משטת האופנה.

משטת האופנה. ../images/Emo196.gif

טוב ...חחח... קודם כל קלטו ת'נגן אממ...זהה...ברח לי ! .... כינור... חחח.. איזה פרצוף דפק. טוב...אז לעידן : איך החולצה?! הייתם לובשים!? הייתם מלבישים ?! חבר\חברה ?! ז'קט ? בכללי ? לובשים ?! א=ת מי הייתם מלבישים אותו ?! סגנון של מי הוא ?! הולך יפה עם החולצה ?! למי הייתם קונים אותו מתנה.... אם בכלל !? סתם שאלת רשות : למה עידני כ"כ נירגש !? תהנו=] קרנית

עונה [:

איך החולצה?! מהממת :) הייתם לובשים!? אם הייתי גבר אז ככן טיפה לפתוח את הכפתורים חחח הייתם מלבישים ?! חבר\חברה ?! כה !@# ז'קט ? בכללי ? מהממם עידני יודע להתלבש . .. לובשים ?!כה א=ת מי הייתם מלבישים אותו ?! חבר שלי
שיהיה חחחח סגנון של מי הוא ?! לאדעת כזה סטייליסט יודה לוי אנעררף יודה המוששלם הזה חחחחחח הולך יפה עם החולצה ?! כה מאוד למי הייתם קונים אותו מתנה.... אם בכלל !? אאמ ידיד חבר סתם שאלת רשות : למה עידני כ"כ נירגש !? אולי כי מעריצההה מסרה לו נשיקה או הוא ראה את אחד ההורים שלו בקהל :p שבוע טוב

../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

איך החולצה
מהממת הייתם לובשים
אם הית בן חח הייתם מלבישים ?! חבר\חברה ?! כן ז'קט ? בכללי ? ממש אהבתי ובכלל הוא לובד הכל יפההה לובשים ?!לבנים חח כן א=ת מי הייתם מלבישים אותו
ידיד שלי חח סגנון של מי הוא
הולך יפה עם החולצה
מושלםם למי הייתם קונים אותו מתנה.... אם בכלל
לידיד ממש טוב שלי סתם שאלת רשות : למה עידני כ"כ נירגש !
כאילו הוא בהופעה חח

עונה

טוב...אז לעידן : איך החולצה?!חמוד הייתם לובשים!?כן הייתם מלבישים ?! חבר\חברה ?!חבר ז'קט ? בכללי ? מהממם אני רוצה גם כזה חח לובשים ?!ברורררררר א=ת מי הייתם מלבישים אותו ?! סגנון של מי הוא ?!של עצמו חח הולך יפה עם החולצה ?! מדהים למי הייתם קונים אותו מתנה.... אם בכלל !? כן, לחבר סתם שאלת רשות : למה עידני כ"כ נירגש !?כי אני בקהל חחח

עונה ../images/Emo9.gif

איך החולצה?! יפה הייתם לובשים!? אם הייתי בן P: הייתם מלבישים ?! חבר\חברה ?! כה אבל תלוי איזה P: ז'קט ? בכללי ? יפההה לובשים ?! כהה ף]] א=ת מי הייתם מלבישים אותו ?! אח שלי חח סגנון של מי הוא ?! אח שלי P: הולך יפה עם החולצה ?! מאוד
למי הייתם קונים אותו מתנה.... אם בכלל !? אח שלי...אלב לא מגיע לו מתנות D:

עונה../images/Emo13.gif

טוב...אז לעידן : איך החולצה?! יפה
הייתם לובשים!?כן הייתם מלבישים ?! חבר\חברה ?! כןן.. ז'קט ? בכללי ? אמממ נחמדד.. לובשים ?! אם הייתי בן.. א=ת מי הייתם מלבישים אותו ?! את עידניי...
סגנון של מי הוא ?! של אושרי כהן.. חחח הולך יפה עם החולצה ?! מאדד.. למי הייתם קונים אותו מתנה.... אם בכלל !? אממ לא יודעת.. סתם שאלת רשות : למה עידני כ"כ נירגש !? כי הוא מהמם.. והוא מתרגש כל פעם מחדש שהוא רואה את הקהל שלו..

למעלה