משיח

זודי

New member
היית בתרדמת בשבע השנים האחרונות או

שאולי נולדת רק היום ? אז אולי במקום לחפש עוד נושאים לברבר כשאינך יודע אפילו במקצת את העובדות שאתה כותב עליהם , עדיף שתלך ללמוד כתיבה ותעזוב את היהודים לנפשם . הסתדרנו כמה אלפי שנים בלי השנאה שלך נסתדר גם הלאה . אגב , אתה לא הראשון וכנראה גם לא האחרון שחושב שב"חכמתו" הגדולה ינצח את היהודים והיהדות . עברנו את הליויתנים נעבור גם דג רקק שכמוך .

mador 26

New member
זודי חמודי, עם שכל של בן שנתיים...

איזו שנאה מצאת במה שכתבתי ? מה מצדיק את את הרעל ואת דברי הבלע שאתה שופך כאן ? רק דבר אחד: פיגור שכלי שבו אתה מצטיין.

זודי

New member
לצערי אני מכיר את כתיבתך הרדודה

ומלאת שגיאות תוכן וכתיב ותחביר ועוד ועוד , והצד השווה בכולם הוא השנאה והבורות . אז פה כבר הכירו אותך , לך תנסה במקום אחר .

mador 26

New member
זודי חמודי, אכתוב כאן כמה שאני רוצה

עם שגיעות עוד ועוד, ואתה לא תוכל למנוע זאת ממני. השנאה והבורות הם בראש שלך בלבד. עם מוגבלותך השכלית אין לך תגובה עניינית לשום נושא, מלבד ניבולי פה.

mador 26

New member
זודי חמודי,

עם שכל של קטין בלתי אחראי למעשיו או לדבריו, כפי שהצהרת על עצמך, אין לך את הכישורים לדעת שום דבר, מלבד לשים את המוצץ שלך בפה. אז תגביל את עצמך לפרופורציות הטבעיות שלך. זודי גיל: 2 מין: none עיסוק: איזור מגורים: אחר מצב משפחתי: נשוי נרשם לתפוז: ינואר, 2004

שםאנילא

New member
טיפשות...מה זה הרשמה למוסד??? מי ממלא בכלל

פרטים נכונים בטפסים האלו? למי יש כוח או זמן בכלל?

mador 26

New member
כוח וזמן ?

הצחקת אותי... כוח וזמן למסור נתונים שקריים יש לך ? היכן קצת חוש ליושר ואמת ? איזה אינטרס יש לך למסור נתונים שיקריים, או שמא זה מתוך הרגל ? זה מה שלמדת מ"כתבי הקודש" ? כוח וזמן לכתוב כאן דברי הבל וקללות יש לך ? ממש בושה וחרפה...

mador 26

New member
אין לך תשובות רק הוצאת דיבה דמיונית וטפשית

כמו כל האמונה שלך עלוב נפש מסכן... רחמנות עליך...

mador 26

New member
שם אתה לא (שם אני לא) רפואה שלימה לחולה הנפש

כל מילה נוספת מצדך מבליטה יותר ויותר את לקות המוח שלך, כי נראה לי שאת הגידופים למדת היטיב ולא נשאר בתפיסתך הדלה מקום ליידע משמעותי יותר, אני מקווה שיאשפזו אותך מהר כדי שתקבל טיפול הולם לְנֵכוּתְךָ הקשה, בתקווה שהדבר יבריא אותך, ככל האפשר, ובהקדם אני אישית סולח לך על כל הגידופים שהטחת בי, ושעוד תוסיף, כי בתור פגוע מוח, אינך אחראי למוצע פיך, ועל כן אני מאד מרחם עליך, ומאחל לך החלמה מהירה. רפואה שלימה !

זודי

New member
כל מי שחושב אחרת ממך או שבכלל חושב

ולא כמוך חי בלי מחשבה הוא חולה ? אבל בתור בעל תשובה למה לא כתבת רפואה שלמה מן השמים ?

mador 26

New member
הכי חשוב, שתזכה לשפיוות,

לא נראה לי שישועתך תבוא משמים, כי אין שם מי שיושיע אותך, הסיכוי הכי טוב (אם בכלל) זה אצל פסיכיאטור. אין טעם להתווכח אתך, כי בין כה לא ניתן להגיע אתך לשיחה אינטלקטואלית. אז... תזכה לשפיות !

למעלה