק...תודה...

אה...אני גם אוהבת מאוד את "ההיינו עושים אהבה"...

m e r a v

New member
אוי זה מזכיר לי..

לא קשור לכנסיית השכל אבל ל"קאבר" שעשית לשיר אני וידיד שלי המצאנו לפזמון של השיר של שימי תבורי-אתמול היית שונה : "הרבצנו זה לזו ברגל של שולחן" איזה קטעים פה יואו יואו..

עטלף77

New member
זה מוכר מאוד...

הרבצנו זה לזו עם רגל של שולחן עם רגל של כסא הרבצנו זו לזה

m e r a v

New member
באמת.....?? ../images/Emo93.gif

אוף ואני חשבתי שאני וידיד שלי אנשים מצחיקים.. טוב אז מתברר שלא
עכשיו אני אלך להתקשר לידיד שלי לספר לו שהוא טמבל

שלג צח

New member
למאיה יש אקדח!!!