משיכה בלתי אפשרית...

פנטזיה

New member
משיכה בלתי אפשרית...

הכרתי אותה באחד הפורומים...קוראים לה אושר... הרבה לא יצא לנו לדבר...אבל משפט פה...שורה שם...גילו בפניי עולם קסום של דמיון... פנטזיה...ומשיכה שכמוה לא היכרתי... כשהיא כותבת בפורום ..לאחרים...אפשר לחשוב שמדובר בסתם אחת..אבל שאני פונה אליה..לפתע היא הופכת לאשה רומנטית..המסמיקה לנוכח המחמאות שאני מפנה לעברה. משיחה לשיחה התחלטי להרגיש שהיא פשוט נכנסת לי עמוק לתוך הורידים. מוזר! אני לא מכיר אותה בכלל ואני רוצה לחבק אותה...אני לא ראיתי אותה כלל...ואני רוצה לנשק את שפתייה..איך זה יתכן??????? היום היא שאלה בן כמה אני.....אני בטוח שאני גדול ממנה לפחות ב10 שנים אבל זה לא משנה לי..או שאולי כן? האם אותה בחורה וירטואלית יכולה להשפיע עליי עד כדי כך?

may may.

New member
השמיים הם הגבול

ההשפעה יכולה להיות גדולה מהחיים בלתי נשלטת.... אבסורד... הפשטות בעניין, שאתם מאחורי מסך והכל יכול להיות גלוי ואמיתי וזה מוביל אתכם להרגיש קרובים להרגיש חזק את מה שחסר לכם וזה משפיע... בהחלט בהצלחה..... M

caustic

New member
מת לדעת משהו B-(

מת לדעת משהו האם ריבוי שיחות עם בחורות יכולות לגרום לך לא להתאהב או לא להיות תלוי בקלות בהן? אני שואל אותך מאי מאי כי נראה לי מתשובתך או שאת מנוסה בזה או שאת חקרת את הענין . ושאלה אחרת האם חייב להיות חסר לי משהו מהבית שגורם לי להרגיש קרוב אליה אפילו מאוהב בה? אני מניח שזה לא נכון לפחות לגבי ,לא מרגיש משהו חסר בבית אצלי אבל בכל זאת שורף שעות בצ`ט עם הרגשה של לא נוחיות מכל הענין ואפילו קצת הרגשת בגידה וזה קורע אותי ....אבל בכל זאת לא יכול לסגור את העולם הוירטואלי שלי ולחזור לעולם הויזיואלי שלי .... עזרה בבקשה....

tairon

New member
חוסר מבית

אני חושב שכן חסר למרות שאתה לא מרגיש האם אתה ואישתך יושבים ומשוחחים וזה יכול להיות שיחות לאו דווקא על חיי היום יום והקשיים בהם? סתם לשבת יד ים אוחזות לשוחח לצחוק לשוחח על דברים ברומו של עולם רומנטיקה נרות לא יודע למה אחרי שמתחתנים מזניחים את כל אלו כאילו שאם יש את הטבעת על האצבע אז אין צורך בכל אלו כל אלו הן תבלינים שמוסיפים המון האם אתה מחזר אחרי איתך או שהיא אחריך? או שפשוט אין צורך בכך כי אתם נשואים?

may may.

New member
מנסיון...

נתחיל בזה שאם זה קורע אותך, שאתה מרגיש כביכול בוגד אזי, זה לא תופס לגביך. העובדה שאתה מבלה מול עולם ויזואלי... אולי כי חסר לך עניין בבית (במקום לשבת עם זוגתך ולהעביר חוויות) או שאתה מרגיש שאתה מישהו אחר כאן מול המסך וזה עושה אותך ``מלך`` (אולי גם זה חסר לך) אני לא מתיימרת ל``שחק`` אותה מטפלת מקצועית... אך יש משהו ``תופס`` כאן מול העולם הויזואלי.. ואולי אפילו ההרגשה שהנה אני עושה משהו ששובר את שיגרת יומי משהו ``אסור``... זה קסום.. תחשוב על זה...

tairon

New member
תשובה חד משמעית ====כן

ואני יסביר למילים יש כוח חזק אתה הכרת אותה דרך מילים ומילים שנכתבות יש איתם עוצמה שבחי היום יום אנחנו לא נותנים עליהן את הדעת אנחנו יותר מסתכלים על חיצוניות מאחר ופה אין לך את החיצוניות אז אתה לומד להכיר אותה מזווית אחרת והזווית הזו היא בהחלט חזקה ומפתיעה

לך בעל הפנטזיה....משהו ממני, חוקרת

משהו כזה יכול להשפיע על נשמתך משהו כזה יכול להשפיע על מוחך. אתה לא תוכל להתחמק מזה. זה כייף . וזה יכול לקרות לכולם ואני אומרת את זה מתוך נסיון. כי זה קורה לי בימים אלו עם בחור שאני משוחחת איתו כשזה קורה אתה מרגיש מן תחושת של שיא.. וזה אחלה של דבר ממני זאת שקורה לה אותו דבר!!!!

למעלה