משיח

זודי

New member
תחליט , אם חזרת בתשובה ואתה מאמין

בדברי חז"ל בגמרא שהבאת אז איך אתה ממשיך לכפור ? הפסיכיאטר לא אמר לך שאתה סובל מפיצול ?

שםאנילא

New member
הוא כל הזמן מדבר על הקב"ה נראה שהוא מאמין ורק

מנסה לדחוק לפינה... הוא שאמרנו בור...

שםאנילא

New member
ודרך אגב שיקרת ורימית...אמרת שלא תענה לי יותר

ודרך אגב שיקרת ורימית...אמרת שלא תענה לי יותר והנה כמו טאטאלה ענית לי כבר כמה פעמים... לפחות היית מביא תשובות הגונות ולא מסולפות של נבער ונטול השכלה... אם רק היית מבין מה זה שכל או מחשבה היית מבין שלא ניתן ליצור כזה דבר על ידי חומר או מפץ מפגר שהנך מנפנף בו...אלא רק הקב"ה שהוא מעל הכל יכול. טיפשות...כבר אמרתי? ישנם עוד אתיאיסטים שאני מייחס להם כבוד כי הם באמת מנסים לדעת שלא כמוך... ודרך אגב השואה באה להזכיר ליהודים כמוך אם בכלל, שאתם יהודים ולא כופרים מסריחים שנולדו היום ומתווכחים על משהו שקיים עוד לפני בריאת העולם...

mador 26

New member
לא שיקרתי ולא רימיתי

אלא לא קיימתי הבטחחה. זאת בגגל שלא יכולתי להתאפק מלענות לדברי ההבל שלך. הטפשות והבורות שבפיך ללא הרף, רק מראים מי אתה.. גם המשפט שהמצאת בדבר השואה שבאה להזכיר לנו שאנחנו יהודים, במחיר של שישה מיליונים, הנו חסר הגיון וחס טעם. זה רק מוכיח שני דברים: כמה שאתה פרימיטיבי, ועד כמה שהאלוהים שלך, היא פיקציה.

mador 26

New member
זה לא מוכיח דבר...

מלבד דבר אחד : שאלוהים היא פיקציה.

זודי

New member
אני רואה שמדובר באדם

שיודע מה שעשיתי אפילו כשלא עשיתי . תגיד , כל הידיעות שלך וההבנות שלך הם כאלו ? אז לא פלא כל הקשקושים שאתה מקשקש כאן .

mador 26

New member
זודי חמודי, אני לא יודע מה עשית

אבל אני יודע מה אתה צריך לעשות.לך לטיפול פסיכיאטרי, אולי זה יעזור לך. רפואה שלימה !

זודי

New member
בתור חוזר בתשובה היה מתאים לך לכתוב

רפואה שלמה מן השמים

שםאנילא

New member
לבינתים אתה בא עם דברים מפוברקים של ילד בן שנ

שנה המעונין הכעיס אנשים סתם למרות שפורום זה אינו מקומך...

לביא4

New member
מה זה איכפת לך?

הרי אתה טוען שאתה לא מאמין, אז מבחינתך הויכוח הזה בכלל מיותר וחבל שאתה מעלה סתם נושאים למחלוקת או חירחור ופילוג.

למעלה