משיכה......

משיכה......

תמיד אומרים שהיופי הוא בעיני המשתמש, איך אפשר לעבור את מכשול התמונה באתרי ההכרויות השונים אם אתה לא נראה כזה טוב כמו שאנשים מחפשים?
אנשים תמיד אומרים, אני מחפש אהבה, אבל אח"כ תמיד מציינים - תבוא יפה, תבוא חכם ונראה לאיפה זה יוביל.

האם המראה החיצוני הוא כל כך קריטי, או שהוא באמת רק הדימוי ההתחלתי כמו שאנחנו רוצים לחשוב שהוא ולא מעבר לזה ?

Mr Fahrenheit

New member
אם אתה לא נראה טוב כמו שאחרים מסויימים אוהבים

מה זה משנה אם יש לך תמונה או לא?

שים את התמונה/ות שבהם לדעתך אתה נראה הכי טוב והכי מייצג שלך..
כמובן שמראה חיצוני הוא קריטי כי הוא הבסיס למשיכה מינית ואם אין משיכה מינית אז קשה לבנות מערכת יחסים יציבה.

אני אישית בחיים לא כתבתי "תבוא יפה" או "מחפש חתיך" מכל מיני סיבות אבל הראשית בהן היא שההגדרה של אחד ל"יפה" זה לא בהכרח ההגדרה של האחר ככה שלכתוב את זה ככה בפשטות זה לא מועיל (מה גם שיש אנשים ממש יפים בעיני שמאיזושהי סיבה מפגרת לא חושבים את זה על עצמם ובא לי להעיף להם כאפה על זה)

Acoustic 3

New member
זה דבר קצת חריף להגיד..

אנחנו מאוד שיפוטיים כלפי עצמינו.. ולפעמים, אתה יכול לחשוב דברים ממש חיוביים על מראה חיצוני של אדם, והוא פשוט - לא רואה את זה על עצמו כשהוא מסתכל במראה..

Mr Fahrenheit

New member
דיברנו על זה קצת בפרטי.. אני מסכים איתך

שאנשים שיפוטיים לגבי עצמם, גם אני כזה ולא חסר לי גם על מה..
אבל דווקא בגלל שאני רואה אחרים שבעיני מאוד יפים אבל עדיין שיפוטיים זה גורם לי לחשוב על כל זה מחדש..

ItsikH

Member
צעירים מורעלים מהיופי, לפעמים זה לא עובר להם ברגע שמבינים שהיופי חולף - ראשון, לפני כל דבר אחר - עוברים לשלב הבא. מי שממשיך לפנטז על המראה, די מגיע לו.

מלים בסלע

כמה אפשר להמשך לאותו בחור רק בגלל שהוא יפה?
אני מזמן כבר לא מעלה תמונות, וזוכה כמובן לאפס תגובות, שיהיה.
לא ממש זקוק לאתרים האלה.

למעלה