משטרת האופנה

משטרת האופנה

סורי שזה בא בתקופות ... אבל לא נורא.... ככה לפחות אתם מיתגעגעים לזה ... =[ אזז... השם של התמונה ?!?!?! איך החולצה ? הייתם לובשים? הייתם מלבישים אותה לעידן? למי שאתם מכירים היא הייתה מתאימה? ההיתם קונים אותה לחבר? תורמים לצדקה ?חחחח (יענו זורקים אותה לזבל....) מכנס? מתאים לעידני? לכם? חבר\ה? למי ההיתם קונים אותם? IN?אוווט ? דברים אחרים שההיתם מלבישים את עידן לאותו ארועעעע? אביזריםםם??? מקווה שנהנתם !

עונה../images/Emo13.gif

השם של התמונה
עידנדן
איך החולצה
יפהה.. הייתם לובשים
הייתם מלבישים אותה לעידן
למי שאתם מכירים היא הייתה מתאימה
אממ לכול אחד נראה לי..לא?
הייתם קונים אותה לחבר
יש מצבב.. תורמים לצדקה
חחחח (יענו זורקים אותה לזבל....) חחח לעע מכנס
יפהה.. מתאים לעידני
כןן לכם
כןןן חבר\ה
כן למי הייתם קונים אותם
אממ לכול אחד.. זה ג'ינסס..
IN
אוווט
INNNNNNN דברים אחרים שהייתם מלבישים את עידן לאותו ארועעעע
אמממ לא יודעת.. מה שהוא לבש סבבה לגמריי.. אביזריםםם
שום דבר..

QUEEN5

New member
מביעה דעתי =]

השם של התמונה ?!?!?! |עידן במבט עמוק" איך החולצה ? מהממת ביותררר הייתם לובשים?כן, אני ממש נקשרתי למראה שכבות הזה הייתם מלבישים אותה לעידן?כן כן כן למי שאתם מכירים היא הייתה מתאימה?כן כן כן ההיתם קונים אותה לחבר?חבר?! כאילו בויפרנד..?! חח כן תורמים לצדקה ?חחחח (יענו זורקים אותה לזבל....)ממש לא מכנס? גי'נס ... מתאים לעידני?יפה לו לאללה לכם?הגיזרה קצת שונה הייתי אומרת ! חח חבר\ה? כן למי ההיתם קונים אותם? לאחי IN?אוווט ? INNNNNNNNN

עונהה../images/Emo99.gif

השם של התמונה
עידנדן איך החולצה
מהממתתת
הייתם לובשים
כן הייתם מלבישים אותה לעידן
כןן למי שאתם מכירים היא הייתה מתאימה
מאוד הייתם קונים אותה לחברי
ש מצבב.. תורמים לצדקה חחחח (יענו זורקים אותה לזבל....)
לאא מכנס
מהמםם לכם
כןןן חבר\ה
כן למי הייתם קונים אותם
אמממ.. INאו ווט
INNNNNNN

עונההה

השם של התמונה ?!?!?! המבט של עידן איך החולצה ? יפה הייתם לובשים? כן הייתם מלבישים אותה לעידן? כן למי שאתם מכירים היא הייתה מתאימה? כמובן ההיתם קונים אותה לחבר? כן תורמים לצדקה ?חחחח (יענו זורקים אותה לזבל....) לצדקה כןלזבל לא חח מכנס? יפה מתאים לעידני? כן לכם? כן חבר\ה? כן למי ההיתם קונים אותם? לחבר או לאח IN?אוווט ? in דברים אחרים שההיתם מלבישים את עידן לאותו ארועעעע? לא הייתי מוסיפה כלום, כל המוסיף גורע אביזריםםם??? כנ"ל

עונההה

השם של התמונה
עידן בלבן איך החולצה
מהממתת הייתם לובשים
כןן הייתם מלבישים אותה לעידן
הוא לובש את זה לא
ברוררר למי שאתם מכירים היא הייתה מתאימה
כןןן ההיתם קונים אותה לחבר
כןןןן תורמים לצדקה ?חחחח (יענו זורקים אותה לזבל....)אולי..לצדקה כן.. לזבל למה
מכנס
מתאים לו כרגיל מתאים לעידני
מאודד לכם
אוליי חבר\ה
אממ למי ההיתם קונים אותם
חבר IN?אוווט ? innnn דברים אחרים שההיתם מלבישים את עידן לאותו ארועעעע? אביזריםםם??? שרשרת משהו יפהה

למעלה