משטרת ישראל

• פותח הנושא mj1
  • פורסם בתאריך

Agent5

New member
האמת, יש בזה משהו מעודד

כמו שהם משתמשים במצלמות, גם לנו זה טוב ככלי הגנה. מזכיר לי את הסרטון הזה (במיוחד הקטע שאומרים לו להפסיק לצלם את ה"שוטרים": http://www.youtube.com/watch?v=qAQrsA3m8Bg

menyroth1

New member
לא מדויק

זה יכול בהחלט ליהיות כלי מעולה להוכחת טיעוניך שהשוטרים לא פעלו נכון . בדרך כלל הכלי הזה יעבוד רק כאשר אתה מכיר את החוק על בוריו . ויודע מה מותר לך להגיד ומה אסור לך להגיד . אמירה שגויה עלולה להפוך את זה ככלי ההרשעה שלך ומה שצילמת עלול לשמש כאת החפירה בבור שאתה כורה לעצמך . לדוגמא : אם לשוטר הייתה סמכות מעצר לגביך ואתה חושב שלא היתה ומצלם ומסתמך על המצלמה ומצלם את התנגדותך למעצר וזה אחכ עלול להרשיע אותך סופית בהפרעה לשוטר במילוי תפקידו ואולי אף תקיפת שוטרים . הכלי הזה אינו יכול לשמש כתחליף להבנת החוק אלא רק אם היה לך מזל ונפלת על שוטרת לא מקצועית . אני במקום השוטרת הייתי עושה צחוק מהצלם (ועשיתי את זה עשרות פעמים ) .

חיימון86

New member
כשאתה עושה צחוק מהצלם

אתה בעצם עושה צחוק מעצמך אתה הרי שוטר,לא? או שבעצם אם היית מבין את זה לא היית מתגייס למשטרה..

menyroth1

New member
כשהצלם הוא חוכמולוג

כאשר הצלם הוא חוכמולוג שרוצה לעבור על החוק ומקווה שהמצלמה תיתן לו לגיטימציה לעבור על החוק . חובה על השוטר לצחוק עליו ולהוביל אותו עם חומר הראיות שהחוכמולוג צילם ישירות למקום שבו צריכים ליהיות אלו שרוצים לעבור על החוק .

לקליפ.

jeffy1

New member
לי מאוד מפריע תמונות האילוסטרציה..

למה שמים תמונה (תמונה ראשונה) של אופנוע על הכביש, כלומר על הצד? וכיסו 3/4 ממנו בתמונה של טלפון לא יכלו למצוא משהו יותר טוב

למעלה