משיהי ראתה?

אתי1000

New member
משיהי ראתה?

מישהי\ו ראה את הכתבה במוצ"ש(חדשות ערוץ 2) על הפונדקאות בהודו ב 5000 דולר??? מה דעתכם??? למי שלא ראה הוספתי את הקישור. http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=8972&SourceID=58 אם זה לא עובד כנסו לאתר קשת לחדשת ובחדשות סוף השבוע חפשו את הכתבה בנושא.

יאללה טסים להודו ../images/Emo160.gif

ועכשו ברצינות, גם אם זה מעשי ואפשרי, נראה לי עדיין יותר בטוח, הוגן, ומסודר לעשות את זה כאן, ובדרך המקובלת. (למרות שבמחיר שאנחנו משלמים כאן יכולנו לעשות שמונה ילדים
). נראה לי הזוי להשיג הריון אצל הפונדקאית, לעזוב אותה שם במרחק, ולחזור לקחת את התינוק. מצד שני, לעבור לשנה להודו? הזוי עוד יותר. כך שמבחינתי זה כולה עוד כתבה על תופעה שמתרחשת בחו"ל, שאין לה הרבה משמעות עבורי. ואנחנו? אנחנו נמשיך לחפש את הדולרים מתחת לבלטות
, ולאגור אותם בשביל לשלם את הסכום הגבוה כמו ילדים טובים...

אתי1000

New member
אני איתך

אני חושבת בדיוק כמוך, מה גם שמבחינתי לפחות אין לי אפשרות לעשות את זה בחו"ל, יש שיקולים נוספים שלא מאפשרים, כתבתי את ההודעה המקורית בגלל שעניינו אותי התגובות שלכן, מה גם שאם תהיה בעיה לרשום את הילד או להכניס אותו לארץ לא שווה. אגב, למישהי יש מושג מה מבחינת הדת היהודית אם הפונדקאית אינה יהודיה???

מירבי*

New member
פונדקאית לא יהודיה

לפי ההלכה היהודית, היולדת היא שנותנת את הדת, זאת אומרת פונדקאית לא יהודיה יולדת תינוק לא יהודי שצריך לעבור גיור.

MAMALY

New member
תהיה בעיה לרשום את התינוק בארץ

צריך לבדוק דברים כאלו מראש.

את הבירוקרטיה הייתי אולי מוכנה

לסבול, הכוונה לרישום הילד (אימוץ) אולי אפילו גיור.. אבל לא נראה לי שהייתי מצליחה להשאיר עובר ברחם פונדקאית בהודו ולחזור לארץ... ובכלל, שכחו לספר שהתהליך כרוך בהפריות וסיכון הריון וכו' !! אני מאלה שנשארים בארץ
לטוב ולרע

נשמע לא רע, אבל.....

בסוף ההוצאות ללא הכנסות יוצא כמעט אותו דבר כמו התהליך בארץ.... ומה אם יש לנו עוד ילד? אבל, אם זה לא היה קשור לכל התהליך... באמת שווה להיות שנה מחוצלביצה המגעילה שלנו
הודו, תאילנד, דרום אמריקה
לא משנה איפה

למעלה