משיכה פיזית

כינוישם

New member
משיכה פיזית

דוגמה שקרתה לי לא מזמן: יצאתי לדייט עם בחורה והכל היה נראה טוב. בסוף היא אמרה לי משהו, והוסיפה שהיא לא חשבה לנכון לומר אם הדייט לא היה מוצלח מבחינתה. כשדיברנו למחרת, היא אמרה לי את המשפט הבא: "אני לא נמשכת אלייך פיזית אבל יש בך משהו מיוחד שגורם לי לרצות להכיר אותך יותר". מיותר לומר שזה החזיק יומיים ורגע לפני הפגישה השניה היא ויתרה אבל המשפט שהיא אמרה נחקק לי בזיכרון כי מבחינתי זה מייצג את איך בחורות חוות אותי בדייטים. יש בי משהו מיוחד, אני כן מסקרן את הבחורה שמולי אבל בסוף, איכשהו, חוסר המשיכה הפיזית הורסת את הכל.

זה גם מה שקרה עם הבחורה מההודעה הקודמת שלי. איתה זה לקח 4-5 דייטים והרבה יותר קירבה פיזית ביננו אבל בסופו של דבר, חוסר המשיכה הפיזית הכריע את הכף. אותה בחורה מהפיסקה הראשונה, הצליחה, בלי לדעת, לסכם בשבילי את החווייה שבחורות עוברות איתי בדייטים ואני מנסה להבין מה לעזאזל אני עושה לא נכון. אמרו לי להיות פחות לוגי ולדבר יותר על רגשות וכך אני באמת עושה. קיוויתי שמצאתי את מה שתוקע אותי אבל משום מה, הפידבק נשאר אותו פידבק.

לעצמי אני אומר שזה קשור למראה, יש לי מראה "מיוחד" ואני צריך למצא את הבחורה שזה לא ירתיע אותה, בדיוק כמו שמצאתי בעבר (אחרי לא מעט צביטות בלב כמו עם הבחורה מההודעה הקודמת שלי) אבל מסביבי כל הזמן מפמפמים לי, שזה לא קשור למראה ולאיך שאני נראה אלא ל-לפתח רגש אצל הבחורה, לביטחון עצמי, להובלה בדייט אבל גם כשאני מתנהג ככה, בסוף זה נופל על "חוסר משיכה פיזית". מצד אחד אני רוצה לצאת מהתקיעות הזו ומצד שני אני כבר לא יודע היכן היציאה מהמבוך הזה.

Shamy

New member
מה שאתה אומר

חלקית נכון ומה שאמרו לה גם חלקית נכון

יש חלק של משיכה פיזית נטו, אבל! תתפלא..גם להתנהגות שלך(שפת גוף) ודרך הביטוי שלך וההצגה שלך מול בת דייט (דיבור על רגשות,פלרטוט,הצגתך כצ'רמר) כל הדברים הללו ביחד בונים "משיכה"
כמה אחוזים מכל אחד? זה עניין אינדיבדןאלי עבור כל בן אדם ובן אדם
תמשיך לנסות בסוף תקלע...לא לכל אחד אנחנו מתאימים לטעם וזה בסדר

כל אומנות הפיתוי מבוססת על דבר אחד

משיכה בין גבר לאישה נוצרת מהקוטביות. אישה מאד נשית בהתנהגות יכולה להיות הרבה יותר מושכת מבחורה יפהפיה וכוחנית, כמו שלגבר לא יהיו ריבועים אבל ההתנהגות שלו משרה על הבחורה ביטחון. אז זה לא בהכרח קשור למראה. (מה גם שעליו אין לך הרבה שליטה כן?)

שלום

כמו שאהבה עניין סובייקטיבי, משיכה עניין סובייקטיבי. אנשים שונים נמשכים לסוגים שונים של אנשים. ככל שתתערה בחברת בחורות, תמצא יותר אפשרויות לבחורות שיימשכו אליך ולבחורות שיאהבו אותך. אהבה חשובה ממשיכה.
&nbsp

אגב

אתה יכול לשפר את המראה החיצוני שלך. למשל אם תלך הרבה לחדר כושר וגם אולי תעשה לעצמך טיפולים שיגרמו לך להיראות יותר מושך.
&nbsp

ommerl

New member
משיכה

לגבי הרגש, זה חלק מהתמונה. זה לא מספיק לדבר על רגשות או על נושאים רגשיים. התוכן פחות משפיע על אנשים. מה שמשפיע בעיקר זה המבנה של התוכן.. כלומר הרגש שאתה מכניס למילים. טון הדיבור, קצב הדיבור, השינויים בהם.
&nbsp
בשביל זה אתה צריך להסיר את מסך האדישות שהחברה מעודדת אותנו לבנות ולהתחבר לרגשות שלך, לפחות קצת, ולבטא אותם בשפה לא מילולית. זה יוצר משיכה כי זה יוצר רגשות. מילים לא יוצרות רגשות.
&nbsp
&nbsp
חלק נוסף של התמונה זה- חלק שלם של תקשורת שהרבה אנשים מזניחים לחלוטין ולכן לא יוצרים אינטימיות עם נשים- מגע.
מגע חשוב מאוד בשביל ליצור משיכה וזו שפה בפני עצמה שצריך לדעת להשתמש בה.
&nbsp
תראה למה מאלה אתה מתחבר. יש עוד עקרונות אבל אלה העיקריים, ואלה הנפוצים שבהם יש בעיות ממה שאני מכיר.

כינוישם

New member
תודה על התגובה

אתה יכול לפרט או להפנות אותי לאתר עם מידע לגבי מה שכתבת בחלק הראשון של התגובה שלך?
תודה

ommerl

New member
פירוט..

לגבי טון הדיבור פירטתי קצת ליוצרת עתיד כאן למטה.
&nbsp
לגבי האדישות, זה לא משהו שכתוב בשום מקום. זה משהו שהגעתי אליו מעבודה עם עצמי.
אדם אדיש לא יכול לעורר רגש אצל אדם אחר. הוא לא חווה את הרגש שלו או חווה בעצמה נמוכה ולא מבטא אותו. כשהוא לא מבטא רגש אז אנשים אחרים לא מרגישים שום דבר או רק מעט מאוד.
&nbsp
אדם לא אדיש מבטא את מה שהוא מרגיש בדיבור, בשפת גוף, בפרצופים- הרגש שהוא רוצה להעביר במסר עובר וזה מעניין יותר. כמו לשמוע סיפור מעניין. זה מה שקורה כשאתה מדבר על תחום שמאוד מאוד מעניין אותך: אתה מתחבר לרגש הזה כי זה משהו שמעניין אותך, ומי שמאזין לך נסחף להתלהבות שלך אפילו אם הנושא עצמו לא מעניין אותו כל כך.
&nbsp
ככל שתהיה פחות אדיש ויותר "חם" אתה תיצור יותר רגשות אצל מי שאתה מתקשר איתו. ורגשות הופכים את האינטראקציה להרבה יותר מעניינת.
&nbsp
מקווה שזה היה ברור.. זה קצת מעורפל גם בשבילי
אני עדיין עובד על זה בעצמי

כינוישם

New member
אני אשים לב לזה יותר בפעמים הבאות

העניין הוא שאני לא באמת יודע מה גורם לצד השני לראות אותי פחות מושך. ההדגשה שלהן הייתה על משיכה פיזית למרות שברור שזו רק ה"מילוליות" של הבעיה עצמה. גם לי כבר קרה מקרים שבחורה בדייט הראשון הייתה נראית מעולה ובשניה פחות ולא באמת ידעתי להסביר מה השתנה שם.
&nbsp
אני לא יודע אם זו העמידה שלי, האינטוניציה שלי ההתנהלות שלי וככל שאני מנסה להבין יותר, זה נראה לי כל כך קטנוני, עד לאיזו רמת דקויות צריך להגיע כדי שזה יצליח. אני לא אומר את זה בכעס, כי כמו שכתבתי, גם לי זה קורה כלפי בחורות שאני יוצא איתן אבל תמיד אמרתי שזה קשור למראה שלה וזהו.

ommerl

New member
לדעתי- השאלה היחידה היא מה קורה לך בפנים

כי מה שקורה לך בפנים יוצא החוצה. מה שאתה מרגיש היא מרגישה.
&nbsp
האם אתה מרגיש משיכה פיזית במהלך פגישה? כי אם אתה לא מרגיש, כנראה שגם היא לא מרגישה את זה.
יש הדדיות ברגשות שנובעת מקיומם של נוירוני מראה- נוירונים שמחכים את מי שאתה מסתכל עליו.
&nbsp
ברגע שאתה מרגיש משהו, האינטונאציה שלך, העמידה וההתנהלות שלך באופן כללי מתיישרים לפי זה. אם אתה מרגיש בטוח בעצמך- זה ישתקף בכל אלה. אם אתה מחובר לרגש מסויים- זה ישתקף בהם.
&nbsp
אני באופן אישי לא ממליץ לבזבז זמן בניתוח שפת גוף כדי ללמוד איך נראית שפת גוף מושכת אלא במקום זה ממליץ להתחבר למשיכה ושפת הגוף תופיע מעצמה.
&nbsp
ואם אתה לא נמשך למישהי זה בסדר שהיא לא נמשכת אליך חזרה.. זה בכל מקרה לא נועד להיות.

וואו זה מזכיר לי

מרצה בנושא יהדות שפעם הלכתי להרצאות שלה
היא חזרה בתשובה
&nbsp
ההרצאות שלה, לקהל המסורתי שזו אני
היא תמיד שונות
מכל המרצות
ולא הבנתי למה
כי התוכן היה אותו תוכן
&nbsp
רק עכשיו הבנתי
את מה שאתה תמיד מדגיש על התוכן
&nbsp
התוכן הוא לא העיקר
היא דיברה עם שפת גוף עם הרגשות שלה
עם טון הדיבור
בסוף ההרצאה בכיתי מרוב אושר
היא עוררה רגשות
לא רק אצלי
אצל כולן
&nbsp
זו מרצה סופר מבוקשת...
עכשיו אני מבינה...
&nbsp
וואו
תודה על ההסברים

נפל לי האסימון

רגע

מילים לא יוצרות רגשות.
&nbsp
אז מה כן יוצר רגשות? =טון דיבור ושפת גוף?
&nbsp
אני מנסה להבין האם הבנתי... מה שכתבת...

ommerl

New member
אם לדייק יותר- זה השינויים בקצב, הטון והעצמה של הדיבור.

גם שפת גוף- תנועה עם הידיים תוך כדי הדיבור, פרצופים, תנוחה ושינוי בתנוחה. כל החבילה ביחד. המילה עצמה זו רק תווית שמכווינה אותך למשמעות אבל הכוח שלה לבדה לעורר חוויה הוא חלש יחסית לשאר הדברים.
&nbsp
איך מספר סיפורים טוב מעביר סיפור בצורה כיפית ומעניינת?את מוזמנת לצפות בווינסנט פרייס מלהט במילים ולחשוב על זה: http://youtu.be/VPmpDD3MGas

ommerl

New member
נכון אבל זה דורש יכולת כתיבה

לא כל כתיבה תרגש אותך ואם מישהו יקריא לך סיפור מרגש בקול מונוטוני זה לא ירגש אותך כמו מספר סיפורים טוב שיספר לך סיפור מטקסט.
&nbsp
&nbsp

כשנפגשים בדייט פנים מול פנים

הכתיבה אכן פחות משנה, פשוט צרם לי שגם ממנה אפשר להתרגש

למעלה