משטרת האופנה

משטרת האופנה ../images/Emo196.gif

תמיד רציתי לשים ,אבל לא היה לי מה =| קיצצצ ....קבלו את משטרת האופנה.פסח 2007 טוב ... אז פעם ראשונה נתחיל מה... .
מכנס:
איך בכללי?
סתם ככה הייתם לובשים? -לרדת לשפוח זבל !? -יצאה? -עכשיו אתם רואים את זה בחנות... -קונים לעצמכם !? -לחבר? -לחברה? -אימא? -אבא? -טעות?
מתאים לעידן?
לאיפה הייתם מלבישים לו את זה?!
מכנס אחר במקום? -איזה? חולצה שמתחת: הצבע? מתאים לג'קט והמחנס? קשור? יפה? הייתם לובשים? מלבישים?!
חולצה מעל: איך הוא ? הייתם לובשים!? מלבישים?! קונים בכלל ? יפה להראלי? הולך ייפה עם המכנס? למי הייתם קונים? מלבישים את עידני בזה? מש'ו במקום?! בכללי על הבגדים: יפים? מתאים ? מתאימים לעידן? לובשים הכל יחד? -לאיפה? מה עידן חשב שהוא לבש את זה?! לאיפה הייתם מלבישים את עידן ככה? דבר העם: יש לכם מש'ו לומר? חבל=\ חח...סתם, תהנו מתוקים =]

אופס! כתוב הראלי כי שמתי את זה

גם בפורום של הראל. ושאני משנה זה מחוק לי הכל. אז תיתעלמו בבקשה =]]]

עונהה

מכנס: מהמםםם איך בכללי? ממש אהבתי את הלוק חחח סתם ככה הייתם לובשים? לא.. -לרדת לשפוח זבל !?לא -יצאה?כן -עכשיו אתם רואים את זה בחנות... -קונים לעצמכם !?לי לא.. -לחבר?כן -לחברה?לא -אימא?לא -אבא?אולי -טעות?ידיד שלי מתאים לעידן?מאודדדדד לאיפה הייתם מלבישים לו את זה?!לצילומים חחח מכנס אחר במקום?לא זה ממש אהבתי -איזה? חולצה שמתחת: הצבע?יפההההה מתאים לג'קט והמחנס?כןן קשור?כן יפה?כן הייתם לובשים?כן מלבישים?!כן חולצה מעל: איך הוא ? יפה הייתם לובשים!?לא מלבישים?!כן קונים בכלל ?לא בשבילי יפה לעידני?מאודד הולך ייפה עם המכנס?כן למי הייתם קונים?ידיד שלי מלבישים את עידני בזה?כן מש'ו במקום?!לא בכללי על הבגדים: יפים?כן מתאים ?כן מתאימים לעידן?כן לובשים הכל יחד?כן -לאיפה?צילומים חחח מה עידן חשב שהוא לבש את זה?!לא יודעת לא שאלתי אותו לאיפה הייתם מלבישים את עידן ככה? לא יודעת דבר העם: יש לכם מש'ו לומר? חפרתתתתתת חחח חבל=\ לילה טובבבב

עווונה

מכנס: מדהיםםם איך בכללי? אהבתיי סתם ככה הייתם לובשים? לא.. -לרדת לשפוח זבל !?לא -יצאה?כן -עכשיו אתם רואים את זה בחנות... -קונים לעצמכם !?לי לא.. -לחבר?כן -לחברה?לא -אימא?לא -אבא?אממ..כןן -טעות?אמממ מתאים לעידן?מאודדדדד מאודדדד מאודדדד לאיפה הייתם מלבישים לו את זה?!אממממ לא יודעת מכנס אחר במקום?למה?מכנססס מדהים -איזה? חולצה שמתחת: הצבע?מהממםם מתאים לג'קט והמחנס?כןןןן קשור?כןןן יפה?כןןן הייתם לובשים?כן מלבישים?!כן חולצה מעל: איך הוא ? מהההממתת הייתם לובשים!?לא מלבישים?!כן קונים בכלל ?לא בשבילי יפה לעידני?מאודד אהבתיי הולך ייפה עם המכנס?ברוררר למי הייתם קונים?אממ..אחיי מלבישים את עידני בזה?כן מש'ו במקום?!לא בכללי על הבגדים: יפים?כן מאודד מתאים ?כן מאודד מתאימים לעידן?כן לובשים הכל יחד?כן -לאיפה?חחח מה עידן חשב שהוא לבש את זה?!אנערףף לאיפה הייתם מלבישים את עידן ככה? אנערףף דבר העם: יש לכם מש'ו לומר? לאאא חבל=\

למעלה