משיגינע

משיגינע

אני ויילי(התו הבודד) הלכנו היום לחנות תוכים קנינו סאן קוניור וקוקטיילית חמודית!! ותכף נצלם ונשים את כולם ביחד אבל זה בלי הקוואקר כי הוא בבית של יילי.
hey yally,what we do tonight? the same think we do every night! trying to take all parrots!!!!!!

../images/Emo13.gif

זה כאוס הוא סאן קוניור בן שנה הוא נורא נורא חכם ועצבני. רצינו לקרוא לו זעפני אבל הוא מסכן קצת.. *מוזיקה של בטהובן ברקע* טה טה טה טםםםם

נעה גל

New member
תגידי, את עושה לכולם בדיקות למחלות?

מה שיקרה בסוף, כולם ידבקו בקלמידיה (או מחלה אחרת) וימותו.

174M4R

New member
../images/Emo7.gif דיי לא רוצה!!!

כמה תוכים כבר יש לך??? בואי נעשה ספירה: 1. קוקטייל 2. סאן קוניור 3. קוואקר 4. לאבירד 5.דררה לבנה איך את מיסתדרת עם כולם?? בסוף מה שיקרה זה או שכולם ידבקו במחלה (כמו שכבר אמרו כאן) או שפשוט מרוב תוכים לא יהיה לך זמן לטפל בהם ואת תירצי לימכור אותם (אז אני יקנה אותם)

חחחח

הם כולם מקבלים המון המון המון המון אהבה!!!! ובקשר לרופאים - הם בדוקים לפי מה שהבנתי מהמקומות שקניתי אותם ונבדוק את כולםםםם בסוכות שוב.

מממממ...

אני חושב שאתה היחיד שלקח ברצינות את ההודעה עם הקרם פנים. טיפש. אחרי התשובות שנתת פה בפורום אין לך בכלל מה לדבר על תוכים, ילד קקה.

ככה זה שנגמרות המילים../images/Emo13.gif מתחילים

לקלל...פשש. נחמד. אגב,איזה תשובות נתתי פה בפורום?

mithanfen

New member
כמה עלה לך?

הסאן קוניור יפיוף לאללה כמה הוא עלה ומאיפה?

סאן קוניורים

המחרים שלהם זה 1000 עד 1500 אני בדקתי בכמה חניות וגם באדם שמגדל תוכים מי שמצא במחיר זול מדי או יקר מדי מזה אז רוב הפעמים שזה גנוב או שלכדו אותם והכוונה שלי זה שזה נגיד זול זה 200 שקל או יקר מדי זה 3000

174M4R

New member
אני יודע כמה הם עולים אבל.....

עדיין!!! איך את עושה כסף (חוץ מלישדוד בנקים)????? אני עדיין בן 14.. אז אין לי דרך לעשות כסף....

למעלה