משט ערי החוף 2004

משט ערי החוף 2004

משט ערי החוף 2004 יוצא לדרך ויתקיים בתאריך 2-3 באוקטובר 2004 במסלול חיפה - תל אביב - אשקלון. מצורפת הזמנה למשט. פרטים נוספים ניתן לקבל במשרדי המרינות ואצלי להתראות יוחאי

מטש

New member
בעבר פורסם התאריך 4 לאוקטובר ???

לפי מיטב זכרוני התאריך המתוכנן לזינוק בחיפה היה 4 לאוקטובר, ולפי זה תיכננתי להשתתף. חבל אבל הג'ין פאלאס לא תהיה בחלק הראשון (אני חוזר ארצה רק בשבת 2 לאוקטובר).......

משט ערים 2004

נכון בפורום תפוז פורסם התאריך 4 באוקטובר ומועדון שייטים כרמל בתכנון לשנת 2004 תכנן את המשט ל5-8 באוקטובר. אך במחשבה שניה, כדי להקל על פתיחת השטחים הסגורים, כדי להגיע למרינה אשקלון באמצע השבוע ולאפשר ליאכטות צפוניות מרווח זמן מספיק לחזור בצפוניות צפונה החלטנו (הועדה המארגנת) לקיים את המשט ביום שבת ה-2 באוקטובר.

מטש

New member
חבל. צריך להצמד ללוחות זמנים.

חבל. צריך להצמד ללוחות זמנים - אחרי הכל מתכננים לפיהם. ומי מבטיח שיהיו צפוניות ???

מתארגנת קבוצה להפליג ביחד צפונה../images/Emo41.gif

התחלתי במרינה אשקלון לעניין שייטים לצאת ביחד למשט ערי החוף. שייטים המעונינים להצטרף מאשדוד יפו ותל אביב מוזמנים להגיב על הודעה זו בפורום או להעביר לי הודעה אישית. הקווה שיהיו הרבה ושיהיה שייט נעים.

מטש

New member
אישית אני מקווה שיחזרו לתאריכים המק

אישית אני מקווה שיחזרו לתאריכים המקוריים - אחרי הכל לפי אותו הגיון גם לסירות הדרומיות ומהמרכז צריך לתת זמן לעלות צפונה, ויש להניח שהן חלק גדול מהמשתתפים.

בת ים

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

התאריכים המקורים מתאימים יותר למצפינים קודם.

מטש

New member
אולי הוועדה תדון שוב בסוגיה? יוחאי?

יוחאי - נראה שיש בקרב הקהל כאלו (כמוני) שמעדיפים את התאריכים המקוריים. לא ראיתי תגובות שמתלהבות מהתאריכים החדשים. אולי כדאי שתדונו בזאת שנית?

ron800

New member
4 לאוקטובר

צוות הגלית מבקש להצמד לתכנון המקורי.

למעלה