משיח אמת או משיח שקר?

עטלף77

New member
משיח אמת או משיח שקר?

מה דעתכם על הביצוע החדש של ברי סחרוף ומוקי ל'מחכים למשיח' של שלום חנוך (
)

בונא!!!! ילדדדדדדדדדדד~~!!!!!! ../images/Emo46.gif

אני יחסום אותך!!!!!!!)&^U@%****%#$&^%*^%
מישהו הסכים לך להכנס לפורום שלי!??!@!?@?!
חחחחחחחח סתם! גל מה המצב אח שלי
תקפוץ לביקור מידי פעם לא יזיק...
- דודי

ToL ToL

New member
שיר!!!

בן **** אני שמעתי אותו פעם ראשונה יום שישי והוא כזה יפה מזה התלהבתי!!!! ToL ToL LoVe U AlL!!!!!!!! ממממוווווווווווווואאאאאאאאאאאהההה!!1

חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

גל... "עטלף77" היה פה מנהל פעם ביחד איתי...
זה היה בצחוק אם לא הבנת...

עטלף77

New member
זה בכלל לא פורום שלו...

אני הפקדתי אותו אצלו ובעוד 3 שנים אני אקח אותו חזרה

עטלף77

New member
יש פתגם סיני שאומר...

עדיף לשתוק.
גל, הידעתם שהדיסק החדש של חמי רודנר עולה רק 30 ש"ח

john stockton

New member
תרא=ה

בתור מעריץ של שלום חנו, וברי, ושונא את מוקי קשה לי להחליט. כעיקרון הגרסא המקורית יותר טובה אבל הגרסא החדשה גם די טובה ובהחלט ניתן לראות שהמעבשד (אני מניח שברי) עשה פה באמת מחשבה רצינית

עטלף77

New member
דעתי על השיר...

לדעתי הביצוע החדש הוא ביצוע יפה לשיר ובאמת ניגש אליו מצד אחד אבל הוא מוציא ממנו את המחאה והכעס. בשיר המקורי שלום חנוך מבטא כעס על השלטון ועל המצב וזה מתבטא בהמון מקומות. החל מהמשפטים שהוא מדגיש יותר "הציבור מטוטמטם ולכן הציבור ישלם" ומשפטים פחות בולטים "השחור ליהודה התה לארציאלי הבן" שבגרסא של מוקי דווקא מאוד בולט יחסית ומודגש בזמן שהפיסקה של המחאה על השלטון (שר האוצר נתן במבט ראיון וכ'ו) דווקא מושרת במכה אחת וללא הפסקות והדגשות. לדעתי בצורה הזאת היא מאבדת הרבה מאוד מהכח שלה. בכלל, הביצוע החדש הוא יותר אומנתי ומפותח ומתקדם אבל המילים מאבדות את המשמעות שלהן. לדעתי שיר כמו 'מחכים למשיח' הוא מהשירים שהמילים הן הערך הגדול ביותר שלו (גם הלחן אבל המילים הרבה יותר) ולכן ברגע שמוציאים את הכח מהמילים נשאר לנו שיר טוב אבל "רגיל" ולא עילאי וחזק כמו הביצוע המקורי.

לפי דעתי...

ביצוע נורא אנמי...חלש קצת לעומת המקורי, שיש בו קטעים מסויימים שממש יש לי צמרמורת, והמילים מועברות שם מעולה. זו דעתי לפחות

א דישה

New member
במילה אחת מגעיל

גרוע ביתר, חבל סתם להרוס שיר כל פעם שהשיר הזה מתנגן ברדיו אני מעבירה תחנה

N a V e

New member
ביצוע חלש למדי

כמו שכבר נאמר כאן המילים מאבדות לחלוטין את המשמעות שלהם לתוך הלחן ה"גרובי" של השיר. ברי סחרוף עושה עוול לעצמו ולמעריציו שהוא שר את השיר הכל כך אמיתי הזה ביחד עם מוקי.אכזבה גדולה בכלל,גם ממוקי. בכל אופן השיר הזה הוא בעל מחאה חברתית רצינית במקור.החידוש פשוט הורס.

זה כמו שסבנימינאל ישיר את

תחזור תחזור של משינה , או שמושיק עפיה ישיר את הכל התחיל בנאצר , הם פשוט השמידו את השיר הרסו אותו גרו לי לפקפק בשיר הענק הזה .

אני לא מאמינה איזה היסחפות!

אתה שם לב שאתה משווה בין מושיק עפיה לברי סחרוף? ממש הגזמת לפי דעתי הביצוע ממש טוב אולי המשמעות שלו השתנתה אבל הביצוע טוב!!!

למעלה