משיכת אהבה

deep ocean

New member
משיכת אהבה

האהבה מגיעה כאשר איננו מצפים לה כלל, כאשר איננו מחפשים אותה. ניסיון לצוד את האהבה לעולם אינו מניב את הבן זוג הנכון, כי אם יוצר כמיהה ואומללות בלבד. האהבה לעולם אינה מחוץ לעצמנו; האהבה היא בתוכנו. אל תתבעו כי האהבה תגיע מיד. ייתכן שאינכם מוכנים עבורה כרגע. אל תתפשרו ותהיו מוכנים לקבל כל אחד רק כדי שיהיה לכם מישהו. קבעו את קנה המידה שלכם. איזו מין אהבה אתם רוצים למשוך? רשמו את התכונות אשר אתם רוצים באמת במערכת יחסים. פתחו תכונות אלו בעצמכם, וכך תמשכו אדם העונה על דרישותיכם. אתם יכולים לבחון מה עשוי להרחיק מכם את האהבה. האם ייתכן כי הסיבה היא ביקורתיות? תחושות של העדר ערך עצמי? קני מידה בלתי סבירים? דימויים של שחקן קולנוע? פחד מאינטימיות? אמונה כי אינכם ניתנים לאהבה? היו מוכנים לאהבה כאשר היא מגיעה. הכינו את השטח והיו מוכנים לטפח את האהבה. היו אוהבים, ותהיו ניתנים לאהבה. היו פתוחים ומוכנים לקלוט את האהבה. (עמוד 141-142) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"

deep ocean

New member
אהבה - ואההה ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo23.gif

"באין-סופיות החיים שבה אני מצוי, הכל מושלם, שלם ומוגמר. אני חי בהרמוניה ובאיזון עם כל האנשים בחיי. עמוק במרכז יישותי, קיים מעיין אין-סופי של אהבה. אני מתיר כעת לאהבה זו לזרום אל פני השטח. היא ממלאת את לבי, את גופי, את מוחי, את מודעתי, את עצם יישותי, מקרינה ממני לכל כיוון, וחוזרת אלי כשהיא כפולה ומכופלת. ככל שאני משתמש ביותר אהבה, ומעניק יותר אהבה, כך יש לי יותר אהבה להעניק. המאגר הוא אין-סופי. השימוש באהבה גורם לי הרגשה טובה, ומהווה ביטוי של שמחתי הפנימית. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מעניק לגופי טיפול אוהב. אני מזין אותו באהבה, במאכלים ובמשקאות מזינים, אני מטפח אותו ומלביש אותו באהבה, וגופי מגיב אלי באהבה, בבריאות ובכוחות נמרצים. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מספק לעצמי בית נוח, אשר ממלא את צרכיי, ואשר השהות בו גורמת לי עונג. אני ממלא את החדרים בתנודות של אהבה, כך שכל הנכנסים, ובהם גם אני, יחושו אהבה זו ויוזנו על ידה. אני אוהב את עצמי; לכן אני עובד במשרה שממנה אני נהנה באמת ובתמים, המנצלת את כישרונותיי היצירתיים ואת יכולתיי. אני עובד עם אנשים האהובים עלי ואוהבים אותי, ומרוויח הכנסה נאה. אני אוהב את עצמי; לכן, אני מתנהג וחושב בדרך אוהבת, כלפי כל האנשים אשר אני מכיר, ומאחר ואני יודע, כי כל אשר אני מקרין חוזר אלי באופן כפול ומכופל. אני מושך רק אנשים אוהבים לעולמי, מאחר והם משקפים את מה שהנני. אני אוהב את עצמי; לכן, אני סולח ומשחרר לחלוטין, את העבר ואת כל חוויות העבר, ואני חופשי. אני אוהב את עצמי; לכן, אני חי באופן מוחלט בהווה, חווה כל רגע כחיובי ויודע כי עתידי בהיר, מלא גיל ובטוח, מאחר שהנני ילדו האהוב של היקום, והיקום מטפל בי באהבה, כעת ולנצח. הכל כשורה בעולמי." (עמוד 143-144) לואיז ל. היי - "אתה יכול לרפא את חייך"

היי מיכלוש.

אהבתי את : "היו מוכנים לאהבה כאשר היא מגיעה. הכינו את השטח והיו מוכנים לטפח את האהבה. היו אוהבים, ותהיו ניתנים לאהבה. היו פתוחים ומוכנים לקלוט את האהבה" אני מניחה שלהכין את השטח לאהבה זה יכול לבוא בכל תחום, ולא רק רומנטי. ברגע שאנחנו פתוחים לאהבה, אנחנו גם יכולים למצוא דרכים לאהוב את עצמנו, ודרכים לקבל דברים חדשים לחיינו, וללמוד לקבל את השונה, ועוד ועוד ועוד.. אהבתי.. רק מה.. עד כמה שמבינה זה נגד החוק בקשר לזכויות יוצרים להביא קטעים כתובים מספר. לא מבינה בזה כל כך. אבל ראיתי בפורומים אחרים שמחקו הודעות כאלה. חבל שזה כך- זה נעים לראות כזו אופטימיות. אני

deep ocean

New member
גם אם מציינים את שם הכותבת?

זה עדיין עבירה על זכויות יוצרים??
אופס. איך אפשר לטפל בזה? צריך לכתוב ללואיז היי ולבקש ממנה אישור? (אני רצינית, לא שאלתי בציניות)

במה חטאת, מתוקה?

אלא אם כן, הדברים הנפלאים שקראתי על הבוקר לא היו שלך? אממ... לא יכול להיות. מי עוד חוץ ממך מסוגל לכתוב בסגנון כל כך מיוחד ויפה.. :)

אם אני לא טועה

כשכותבים מאיפה הקטע לקוח ומי המחבר זה לא נקרא הפרת זכויות יוצרים, לא?

למעלה