משיכה לאחי

advash

New member
משיכה לאחי

אני חיילת משוחררת שלאחרונה נמצאת המון בבית אחי בן 18 לפני גיוס ואני מוצאת את עצמי כל הזמן מדמיינת אותנו ביחד זה מעט נסחף ואני מנסה לראות אותו ערום ולגרות אותו מה לשות איך להיגמל?

Sefy

New member
ממממ...

למצוא חבר או סתם יזיז שיעזור להפיג את החרמנות

אממ...

זה לא תמיד עוזר...ספי.. כי הפנטזיה שלה היא ספציפית על אח שלה... ולא יעזור אם תהיה עם מישהו אחר.. כי הפנטזיה עדיין תמשיך.. לא ככה..?(;

Sefy

New member
כל זמן שזה רק פנטזיה...

היא תמיד יכולה להוציא את זה על מישהו אחר

Sefy

New member
מה שנכון נכון ../images/Emo8.gif

רוצה להוציא משהו עלי אולי ?

תשמעי...:)...

לפי דעתי זה לא כזה נורא כמו שאת חושבת...:) כל עוד זה בגדר פנטזיה...אז בסדר...מותר לפנטז.. ולכל האנשים יש סטייה או פנטזיה מסוימת... מה שחשוב שאת מודעת לגבולות... אני מכירה בחורים שמפנטזים טיפה על האחיות שלהם ולהיפך... לי אפילו...פעם...כשהייתי יותר צעירה.. פינטזתי טיפה על בן דוד שלי.. (*מסמיקה*) אז את לא שונה ולא משונה..זה קורה...:) להיגמל..את לא יכולה...אי אפשר למנוע מעצמך פנטזיה.. הרי אנחנו בני אדם..אנושיים..ומטבענו אנחנו אוהבים את מה שאסור..:) אז תמיד על הפנטזיות התת מודע משפיע... ולפעמים נכנס למודע..(כמו שקרה לך)..:) פשוט תהיי מודעת לזה..וזהו.. ברגע שתמצאי אהבה.. הפנטזיה תידחק לפינה.. ואת תתרכזי בחבר שלך ובלהיות איתו..(;

לא מסכימה למה שאתה אומר

יש פנטזיות שניתן להגשים אותם, לא במקרה שלה האמת שבספר: של פנטזיות הגן הנעלם , יש תיעוד על הנושא פרק שלם הוקדש לנושא של גילוי עריות יש המון אנשים שמפנטזים על בני המשפחה שלהם.

לאזן הורמונים דחוף אוכל ופעילות

חלק מהפנטזיות בא גם מעודף הורמונים אכלי נכון, שהגוף יתאזן , עשי ספורט, צאי מהבית תסתובבי בחוץ בין אנשים הקירבה היתרה היא המדליקה את החשק שלך הפחממות מרגיעות , הספורט ידאג שלא תעלי במשקל מצאי לך משהו שיענין אותך , ימשוך תשומת לבך הקפי את עצמך בחברה מעורבת ותוססת זה הפתרון חיי את החיים לא את החלומות ,השהות בבית לשעמום זה כר נחמד לפתח פנטזיות והזיות

advash...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ההצעה שלי ללכת קצת לשיחות. כולנו מפנטזים, ולפעמים גם פנטזיות כאלה, אבל הן נשארות בגדר פנטזיות. ובגלל שאת צעירה, בקשי עזרה אצל אדם שמבין, ושידע לעזור לך. או בצבא, או מחוצה לו. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה. מכורה לאהבה.

*g99

New member
הרגעי,כפי שרשמו לך,זה בסדר לפנטז

על בן או בת משפחה.. להרבה יש את הפנטזיה הזו על בן המין השני שבבית. אפשר להגיד שזה מתחיל בגיל צעיר (או כשלא יודעים מה זה סקס) וגם לאחר שיודעים מהו הסקס.. הסקרנות כ"כ גדולה,הדמיון משתולל ואיתו מגיעים ההורמונים
אז מה שאת עוברת זה לגיטימי.. אני מציעה לך כפי שכבר הציעו לך לפני,פנטזי חופשי,אך אל תשכחי להזכיר לעצמך היכן הגבולות. אני מניחה שכשתהיה לך אהבה, הכל יהיה מאחור..ככה זה בחיים

בחורהX

New member
מזכיר לי...

איך שבגיל 15 בערך הייתי מפנטזת על בן דוד של אבא שלי
הוא היה גברי כזה,יפה...והייתי מדמיינת איך אבא שלי היה משאיר אותי אצלו בבית "שישגיח עליי"...ו...אכן הוא השגיח עליי טוב:) (בפנטזיה! כמובן שזה מעולם לא קרה) כך שזה קורה במשפחות הכי טובות ואין מה לדאוג.

bugbuster

New member
../images/Emo36.gif ואם לא תיגמלי..? ../images/Emo26.gif

לעניין הפינטוז כבר קיבלת תשובה.
ואם לא רק? אז מה!

למעלה