משיכת לקוחות לחנות

OrotSavyon

New member
משיכת לקוחות לחנות

היי, אני תוהה מה הדרך הטובה ביותר למשוך לקוחות לחנות. כבר ניסיתי לייצר קופון הנחות ולפרסם בפייסבוק. עשיתי גם קמפיינים באמצעות רשימת דיוור. לפי מה שראיתי אני מקבל מעט מאוד צפיות במוצרים (אולי התגיות לא ממוקדות). אני עדיין לא מדבר על מכירות. קודם כל אני רוצה למשוך אנשים לחנות עצמה. אשמח לקצת הדרכה. תודה יעקב

bartal4

New member
בוקר טוב

חלק מהדרכים לעשות באז באטסי הוא שימוש באטסי עצמה . אוצרות יוצרים באז השתתפות בבלוגים מוצלחים באטסי ,יכולה ליצור באז הגדלת המעגל שלך , יוצרת באז . * מעבר לכך , שני תנאים חשובים מפי החנויות המצליחות באטסי , עדיין לא מתקיימים בחנות שלך העלאת מוצר כל יום או לחילופין , חידוש אחד המוצרים . לדעתי , אתה ממש חייב להעלות עוד מוצרים. בהצלחה .

nbrosh

New member
גם אני ברחתי תוך שנייה..

מצטערת לתת לך על הראש.. החנות ריקה לגמרי. שב ותעשה שיעורי בית כאן ובקומונה הישנה. קרא במשך כמה שעות טובות את כל התורה והקם לך חנות שתמשוך לקוחות. הכל כבר נכתב ונטחן. מה דעתך?

E i t a n 47

New member
הסבר יותר מפורט

1. זה עובד על סוללות? חשמל?220 או 110? האמריקאים עובדים עם 110. 2. צריך לפחות צילום אחד שיתמקד בפרח יחיד. 3. יותר מוצרים. 4. חידושים כל יום 5. לפרט מה מקבלים!כמה פרחים מקבלים ?את הווזה מקבלים? 6. לפרט את נושא האריזה והמשלוח! בהצלחה

סיגליתא

New member
אהבתי את ענין הווזה../images/Emo6.gif

בתור חובבת מנורות כאלה, הייתי מצפה לראות את הזר בנוסף - לא דלוק, פתוח, האם הוא מחובר כזר? האם הוא בצורת שרשרת? וכו

לימיצ

New member
שזה בדיוק מה שגם אני ישר תהיתי..........

מציעה לך לעשות שיעורי בית ואז בשמחה נחזור שוב להסתכל ולתת את דעתנו.

zMissLiz

New member
אני חושבת,דעתי האישית

התמונות לא כ"כ מושכות לעין למרות שמדובר בפריט מעניין הרקע הוא שחור ולמרות שזה מדגיש את האור מהפרחים הייתי מציעה לך להוסיף עוד תמונות של הפריטים עם רקע נוסף כשאני באטסי אותי אישית מאוד מושך מוצרים שבתמונה מראים אותם על הבן אדם עצמו, או כשמדובר בפריט לראווה כמו זה, אני אוהבת לראות את הפריטים מונחים על שולחן וניתן לראות איך הפריט משתלב בבית עם כל הרהיטים. לחדש את הפריטים ולהוסיף פריטים חדשים.

עשית הרבה מאד בשביל 3 פריטים בלבד

הבעיה היא שהחנות ריקה וזה לא מושך לקוחות ובעיקר ולא מצטייר בצורה אמינה בעיני הלקוחות הפוטנציאלים. כשיהיו לך לפחות 10-15 פריטים תתחיל לנסות למשוך לקוחות. מה שקורה עכשיו זה שמי שנכנס בעצם נכנס רק לדף הכללי (שאפשר לבדוק צפיות של הדף הכללי ב- Google Analytics) ובגלל מיעוט הפריטים ותמונות לא אטרקטיביות הם לא נכנסים לדף המוצר ואז כמובן לא נספרות צפיות. משהו נוסף. זו אמירה די גורפת אבל אני די בטוחה שהיא נוגעת לרוב המוכרים כאן. מניסיון אישי וממה שאני יודעת על מוכרים אחרים, עיקר הלקוחות באטסי הם מחו"ל. הדרך העיקרית למשוך לקוחות מחו"ל היא חנות גדולה ומגוונת והרבה חידושים. פייסבוק ורשימת דיוור זה לא מזיק אבל גם אם הייתה לך חנות מדהימה קשה לי להאמין שזה היה מושך המון לקוחות כי זה פונה ללקוחות בארץ ולדעתי אתה צריך להתמקד בלקוחות מחו"ל (לפחות באטסי, שזו פלטפורמה שלא הרבה ישראלים קונים בה עדיין)...

ממש שום דבר

אבל פרסום בפייסבוק ודיוור באימייל אני מניחה שפונה לישראלים ולכן אמרתי שיפה על ההשקעה אבל כנראה שפייסבוק ואימייל הם לא מתאימים לקהל היעד היות וקהל היעד בחו"ל.

RolyzCreations

New member
כשאני מפרסמת בפייסבוק אני כותבת באנגלית

ורשימת דיוור היא לא בהכרח בעברית.

אני מבינה, השאלה היא (ואני באמת שואלת)

כמה אנשים בפייסבוק יש לך שהם לא ישראלים? וכמה חברים להם יש שהם לא ישראלים? וכמה אנשים יש לך באיימייל שהם לא ישראלים, שלא לדבר על זה שלשלוח במייל פרסום כזה לאנשים שהם לא בגדר חברים/משפחה/מכרים למעשה נחשב כדואר ספאם... אני מפרסמת בפייסבוק תמונות כדי שידעו אבל בטוחה שאף אחת ממי שקנתה ממני עד עכשיו, שרובן מארה"ב / אנגליה / אוסטרליה לא ראו את הפרסום הזה בפייסבוק... אני לא מתנגדת, פשוט מנסה להעביר נקודה שהיא לא כזו חשובה, רק מבוססת על ניסיון אישי.

RolyzCreations

New member
אצלי הרוב בפייסבוק אינם ישראלים

חשבון הפייסבוק הזה הוא פחות אישי, מבחינתי הוא בשביל העסק. לגבי דיוור באמייל, יש כאלה שיש להן ניוזלטר שהן מוציאות אחת לכמה זמן למי שנרשם (כך שזה לא נחשב לספאם). אני לא שולחת אמיילים. וגם אני בטוחה שאף אחד שקנה ממני לא עשה את זה בעקבות פרסום בפייסבוק או טוויטר, למרות שלפי הגוגל אנליטיקס שני המקורות האלה הם במקום השלישי עד חמישי (תלוי מתי) כמקומות שמהם מגיעים אלי לחנות.

למעלה