משיח אותיות....

משיח אותיות....

ב``ה ``משנכנס אדר מרבים בשמחה`` *משיח- אותיות ישמח אמר אחד מגדולי החסידות: כשיבוא המשיח ישאלו אצלנו אומות העולם: במה זכיתם לנסים ונפלאות כאלו? ואנו נשיב להם: זכינו לכך בזכות השמחה. זה שנאמר ``אז יאמרו בגויים הגדיל ה` לעשות עם אלה הגדיל ה` לעשות עמנו ההינו שמחים`` אז –כשיבוא משיח, יאמרו בגויים –יאמרו אומות העולם על אודות בנ``י, הגדיל ה` לעשות עם אלה- הגדיל ה` את חסדו אתם. ובנ``י יענו להם: יודעים אתם מדוע הגדיל ה` לעשות עמנו? מפני שההינו שמחים. (שיחת כ``ק אדמ``ור שליט``א) שנזכה בקרוב ממש לשמחה הגדולה והאמיתית ע``י משיח צדקנו אמן! חברה חודש אדר הגיע תשתדלו להיות תמיד בשמחה ``מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד`` שיהיה לכם שבוע טוב וחודש טוב! שלכם אחותכם.

ויליאם

New member
תמשיכי באופן דמוסיף והולך...

אני כ``כ שמח שאת כותבת זה ממש אדיר קצת נמאס לי להיות היחיד שמביא כאן דברי חסידות אסור לך לעזוב ת`פורום את שומעת?1 אסור לך תשארי ותייצגי אותנו בכבוד כמו שעשעית עד היום

מיקי*

New member
גם אני שמח שאת כותבת

ואולי זה יעצבן אותך ואחרים אבל - אתם גורמים לפגיעה אדירה גם בחב``ד וגם בזכרו של הרבי זצוק``ל בכך שאתם עושים דבר הקרוב לעבודה זרה באמרכם שהוא עדיין חי. להזכירכם כבר היה אדם שלא מת . . . (ולא צריך לפרט לאן זה הוביל). אז אנא תפסיקו עם החילול השם הזה ובפגיעה בכבודו של הרבי שבאמת היה אדם גדול שבענקים.

ויליאם

New member
מי אמר שהוא חי?!

אתה ראית שבהודעה שלה מוזכר שהרבי חי?! אני לא ראיתי...

מיקי*

New member
ויליאם אני באמת מתחיל לחשוב.

האם אתה באמת כזה תמים או שאתה עושה את עצמך. ראשי התיבות שליט``א - אם לא ידעת משמעותן שיזכה לימים טובים וארוכים. ואומרים אותן על אדם חי ולא על המת. ואם אתה עושה את זה רק כדי להרגיז, אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה תפסיק בבקשה.

למעלה