משטרת האופנה

משטרת האופנה../images/Emo196.gif

חולצה מתחת. יפה? הייתם לובשים? מלבישים ? למי הייתם נותנים ללבוש את זה !? מתאים לעידן ?! החולצה מעל:ג'קט: יפה !? יפה לעידן ?! הייתם לובשים ? עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה? התאמה: מתאימות החולצות?! מתאימות ביחד כמו שהן על עידני !? מש'הו אחר ?! הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים!? תהנו=]

../images/Emo41.gifעונה

חולצה מתחת. יפה
כן הייתם לובשים
לא מלבישים
כן למי הייתם נותנים ללבוש את זה !
אמממ לא יודעת חח מתאים לעידן
כן מאודד החולצה מעל:ג'קט:מהממת יפה
מאודד יפה לעידן
הכל יפה לו הייתם לובשים
כן עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה
אממ יש הרבה התאמה: מתאימות החולצות
כן שילוב יפה מתאימות ביחד כמו שהן על עידני
כן מש'הו אחר
כרגע לא
הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים
ככה זה ממש יפה.. תודה -קרן-

עונה לעצמי../images/Emo23.gif

חולצה מתחת. יפה?כן,מאוד חמודה. הייתם לובשים?אם הייתי בן בכייייף. מלבישים ?כן.את אחי למי הייתם נותנים ללבוש את זה !?לכל אחד=] מתאים לעידן ?!כן. החולצה מעל:ג'קט: יפה !?כן יפה לעידן ?!אכן כן. הייתם לובשים ?אם הייתי בן. עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה?ג'קט חום אולי ... אבל גם זה מתאים. התאמה: מתאימות החולצות?!כן מתאימות ביחד כמו שהן על עידני !?כן.=] מש'הו אחר ?!אמרתי למעלה=\ הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים!?למה לא =]? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]

QUEEN5

New member
עונה נה נה....

יפה?כן מאוד הייתם לובשים?כן כן וכןןן מלבישים ?חח כן למי הייתם נותנים ללבוש את זה !? לחברה מתאים לעידן ?!כן החולצה מעל:ג'קט: יפה !?כן יפה לעידן ?! מווווולמת הייתם לובשים ?אממ כן חח עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה? שחור מתאים לכל דבר,צבע ניטרלי התאמה: מתאימות החולצות?! כן זה אלגנטי, מתאימות ביחד כמו שהן על עידני !? כן שחור ולבן חח מש'הו אחר ?! הכל יפה עליו הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים!? אני בת אז ספציפית לא

עונה../images/Emo13.gif

חולצה מתחת. יפה?כןן הייתם לובשים?יש מצב מלבישים ?כןן למי הייתם נותנים ללבוש את זה !? לעידני? מתאים לעידן ?! כן! החולצה מעל:ג'קט: יפה !? מושלם יפה לעידן ?! מאד הייתם לובשים ? אממ זה לבנים..
עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה? נראה לי כל חולצה לא? התאמה: מתאימות החולצות?! כן מתאימות ביחד כמו שהן על עידני !? כןן מש'הו אחר ?!לא הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים!? אם הייתי בןן..

עונה... =]

חולצה מתחת. יפה? מאוד
הייתם לובשים? יש מצב.. מלבישים ? ברור למי הייתם נותנים ללבוש את זה !? לבנים חח...
מתאים לעידן ?! מאודדד
החולצה מעל:ג'קט: יפה !? יאפ יפה לעידן ?! יאפ הייתם לובשים ? כן עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה? חולצה לבנה עם הדפס שחור התאמה: מתאימות החולצות?! מאוד מתאימות ביחד כמו שהן על עידני !? הכל יפה על עידני
מש'הו אחר ?! הכל הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים!? אם הייתי בן

עונה =]

יפה?כה !! הייתם לובשים?אם הייתי גבר ועוד איך ! מלבישים ? ברור למי הייתם נותנים ללבוש את זה !? לחבר שלי D= שיהיה מתאים לעידן ?! מאוד מאוד החולצה מעל: ג'קט: יפה !? כה יפה לעידן ?!כה הייתם לובשים ? כה !!!!!!!!!!!!!! :) עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה? לבנה אם שחור התאמה: מתאימות החולצות?! כה מתאימות ביחד כמו שהן על עידני !? כה מש'הו אחר ?! לא הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים!? כה זה שקסי :) [ אם הייתי בן XD ]

עונה

חולצה מתחת. יפה?כן הייתם לובשים?כן מלבישים ?כן למי הייתם נותנים ללבוש את זה !?לחבר שלי יתאים לו חח מתאים לעידן ?!מאוד החולצה מעל:ג'קט: יפה !?מאוד יפה לעידן ?כן כן! הייתם לובשים ?כן בטח עם איזו חולצה אחרת הייתם לובשים אותה?אולי צבע חום, אבל זה ממש יפה התאמה: מתאימות החולצות?!כן כן מתאימות ביחד כמו שהן על עידני !?כן מש'הו אחר ?!לא הייתם לובשים את זה ככה ,ביחד, בלי שינויים!?כן זה מתאים לדעתי תודה -קרן-

למעלה